68 plaka hangi ile ait

Aaa plaka kimin?

Mavi zemin üzerine beyaz karakterlerin yer aldığı plakalar Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı resmi polis araçları tarafından kullanılıyor. İl kodunun ardından A, AA veya AAA harflerinin yer aldığı bu plakaların sonundaki sayılar ise aracı kullanan ekibin bağlı olduğu büro veya şubeyi temsil ediyor.

MB plaka Suriyeli mi?

Söz konusu MA ve MB plakalar Türkiye'de yerleşik yabancı uyruklulara tahsis edilmekte olup bu plakalar ile araç sahibi olanların çoğunun derneğimiz üyesi olan Batı Trakyalı Türklerden oluştuğunu belirtmek isteriz.

SA plaka Suriyeli mi?

SAA plakalı araçlar ise Suriye'den alınmış ve göç eden kişiyle birlikte Türkiye'ye getirilmiş araçlardır.

1 plaka nere?

01 plaka kodu ülkemizin Adana iline aittir. 4.2. 02 Nerenin Plakası? 02 plaka kodu ülkemizin Adıyaman iline aittir.

GB nere plaka?

Büyük Britanya, Saorstát Éireann (Serbest İrlanda Eyaleti), Éire.

SAB plaka ne demek?

Kahramanmaraş'ta yaşayan Suriyelilerin araçlarına geçici Türk plakası verilmeye başlandı. Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin beraberinde getirdikleri tescilli özel araçlara, harf grubu 'SAA' olan geçici Türk plakası verilmeye başladı.

En az Suriyeli hangi ilde?

En az Suriyeli kaydedilmiş illeri sırasıyla Bayburt, Artvin ve Bartın oluşturmaktadır. Süryani Suriyelilerin Midyat'a göç etmeyi seçtikleri rapor edilmiştir.

Hangi ÅŸehirde Suriyeli yok?

Suriyelilerin en az olduğu şehir 38 kişi ile Tunceli. Tunceli'yi 66 kişi ile Artvin, 71 kişi ile Iğdır takip ediyor. Suriyelilerin Türk nüfusuna oranla yoğunluğunun en az olduğu şehir ise %0,035 oran ile Iğdır. Türkiye'de Suriyelilerin olmadığı bir şehir bulunmuyor.

13 plaka hangi ÅŸehre ait?

AA 001 plaka kime ait?

Kırmızı plakaların üzerinde yalnızca sayılar bulunuyor. Örneğin, TBMM Başkanı'nın makam aracı plakası 0001 rakamlarından oluşuyor.

07 plaka neresi?

06 plaka kodu ülkemizin Ankara iline aittir. 4.7. 07 Nerenin Plakası? 07 plaka kodu ülkemizin Antalya iline aittir.

68 plaka neresi?

0002 plaka Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı'na aittir. 0003 plaka daha doğrusu 0003-0036 kırmızı plakalı araç Anayasa Mahkemesi Başkanı'na aittir. 0004 plaka Genel Kurmay Başkanı'nın aracına aittir.

36 kırmızı plaka kimin?

L Plaka Nedir? L plaka, temel olarak 'T' harfi ile başlayan taksi plakaları gibi düşünebilir. Aynı şekilde 'L' ile başlayan plakalar ise artık servis taşımacılığında kullanılacak. Yeni yapılanma ile artık servis araçları, hatlı minibüsler ve taksi araçları gibi kendine özel bir plakaya sahip olacak.

L plaka ne demek?

CG harfleri diplomatik muafiyete sahip konsolosluk görevlilerinin araçlarında, CD harfleri büyükelçi makam aracında, CM harfleri ise diplomatik muafiyete sahip büyükelçilik görevlilerinin araçlarında kullanılıyor.

Gri Plaka nedir?

12 plaka kodu ülkemizin Bingöl iline aittir. 4.13. 13 Nerenin Plakası? 13 plaka kodu ülkemizin Bitlis iline aittir.

06 plaka kim?

42 plaka kodu Konya ilimize özel olarak belirlenen plaka kodudur. İç Anadolu bölgesinin önemli ve Mevlana'nın kenti Konya'ya ait ilçeler için çeşitli farklı harf grubu belirlenmiştir.

33 plaka hangi ile ait?

69 plaka kodu Bayburt ilimize özel olarak belirlenen plaka kodudur. Doğu Karadeniz bölgesinin önemli kenti Bayburt'a ait ilçeler için çeşitli farklı harf grubu belirlenmiştir. Bayburt'un ilçelerine ait otomobil plakalarının tümü aşağıda yer verilmiş.

14 plaka nereye ait?

06 Plaka kodu Ankara ilinin plaka numarasıdır. Bununla birlikte Ankara ilinin ve ilçelerinin de kendine has plaka harf grupları vardır. Ankara il ve ilçe plaka kodlarını sizler için araştırdık.