acıbadem international doktorları

Acıbadem CEO kim?

Gökhan GÜRCAN. 2010 yılında Bupa Acıbadem Sigorta CEO'su olan Gökhan Gürcan, 2021 yılı itibariyle Yönetim Kurulu Başkanı ünvanını almıştır ve vekaleten Genel Müdürlük görevini sürdürmektedir.

Türkiye'de kaç tane Acıbadem Hastanesi var?

İlk hastanesi 1991 yılında kurulan Acıbadem Sağlık Grubu, bünyesinde bulunan 24 hastane ve 14 tıp merkezinde 3.500 doktor, 4.500 hemşire olmak üzere yaklaşık 22.500 çalışanıyla sağlık hizmeti vermektedir.

Acıbadem Hastanesi kaç paraya satıldı?

Acıbadem'in yüzde 75 hissesinin Malezyalı Khazanah ve Japon menşeili Mitsui'ye satışıyla şirketin değerlemesi 1.68 milyar dolar oldu. Böylece, şirketin yüzde 75'ine 1.26 milyar dolar ödendiği belirtildi.

Acıbadem Hastanesi kime ait?

1956 tarihinde Arapgir'de doğdu. 1977 yılında Galatasaray İşletme Yüksekokulu'nu bitirdi. 1981 yılında Mali Müşavir olarak iş hayatına başlayan Aydınlar, 1993 yılında Acıbadem Hastanesi ile sağlık sektörüne adım attı.

Acıbadem devlet mi özel mi?

İstanbul'un Anadolu yakasındaki ilk özel hastane olan Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi bu yönüyle de grubun tarihindeki özel yerini koruyor.

Acıbadem Zengin mi?

FORBES Türkiye, bu yıl dokuzuncusunu hazırladığı 'En Zengin 100 Türk' listesini açıkladı. Listede Eczacıbaşı ailesiyle birlikte Acıbadem'in sahibi, Mehmet Ali Aydınlar servetini 500 milyon dolar artırarak 18. sıraya yükseldi.

Acıbadem adı nereden gelir?

Padişah I. Murat, acıbadem kurabiyesine, aşçısından yola çıkarak 'Hacıbadem' ismini verir. Zamanla baştaki H harfi yitip gider ve geriye acıbadem kalır. İsmi nereden geliyor olursa olsun, acıbadem kurabiyesi kültürümüzde önemli bir yer tutuyor.

Amerikan Hastanesi nin sahibi kim?

Vehbi Koç Vakfı, sahibi olup yönettiği Amerikan Hastanesi, Bodrum Amerikan Hastanesi, MedAmerikan Tıp Merkezi, Koç Üniversitesi Hastanesi, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi ve Semahat Arsel Hemşirelik Eğitim ve Araştırma Merkezi ile Türkiye'de özel bir vakıf tarafından yönetilen en geniş çaplı sağlık ...

Bupa Acıbadem kime ait?

1992'de Bayındır Sigorta olarak kurulan Bupa Acıbadem Sigorta, 2004 yılında Mehmet Ali Aydınlar Ailesi'nin hisseleri devralmasıyla Acıbadem Sigorta ismiyle faaliyet göstermeye başlamıştır. 2007 ve 2013 yıllarında sırasıyla Abraaj ve Malezya Hükümeti'nin stratejik yatırım fonu olan Khazanah gibi iki büyük yabancı ...

Türkiyede kaç tane Acıbadem Hastanesi var?

İlk hastanesi 1991 yılında kurulan Acıbadem Sağlık Grubu, bünyesinde bulunan 24 hastane ve 14 tıp merkezinde 3.500 doktor, 4.500 hemşire olmak üzere yaklaşık 22.500 çalışanıyla sağlık hizmeti vermektedir.

Acıbadem Hastanesi ne kadara satıldı?

Japon ortaklı Malezyalı yatırım fonu Khazanah ve sağlık birimi Integrated Healthcare (IHH) Acıbadem Sağlık'ın yüzde 75 hissesine 1.6 milyar dolarlık toplam değer üzerinden sahip oldu.