48 göktürk mecidiyeköy otobüs saatleri

Mecidiyeköy'e hangi metro gider?

M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı

M2 metro kaç dk?

Mecidiyeköy metro ne kadar?

M7 (Mahmutbey‎→Mecidiyeköy) metro ücreti ne kadar? Mecidiyeköy - Mahmutbey (Mahmutbey‎→Mecidiyeköy) metro ücreti yaklaşık ₺9.90.

Mecidiyeköy M7 çalışıyor mu?

M7(Metro Ä°stanbul)

M7 (Mecidiyeköy‎→Mahmutbey), her gün çalışıyor.

M5 metro kaç dk?

M3(Metro Ä°stanbul)

Ek bilgi: M3 hattında 9 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 18 dakika.

M2 Metro kaç km hızla gider?

M7 (Mahmutbey‎→Mecidiyeköy), her gün çalışıyor. Ek bilgi: M7 hattında 15 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 32 dakika.

M3 Metro kaç dakika?

Beşiktaş ve Kabataş istasyonlarının, inşaat sırasında ortaya çıkan arkeolojik kazılar nedeniyle 2024 yılında açılması planlanmaktadır.

M7 kaç dk sürüyor?

Conversation. Metro istasyonlarının hepsinde tuvalet vardır, tramvay istasyonlarında ise alan müsait olmadığından tuvalet bulunmamaktadır.

M7 Beşiktaş ne zaman açılacak?

48A(İETT) 48A otobüs hattının ilk durağı Kazliçeşme Marmaray - Sondurak Yönü olup son durağı Köprübaşi Mahallesi - Sondurak Yönü durağıdır. 48A (Kazliçeşme Marmaray -Köprübaşi Mahallesi), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 48A hattında 67 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 94 dakika.

Mecidiyeköy metroda tuvalet var mı?

41Y(İETT) 41Y otobüs hattının ilk durağı Ayazağa - Son Durak Yönü olup son durağı Yenikapi Etkinlik Alani - Eminönü Yönü durağıdır. 41Y (Ayazağa -Yenikapi Etkinlik Alani), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 41Y hattında 61 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 75 dakika.

48A ne kadar sürüyor?

41AT(Ä°ETT)

Ek bilgi: 41AT hattında 14 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 16 dakika.

41Y kaç dakika?

48A(İETT) 48A otobüs hattının ilk durağı Bahçeköy Caddesi - Son Durak Yönü olup son durağı Kazliçeşme Marmaray - Sondurak Yönü durağıdır.

41 At ne kadar sürüyor?

Ek bilgi: 48L hattında 55 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 79 dakika.

48A nereden kalkiyor?

'Tekrarlanan mesafe koşularında' atlar günde 20 kilometre koşabilir. İnsanlar ise gün içerisinde yalnızca birkaç saat içinde 42,2km'lik maratonları koşabiliyor.

41e nereden geciyor?

Ek bilgi: 48A hattında 67 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 94 dakika.

399b nereden geçiyor?

MR11 otobüs hattının ilk durağı Kazliçeşme Marmaray - Son Durak Yönü olup son durağı Topkapi - Son Durak 28t-83 Yönü durağıdır. MR11 (Kazliçeşme Marmaray -Topkapi), her gün çalışıyor. Ek bilgi: MR11 hattında 14 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 17 dakika.

48L kaç dk sürüyor?

48G otobüs hattının ilk durağı Mescid-I Selam -Marnavutköy Yönü olup son durağı Köprübaşi Mahallesi - Sondurak Yönü durağıdır. 48G (Mescid-Köprübaşi Mahallesi), her gün çalışıyor.