adana konya tren fiyatları

Konya'ya hızlı tren kaç TL?

YHT 2022 bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, YHT biletlerine yüzde 30 zam yaptı. Ankara-İstanbul YHT bilet fiyatları yapılan zammın ardından 151'dan 195 liraya yükseldi. Konya-İstanbul arası YHT bilet fiyatları 235 lira, Konya-Ankara arası yüksek hızlı tren bilet fiyatı 87 lira oldu.

Konya hızlı tren kaç saat sürüyor?

Seyahat Süresi : Konya-İstanbul (Söğütlüçeşme) : Yaklaşık 5 saattir.

Konya hızlı tren kaç saat sürer?

İstanbul Konya Hızlı Tren seferleri kaç saat sürer sorusunun yanıtı: en erken 4 saat 57 dakika ve en çok 5 saat 9 dakika olacaktır.

Konya hızlı tren kaç kişilik?

Konya hızlı tren kaç para?

İSTANBUL Konya hızlı tren bilet ücreti ne kadar, Konya İstanbul hızlı tren kaç saat sürüyor, kaç durak sayısı var? İstanbul Konya arasında hızlı treni kullanacak bir yolcu YHT bilet parası olarak 85 lira ödeyecek.

Konya hızlı tren fiyatı kaç para?

Ankara-Konya-Ankara hattında işleyen trenler Eryaman, Polatlı ve Selçuklu duraklarına uğramaktadır. Seyahat 1 saat 49 dakika sürmektedir. Ankara-Konya için YHT bilet fiyatı 87 TL'dir.

Hızlı tren tuvalet var mı?

Vagon içerisinde yer alan koltukların ortasında katlanabilir masa yer alır. Yolcuların bagajlarını rahat bir şekilde yerleştirmeleri için bagaj yeri mevcuttur. Vagon içerisinde WC, lavabo, elektrik prizi yer alır.

Ist Konya hızlı tren kaç TL?

İstanbul Konya Hızlı Tren Fiyatı Nedir? İstanbul Konya Hızlı Treni 2022 bilet ücretleri: Konya İstanbul Pendik arası Standart Ekonomik YHT bilet fiyatı 103,50 TL olup, Konya Eskişehir arası Standart Ekonomik hızlı tren bileti fiyatı 47,50 TL' dir.

YHT de sigara içilir mi?

Yolcu trenlerinde sigara içilir mi? 3.5 İstasyonlarımızda sigara ve benzeri tütün maddeleri kullanmak yasaktır. Bu konuda uyarıları dikkate almayan yolcularımız hakkında gerekli cezai işlem uygulanacaktır. 3.6 İstasyonlarda ve trenlerde yiyecek ve içecek (su hariç) maddesi tüketmek yasaktır.

YHT ikram var mı?

Trenlerde kafeterya hizmetlerine artı olarak business vagonunda ücretsiz ikramlar var iken; ekonomi vagonlarında ise ücretli yiyecek-içecek servisi vardır. Tüm vagonlardaki yolcular yemekli vagondan dilediği yiyeceği ücret karşılığı temin edebilmektedir.

Trende hangi vagon güvenli?

Pulman vagon standart yolcu vagonlarında yer alan, yolcuların kaliteli, konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuk geçirmelerini sağlayan vagon sistemidir. TCDD Taşımacılık tüm trenlerinde pulman vagonlar yer almaktadır.

2 artı 2 pulman nedir?

Yani TCDD ağzıyla; '2+2 Pulman (Ekonomi)'. Pulman dediğimiz şey aklınıza gelen klasik tren vagonu ve içine dizili koltuklar. Koridorun bir yakasında 2, diğerinde de 2 koltuk var, yani bir sırada 4 koltuk. Vagon tipi bölümünde gördüğünüz 2+2 bunu ifade ediyor.

TCDD öğrenci bileti ne kadar?

Aynı sefer için gidiş-dönüş biletleri de 202 TL'ye çıkarıldı. Öğrenci indirimi var mı: 2022 yılı için yüksek hızlı tren bilet fiyatlarına gerçekleştirilen zamlar, genç tarifeyi de etkiledi. Genç tarife olarak adlandırılan indirimli tarifelerde Eskişehir-Ankara arası için bilet fiyatı 37 liradan 45 liraya çıkarıldı.

Yüksek Hızlı Tren engellilere ücretsiz mi?

04 Kas Trende ücretsiz seyahat kısıtlaması kalktı

Bakanlığımızla yapılan görüşmeler sonucunda alınan karar doğrultusunda 19 Temmuz 2020'den itibaren kısıtlamaların kaldırılmasıyla engelliler yeniden trenle seyahat etmeye başladı.

Toros Ekspresi nereden geçiyor?

Toros Ekspresi Güzergahı

Adana, Konya arasında Toros Ekspresini tercih edecekler için tren Konya'dan Ereğli'ye, Ereğli'den Ulukışla'ya, Ulukışla'dan Pozantı'ya, Pozantı'dan Adana'ya doğru güzergâha sahiptir. Toros Ekspresi güzergâh hattı boyunca doğal güzellikleri ile yolcuları büyüleyecek yerlerden geçmektedir.

Trende sigara içilmesi yasak. Yataklı ve kuşetli seyahat edildiğinde yolculuk yorucu geçmiyor fakat pulman için durum öyle değil. Kuşetli vagonda 1 adet, yataklıda ise 2 adet priz bulunuyor. Eğer yastık konusunda titizseniz kendinize kılıf götürebilirsiniz.

Kars treninde sigara içiliyor mu?

2020 yılı yataklı vagon Doğu Ekspresi Bileti 400 TL, 2021 yılı yataklı vagon Doğu Ekspresi Bileti 480 TL, 2022 yılı yataklı vagon Doğu Ekspresi Bileti 650 TL, 2023 yılı yataklı vagon Doğu Ekspresi Bileti 1550 TL.