2014 15 türkiye kupası

En çok Kupası kimde?

Türkiyenin en iyi takımı hangisi?

Türkiye'den en iyi dereceyi elde eden Galatasaray, 46. sırada kendine yer buldu. Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), 2021 yılındaki ulusal ve uluslararası organizasyonlarda oynanan maçları baz alarak hazırladığı 'Dünyanın En İyi Futbol Takımları' sıralamasını açıkladı.

Dünyanın en iyi takımı hangisi?

Sergilediği performansla tüm dünyanın övgüsünü alan İspanyol ekibi Barcelona, kazandığı UEFA Süper Kupa ile ''Dünyanın En İyi Futbol Takımları'' değerlendirmesinin zirvesindeki yerini korudu. Barcelona'nın ezeli rakibi Real Madrid 2. sırada, İngiliz temsilcisi Manchester United ise 3. sırada yer aldı.

En büyük kupa hangisi?

Real Madrid farklı UEFA turnuvalarında kazandığı toplamda 24 şampiyonluk ile UEFA'nın en başarılı futbol kulübüdür. Ayrıca UEFA'nın kulüp bazında en önemli turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi'ni de 14 defa kazanarak bu alandaki rekorlarını da ellerinde bulundurmaktadır.

Türkiye'nin en şikeci takımı kimdir?

Türkiye'nin en şikeci takımı Fenerbahce.

Mustafa Kemal Atatürk hangi takımı tutuyor?

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk de Fenerbahçeli'ydi. Atatürk, 10 Ağustos 1928 günü, 3-3 berabere biten Gazi Kupası maçından sonra üçü Galatasaraylı ve ikisi Fenerbahçeli olan beş kişinin önünde aynen şunları söyledi: 'Burada üçe üçüz... Çünkü ben de Fenerbahçeliyim!'

En zengin takımı hangisi?

İspanya devi Real Madrid, devasa özel yatırım anlaşması ve başarılarla dolu sezonun ardından dünyanın en zengin takımı listesinde yeniden zirveye yerleşti.

Türkiye'de en iyi takım kim?

2011 Türkiye Süper Kupası, 2010-11 sezonu Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş arasında şike soruşturması nedeniyle oynanamamış Süper Kupa maçıdır. Şike soruşturması nedeniyle iptal edildi.

2011 Süper Kupası kimde?

Özet. Fenerbahçe, 25 Ağustos 2014 tarihinde Galatasaray ile oynadığı karşılaşmayı seri penaltılar sonucunda 4-3 kazandı ve Süper Kupa'da şampiyonluğa ulaştı.

Fenerbahçe en son ne zaman süper kupayı aldı?

Türkiye Süper Kupası maçı. Üç büyükler'in dışında Anadolu'dan iki takımın da finalde yer aldığı ve 7 Ağustos 2010 Cumartesi günü İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçı Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor 3-0'lık skorla kazandı.

2010 Süper Kupa kimin?

2010 FIFA Dünya Kupası, 11 Haziran ile 11 Temmuz 2010 tarihleri arasında Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası'nın 19. finalleridir. Bu sayede FIFA Dünya Kupası ilk kez Afrika kıtasında düzenlenmiş oldu.

2010 Kupası nerede?

Lig tarihinde Galatasaray 22, Fenerbahçe 19, Beşiktaş 14, Trabzonspor 7, Bursaspor ve Medipol Başakşehir de birer kez şampiyon oldu. TFF Tahkim Kurulu kararıyla 1959'dan önceki 2 şampiyonluğunun da ilave edilmesiyle Beşiktaş'ın toplam şampiyonluk sayısı 16'ya ulaştı.

En çok kupayı kim?

Bugünkü adı Süper Lig olan organizasyon 1959 yılından bu yana ülkenin futbol şampiyonunu belirleyen en üst düzey ligdir. TFF'nin kurulmasından itibaren, 1959'a kadar olan şampiyonluklarla birlikte, tüm şampiyonaların toplamında en çok şampiyon olan takım, 28 şampiyonlukla Fenerbahçe'dir.

Türkiye'de en cok kim şampiyon oldu?

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, Süper Kupa finalinde Sivasspor'u 4-0 mağlup ederek bu kupayı 3. kez kazandı. Bu aynı zamanda Abdullah Avcı'nın üçüncü kupası oldu. Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, Sivas'ı 4-0 yendi ve Turkcell Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Türkiye'de en çok şampiyon olan takım hangisi?

Türkiye Kupası ve Federasyon Kupası isimleri altında düzenlenen organizasyonda Galatasaray 18 kez bu kupayı müzesine taşırken, Beşiktaş 10, Trabzonspor 9, Fenerbahçe ise 6 defa kupayı kazandı.

Ts nin kaç Kupası var?

Toplamda ise Galatasaray 22, Fenerbahçe 19, Beşiktaş 16, Trabzonspor 7, Bursaspor ve Başakşehir ise birer kez şampiyon olmuştur.

En çok kupa kimin var?

2011 Türkiye Kupası Finali, 11 Mayıs 2011 tarihinde Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu'nda oynanan ve Türkiye Kupası'nın 2010-11 sezonunu şampiyonunun belirlendiği maç.

Türkiye'de en çok hangi takımın Kupası var?

Sivasspor, normal süresi 1-1 biten maçta Kayserispor'u uzatmalar sonucu 3-2 mağlup ederek tarihindeki ilk Türkiye Kupası şampiyonluğunu elde etti.