4006 matematik projeleri

1002 proje nedir?

Programın Amacı: Üniversitelerde, araştırma hastanelerinde ve araştırma enstitülerinde/istasyonlarında yürütülecek acil, kısa süreli, küçük bütçeli araştırma ve geliştirme projelerine destek sağlamaktır.

4004 proje nedir?

4004 programı; bilginin toplum ile buluşturulmasını ve yaygınlaştırılmasını, bilginin mümkün olduğunca görselleştirilerek, etkileşimli uygulamalarla anlaşılır bir biçimde kazandırılmasını amaçlamaktadır.

4006 proje nedir?

Okullarda düzenlenen bu fuarlarla, 5-12. sınıf öğrencilerinin; öğretim programları ve kendi ilgileri doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yapacakları, bu araştırmaların sonuçlarını sergileyebilecekleri, öğrencilerin ve izleyicilerin eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturulması amaçlanmaktadır.

Tübitak 3005 nedir?

(3) teknolojik ilerlemelerin sosyal etkilerinin ortaya konulması amacıyla yapılandırılmış; Çıktı ve etki odaklı araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin destekleneceği 3005-Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destekleme Programı başvuruya açılmıştır.

4007 Tübitak ne demek?

4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı, bilim kültürünün ve iletişiminin toplumun daha geniş kesimlerine yaygınlaştırılmasını, katılımcılara bilimsel bilginin ulaştırılmasını ve bilim - teknoloji arasındaki etkileşimin etkinlikler yoluyla kavratılmasını amaçlamaktadır.

Tübitak 4007 ye kimler başvurabilir?

4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı farklı yaş ve eğitim düzeyindeki (okul öncesi dönemi çocukları, ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okul, ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri) öğrenciler, öğretmenler, bilim merkezleri çalışanları ile diğer katılımcılarla bilim kültürü ve iletişiminin toplumda ...

TÜBİTAK kazanınca ne oluyor?

Kazananlara ilişkin duyurular TÜBİTAK'ın kuruluş yıldönümü olan 24 Temmuz tarihinde yapılır. Ödüller her yıl düzenlenen törenle sahiplerine verilir. Her bir ödül kazananı; ödül beratı, altın plaket, yıllara göre değişkenlik gösteren para ödülü ve araştırma desteğinin de sahibi olmaktadır.

4007 projesi nedir?

4007 programı; bilim kültürünün ve iletişiminin toplumun daha geniş kesimlerine yaygınlaştırılmasını, katılımcılara bilimsel bilginin ulaştırılmasını ve bilim - teknoloji arasındaki etkileşimin etkinlikler yoluyla kavratılmasını amaçlamaktadır.

Tübitak 4006 en az kaç öğrenci?

Sergilenecek her bir alt projede en az 3 en fazla 8 öğrenci görev alabilir.

Tübitak kazanana ne veriliyor?

2020 yılı itibarıyla para ödülü 75.000 TL, araştırma desteği ise 50.000 TL olarak belirlenmiştir.

Tübitak 1002 kaç TL?

PROJE BÜTÇESİ

16 Haziran 2022 tarihi itibariyle başvurusu onaylanmış olan proje önerilerinde, proje destek üst limiti (Burs dahil) yıllık 60.000 TL'dir.

Tübitak proje Yürütücüsü ücret alır mı?

Evet, kullanılabilir. 10. E-imza ücreti ödemesi proje yürütücüsüne nasıl ve ne zaman yapılacaktır? Desteklenen Proje Yürütücülerine, proje sonuç raporunun kabulü halinde (fuar tamamlandıktan ve fatura bilgileri girildikten sonra), proje destek bütçesinin %5'i kadar PTİ ödemesi yapılacaktır.

TÜBİTAK 1002 kaç TL?

Proje yürütücüsü/koordinatörü aylık en fazla 2500 TL/ay, araştırmacı personel 1500 TL/ ay ve yardımcı personel 1500TL/ay teşvik alabilir.

TÃœBÄ°TAK projelere ne kadar para veriyor?

Ödüller; her yıl için TÜBİTAK Yönetim Kurulunca saptanan para ödülü (2022 yılı için TÜBİTAK Bilim ve Özel Ödülü 150.000TL, Hizmet Ödülü 100.000TL, Teşvik Ödülü 60.000TL) ile ödülün türüne göre plaket ve beratı içerir.

TÃœBÄ°TAK ne kadar para veriyor?

Ödüller; her yıl için TÜBİTAK Yönetim Kurulunca saptanan para ödülü (2022 yılı için TÜBİTAK Bilim ve Özel Ödülü 150.000TL, Hizmet Ödülü 100.000TL, Teşvik Ödülü 60.000TL) ile ödülün türüne göre plaket ve beratı içerir.

TÃœBÄ°TAK kazanana ne veriliyor?

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programının amacı, yeni bilgiler üretilmesi, bilimsel yorumların yapılması veya teknolojik problemlerin çözümlenmesi için bilimsel esaslara uygun olan projeler desteklemektir.