a discovery of witches izle dizibox

A Discovery of Witches hangi kitaptan uyarlama?

A Discovery of Witches (Türkçe: Cadıların Keşfi) All Souls isimli ve Deborah Harkness tarafından oluşturulan kitaptan uyarlama İngiliz dizisi.

Witches of East End neden bitti?

Geçtiğimiz seneden beri Lifetime kanalında ekranlara gelen doğaüstü drama Witches of East End'in ömrü iki sezon sürdü! Kanal, dizinin yetersiz izlenme oranları nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.

The Witches kaç yaş?

The Witches +18 olacak.

Cadılar ve iblisler 4 sezon ne zaman?

Salem dizi bitti mi?

Salem iptal edildi. Şu sıralar devam etmek olan WGN America kanalının doğa üstü dizisi Salem'in üçüncü sezonu, dizinin son sezonu olacak.

Good Witch final yaptı mı?

Good Witch dizisi çok yakında izleyicilerine veda edecek. Hallmark Channel, yaptığı yeni açıklamayla dizinin 7. sezon sonunda final yapacağını açıkladı.

A Discovery of Witches nasıl bir dizi?

Büyük bir hazine keşfeden Diana, yaşananları düzeltebilecek olan tek kişidir. Zorlu bir mücadeleye atılması gereken Diana'ya gizemli bir vampir olan Matthew yardım etmek ister. Cadılar ve vampirlerin birbirine güvenmemesi gerektiğini bilen Diana, Matthew'ın yardımını kabul ederek mücadeleye atılır.

The Witch korku mu?

Bu filme korku filmi demek yanlış olabilir, 3 baba korku sahnesi olsa da daha çok gerilim, sürekli tekinsizliğin kol gezdiği bir film olma özelliği taşıyor.

Cadı filmi ne anlatıyor?

Özet. 17. yüzyılda İngiltere'de yaşayan William ve Katherine çifti, beş çocuğuyla birlikte ıssız bir ormanın içerisinde hristiyan kurallarına sıkı sıkıya bağlı bir şekilde yaşamaktadır. Aile düzenleri ise beklenmedik garip olayların ortaya çıkmasıyla sarsılmaya başlar.

The Witches hangi platformda?

The Witches, HBO Max'te izleyici karşısına çıkmaya başladı. 'Robert Zemeckis' İmzalı 'The Witches'ın Fragmanı Yayında! Filmin iddialı kadrosunda Anne Hathaway, Octavia Spencer ve Stanley Tucci bulunuyor.

The Witch filmi ne anlatıyor?

Prime Video: A Discovery of Witches: Season 3.