addams ailesi 2 izle türkçe dublaj full hd

Addams Family kaç yaş?

6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve Aile eşliğinde, 10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Şiddet ve korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

Wednesday hangi diziden uyarlama?

Wednesday (Türkçe: Çarşamba), Addams Ailesi filminden Wednesday Addams karakterine dayanan Amerikan reşit olma, doğaüstü, korku komedisi internet dizisidir.

Raul Julia nasıl öldü?

O yılın ilerleyen saatlerinde Julia, felç geçirdikten sonra ölmek üzere, birkaç sağlık sorunu yaşadı . Cenazesi, binlerce kişinin katıldığı Porto Riko'da yapıldı.

Wednesday kaç yaş için?

Wednesday dizisi Türkiye'de 18 yaş ve üzeri için yayınlanmaktadır.

1899 ne zaman çıkacak?

1899 1. SEZON KAÇ BÖLÜM? İlk sezonu ile 17 Kasım 2022 tarihinde izleyicisi ile buluşan 1899 dizisi 8 bölüm olarak yayımlandı.

Julia nereli?

Almanya'nın Göttingen şehrinde dünyaya gelmiştir. Annesinin memleketi Mersin'de 3 yaşına kadar yaşamıştır. Kertenkele Yeniden Doğuş dizisinde 'Ateş' karakterini canlandırarak dövüş sahneleri ile kendisine bir hayran kitlesi elde etti. Julia'nın instagram adresi @helloyazmeen olarak biliniyor.

Addams Ailesi 3D mi?

Addams Ailesi (İngilizce özgün adıyla The Addams Family), Amerikan animasyon filmidir. Conrad Vernon ve Greg Tiernan tarafından yönetilen film, 1991 yılında vizyona giren Addams Ailesi'nın 3D animasyon versiyonudur.

Addams Family Netflix ne zaman?

Sevilen Addams Ailesi filminden Wednesday Addams karakterine odaklanan Wednesday, Netflix'te 23 Kasım'da izleyicisiyle buluştu.

Netflix kaç senedir var?

Netflix, 29 Ağustos 1997'de, Scotts Valley, Kaliforniya'da, Marc Randolph ve Reed Hastings tarafından kuruldu.

Modern Family Netflix den kalktı mı?

Komedi dizileri 'Modern Family' ve 'How I Met Your Mother', telif süreleri dolduğu için yeni yıl itibarıyla Netflix Türkiye'den kaldırıldı. İki dizi de henüz Türkiye'de bulunmayan Disney+ platformunda yayınlanacak.

Addams Ailesi kaç yaş sınırı?

Addams Ailesi (İngilizce: The Addams Family), karikatürist Charles Addams tarafından yaratılmış kurgusal ailedir. Başlangıçta, 1938'deki başlangıcından itibaren 50 yıllık bir süre boyunca yaklaşık yarısı The New Yorker'da yayınlanan 150 ilgisiz tek panel karikatür serisinde yer aldılar.

Addams Ailesi gercek mi?

Wednesday Addams'ın sağ eli olan 'thing'in kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı. Netflix'in ilk sırasında günlerdir yerini koruyan dizi Wednesday, 85 ülkede adından söz ettirdi. Addams Ailesi'ni konu alan Wednesday dizisi, doğaüstü ve ürpertici bir atmosfere sahip.

Wednesday ÅŸey kimin eli?

Wednesday Friday Addams, Amerikalı karikatürist Charles Addams tarafından yaratılan kurgusal karakterler olan Addams Ailesi'nin tek kızıdır. 1964'ten bu yana çok çeşitli medya uyarlamalarında yer alan karakter, 2022 Netflix dizisi Wednesday'in temelini oluşturuyor.

Wednesday gerçek mi?

Wednesday (Türkçe: Çarşamba), Addams Ailesi filminden Wednesday Addams karakterine dayanan Amerikan reşit olma, doğaüstü, korku komedisi internet dizisidir.

Addams Ailesi gerçek mi?

Wednesday dizisi Türkiye'de 18 yaş ve üzeri için yayınlanmaktadır. Netflix Türkiye'nin sitesinde Wednesday dizisi için +18 ibaresi bulunmaktadır.