çağ çelik ostim

OSTÄ°M kurucusu kimdir?

OSTİM kurucusu Cevat Dündar ve proje arkadaşları, 1967 yılında OSTİM Yapı Kooperatifini kurdu, 1975 yılında üç milyon metrekarelik bir alan üzerinde OSTİM için ilk adımı 'yapı kooperatifi' olarak inşaatları tamamlamaya başladı.

Adem Arıcı Kimdir?

adem.arici@ostim.com.tr

Yine aynı yıl içerisinde İmar Müdür Yardımcılığı görevine getirildim. 2004 yılı başında Ostim OSB İmar Müdürlüğü görevine getirildim. 2008 yılında Ostim Organize Sanayi Bölge Müdürü olarak atandım. Halen Ostim OSB Bölge Müdürü görevini devam ettirmekteyim.

Ostimde kaç firma var?

OSTİM'e üye 5000 firma bulunmaktadır. Şirketlerin %31'i ticaret, geri kalanı imalat yapmaktadır.

OSTÄ°M Ozel mi?

Ostim Teknik Üniversitesi, OSTİM Vakfı tarafından 2017 yılında Ankara'da kurulmuş vakıf üniversitesidir.

Adem Arıcı nereli?

1952 yılında Kızılcahamam'da doğdu. 1971'de Gazi Lisesi'ni bitirdikten sonra Ankara Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.

OSTİM neyin kısaltması?

Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi veya kısa adı ile OSTİM, Ankara'da bir sanayi sitesi. OSTİM, Türkiye'nin en büyük küçük ve orta boy sanayi üretim alanıdır.

Abdullah çörtü kimdir?

Abdullah Çörtü - Koordinatör - Ostim Yatırım A.Ş. LinkedIn.

OSTÄ°M kim kurdu?

Cevat Dündar ve bir grup müteşebbisin çabalarıyla kurulan ve 50. yılını doldurmaya hazırlanan OSTİM, güçlü üretim yeteneğiyle Türk sanayisine olan katkılarını bilim ve teknoloji yetkinliğini artırarak sürdürmeyi hedefliyor.

OSTİM üreten Türkiye indirimi nedir?

OSTİM Teknik Üniversitesi (OSTiMTech), iş dünyası ve üreticilere indirimlerle destek olacak. 11 lisans ve 12 ön lisans programıyla üniversite, koşulları sağlayanlara yüzde 5-15 oranında indirim uygulayacak.

OSTİM Vakfı kime ait?

OSTİM Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi aracılığıyla 2500'den fazla atölye, yaklaşık 1400 işyeri ve büro ve 1800 konut inşa edilmiştir. OSTİM'e üye 5000 firma bulunmaktadır. Şirketlerin %31'i ticaret, geri kalanı imalat yapmaktadır.

OSTİM'de kaç dükkan var?

OSTİM'de faaliyet veren şirketlerin ait oldukları sektörler; Makine İmalat, Metal İşleme, Elektrik-Elektronik, İş Makineleri, İmalat makineleri, Otomotiv, Plastik-Kauçuk, Tıbbi Araç Gereçler olarak özetlenebilir.

OSTÄ°M'de ne var?

ARÄ°Åž ENERJÄ° A.Åž.