adana sarıçam kiralık müstakil ev

Müstakil ev ne demem?

Müstakil; kelime olarak kullanım yönünden başka bir yapı ile bağlantısı olmayan, bağımsız anlamlarına gelir. Müstakil terimi emlak literatüründe çoğunlukla 'müstakil ev' olarak kullanılır. Müstakil evler genellikle arsa üzerine sıfırdan inşa edilen yapılardır.

3 katlı eve ne denir?

Kelime anlamı olarak üç katlı ev anlamına gelen tripleks, genellikle içinden merdiven geçen üç katlı yapılar için kullanılmakta olup kendisine ait bir bahçesi, havuzu, çatısı veya teras katı bulunan müstakil veya villa tarzında karşılaştığımız bir ev modelidir.

2 katlı eve ne denir?

İki katlı, içinden merdiven geçen dairelere dubleks denir. Dubleksin kelime anlamı iki katlı ev olsa da sadece müstakil yapılar dubleks olmaz. Dubleks, apartman dairelerinde en üst kat (çatı dubleksi) ya da en alt kata konumlanmış daire de olabilir.

5 katlı eve ne denir?

Buçuklu evlerdeki buçuk oda genellikle giyinme odası olarak kullanılmaktadır. Bu yeni trenddeki buçuk kavramı tanımlamak gerekirse evin temel ihtiyaçlarını dışında kalan işlerimizi hallettiğimiz odalar olarak tanımlayabiliriz.

Fourlex ne demek?

Villa yapının tüm çevrisi izole edilmiş ve müstakil bahçe seçenekleri ile villa severleri bekleyen, yüksek metre kareli mimarilerdir. A tipi villalar fourlex olarak da adlandırılmış olarak karşınıza çıkabilir.

Terk edilmiÅŸ eve ne denir?

Metruk bina; artık kullanılmayacak kadar eski olduğu için ya da insanların faydalanması için onlara bırakılan, terk edilen yapıları ifade etmektedir.

4 katlı eve ne ad verilir?

Peki bu tripleks nedir ? Tripleks emlak alanında üç katı olan ve içinden merdiven geçen birleşik evlere verilen isimdir. Genellikle içerisinde çok sayıda yatak odası, banyo, mutfak ve salonu bulunmaktadır.

1 odalı eve ne denir?

Yazıyı paylaş: Stüdyo daire, özellikle metropollerde gençler tarafından sıkça tercih ediliyor. Bu daireler 1+0 ve 1+1 olmak üzere ikiye ayrılıyor. 1+0 daireler içinde salon ve banyo dışında ayrı bir alan bulunmaz.

Bir ev temeli kaç metre olmalı?

Her halükarda temelin temeli 0,5 metreden az olmamalıdır, toprak mukavemeti ve sağlamlığı ile ayırt edilen yoğun kayalardan veya çakıl kumlarından oluşuyorsa, o zaman optimal ve ekonomik olarak yapılabilir derinliği 0,5 metredir. o zaman vakfın derinliği daha yapılmalıdır - 1 m.