adana d smart bayileri

Dsmart sahibi kim?

D-Smart, 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 2018 itibarıyla Demirören Holding bünyesinde bulunan Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformu ve internet servis sağlayıcısıdır.

Digitürk D-Smart aynı mı?

kesinlikle digitürk. Daha pahalı d smarttan ama daha kaliteli içerikler var. Ayrıca Avrupa Maçları için d smartta sadece Premier lig var diğerleri digitürkte. Film içinse çoğu şirketin ilk gösterim hakkı digitürkte.

D-Smart kaç üyesi var?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun 2022 3. çeyrek verilerine göre yurt içi abone sayısı 1.052.731'dir.

D-Smart kac lira?

Digiturk kurulum ücreti var mı?

Dış kurulum bedeli 80'lik - 90'lık çanak anten için Digiturk'e 210 TL olarak ayda 17,5 TL olmak üzere 12 taksitle veya Digiturk yetkili servisi tarafından kesilen fatura karşılığı, ilgili yetkili servise tek seferde peşin 180 TL olarak ödenebilir.

Digiturk ne malı?

13 Temmuz 2015 tarihinde Katar merkezli medya grubu Al Jazeera bünyesindeki beIN Media Group'a satıldı. 26 Ağustos 2016 tarihinde beIN Media Group'a satışın tamamlandığı duyuruldu.

D-Smart'ta maç izlenir mi?

İspanya futbol ligi LaLiga maçlarını, D-Smart 77. kanal Spor Smart'tan, D-Smart GO'dan takip edebilir, her Cumartesi saat 18:00'de YouTube kanalımızda canlı maç yayınını izleyebilirsiniz.

Dsmart kac lira?

Üstelik yenilenen yüzüyle, abonelik boyunca D-Smart GO hediye! Film, Dizi Tutkunları İçin En İyisi D-Smart! Film, dizi, belgesel, çocuk ve yaşam içerikleriyle dolu Film Dizi paketi sadece ₺39 TL! 12 ay boyunca belgeselsever ve eğlencesever paketleri de hediye!

D-smart ne veriyor?

D-Smart - Anasayfa. Mega paket 66 TL yerine ilk 3 ay 29 TL 24 ay taahhütlü indirimli sabit fiyat! Limitsiz internet ve D-Smart Aile Spor Paketi bir arada 219 TL yerine ilk 12 ay 179 TL! Üniversiteliye sınırsız internet ve D-Smart GO yakışır!

D smart aylık ne kadar?

D-Smart, 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 2018 itibarıyla Demirören Holding bünyesinde bulunan Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformu ve internet servis sağlayıcısıdır.

D-Smart in sahibi kim?

D-Smart Blu'ya Netflix modeli geldi, arayüz yenilendi, abonelik herkese açıldı - Webrazzi.

D-Smart Netflix var mı?

*40 TL olarak uygulanmakta olan borçtan hizmet açma bedeli 1.Aralık.2022 itibariyle 60 TL olarak güncellenecek olup 1.Aralık.2022'den sonra borçtan hizmet açmaya konu olacak tüm abonelikler için geçerli olacaktır.

D-Smart ücretsiz mi?

İspanya Futbol Ligi 3 Yıl Boyunca D-Smart'ta

LaLiga, Avrupa'nın en iyi futbolunun oynandığı liglerinin başında geliyor.

D-smart kaç üyesi var?

D-Smart GO'ya üye olan bütün yeni üyeler (yukarıda bahsedilen ücretsiz üyeler hariç) 1 ay boyunca Film Dizi paketini ücretsiz olarak kullanabilirler. 1 aylık ücretsiz dönemin sonunda Film/Dizi üyeliğiniz otomatik olarak yenilenir. Siz sonlandırana kadar da üyeliğiniz aylık olarak yenilenmeye devam eder.

Dsmart hangi lig?

16 Mbps'e kadar D-SmartNet limitsiz internet ve D-Smart GO Film Dizi Paketi ilk 12 ay 209 TL yerine sadece 169 TL! Tüm tarife fiyatlarını görmek için Detaylı Bilgi'ye tıklayınız. 16 Mbps'e kadar D-SmartNet limitsiz internet ve D-Smart GO Film Dizi Paketi sadece 179 TL!