abdioğulları çalışan yorumları

Salih Sütçü kimdir?

2020 yılında abcoFARM markası ile tarım sektörüne de girdiklerini belirten Salih Sütcü, Çukurova'da 1000 dönüm alandaki narenciye bahçesi yatırımının ardından 870 dönümlük zeytin bahçesi ve Ereğli'de yer alan 1050 dönüm elma bahçesi projesi ile de toplamda 2920 dönüm alanda tarımsal üretim yaptıklarını kaydetti.

Bekir Sütçü kim?

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışma hayatına devam eden Sütcü, 1-1 Eylül 2010 tarihinden bu yana Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürütüyor.

Sütçü nereli?

Sütçü İmam (asıl adı İmam Ali, süt satarak geçimini sağladığı için 'Sütçü' lakabı verilmiştir) (d. 1871, Kahramanmaraş - ö. 25 Kasım 1922), Maraş kurtuluş mücadelesini başlatan Türk direnişçi. Maraş'ta Fransız-Ermeni askerlerine karşı ilk kurşunu atmıştır.

Abdi Sütçü kimdir?

Bekir Sütçü kim? Sütcü, 2004-2009 yılları arasında Adana Sanayi Odası Meclis Üyesi olarak görev yaptı. İki dönemdir OSBÜK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını yürüten Sütcü, 2010 yılından bu yana Adana Hacı Sabancı OSB Başkanlığı görevini de üstleniyor.

Sütçü imam nasıl ölmüştür?

Abdülmecit Efendi halife olunca 101 pare top atmak için kaleye çıkmış ve top atışları sırasında barutun ateş alması neticesinde ağır şekilde yaralanmış ve iki gün sonra 25 Kasım 1922 tarihinde vefat etmiştir.

Sütçü imam Maraşlı mı?

Sütçü İmam, Uzunoluk hamamından çıkan kadınları rahatsız eden işgalci askerlere ilk kurşunu sıkarak Kahramanmaraş'ta kurtuluş mücadelesini başlatmıştır. Sütçü İmam, 1871 yılında Kahramanmaraş'da doğdu.

Mahmut Sütçü kim?

2006-2009 öğretim yıllarında Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünde Vergi Hukuku dersleri vermiştir. Halen Gelir İdaresi Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Abdioğulları sahibi kimdir?

Türkiye'nin 'en parlak' 100 şirketi arasına giren, Türkiye'nin en başarılı 375'inci ihracatçısı arasında yer alan şirketi Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı olan Bekir Sütcü ile kardeşleri Ramazan Sütcü, Mehmet Sütcü ve Salih Sütcü birlikte yönetiyor.

ABY Plastik ambalaj kimin?

Naksan Plastik, faaliyetlerine ABY Ambalaj'ın markası olan Kimpack ile devam edecek. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) tarafından gerçekleştirilen satış ihalesinde 1 milyar 476 milyon 180 bin lira ile en yüksek teklifi veren İstanbul merkezli ABY Plastik Ambalaj AŞ, Naksan Plastik'in yeni sahibi oldu.

KimpaÅŸ holding kimin?

Hakkımızda - Kipaş Holding. 1984 yılında ÖKSÜZ ve GÜMÜŞER ailelerinin öncülüğünde kurulan Kipaş Holding, Kahramanmaraş'ın ilk ve tek holdingi konumundadır. 6 ana sektörde faaliyet göstermektedir.

Elif Plastik kime satildi?

Finlandiyalı ambalaj şirketi Huhtamaki Türk ambalaj üreticisi Elif'i 412 milyon euroya satın aldı.

Elif Plastik sahibi kim?

İLK 500'DELER AMA BİLİNMİYORLAR : Elif Plastiğin satışıyla şirket sahipleri de merak konusu oldu. Şirketin Yönetimin Kurulu Başkanı olan Hakan Salargil, Elif Holding ile Türkiye'nin en yüksek cirolu sanayi şirketleri listesinde 269'uncu sırada yer alıyor. Buna karşılık Hakan Salargil'i kamuoyu neredeyse hiç tanımıyor.

Abdioğulları nereli?

Memleketi Kayseri'den 1963 yılında bir gömlek bir hırkayla Adana'ya göç ederek, kullanılmış çuval ticareti yapan Abdi Sütcü'nün oğulları, babalarından öğrendikleri ticareti sanayi üretimiyle taçlandırmakla kalmayıp yarattıkları markaya da 'Abdioğulları' adını vererek vefa borcunu ödüyorlar.