adım otomotiv sahibinden

50.000 liraya hangi aracı alabilirim?

200.000 liraya sıfır araba var mı?

ÖTV'siz fiyatlarıyla 200 bin liraya Renault Clio, Citroen C3, Opel Corsa, Dacia Duster, Renault Taliant, Ford Fiesta, Fiat Egea, Toyota Yaris, Hyundai i10 ve i20 gibi araçların 2022 modelleri alınabilmektedir. Aşağıda ÖTV indirimi ile 200 bin lira civarında alınabilecek 2022 model araçları inceleyebilirsiniz.

300000 liraya hangi araba alınır?

Dolayısıyla yeni araç alınıyor ve üzerine daha büyük rakam konularak satılıyor. Otomobil fiyatlarında birbirini tetikleyen durum söz konusu. Yönetmeliği hazırladık. İlk tescilden sonra şirketler, galeriler, rentacarlar için 6 ay ve 6 bin kilometreyi geçmeden aldıkları sıfır araçların satışına kısıtlama getiriyoruz.

60000 liraya hangi arabalar alınır?

Taşıt kredisi kullanan kişinin öncelikli olarak belli bir miktar peşinatı olması gerekmektedir. Araç bedelinin 50.000 TL'ye kadar olan kısmında yüzde 30, 50.000 TL üzerinde olan tutarı için ise yüzde 50 peşinat şartı aranmaktadır.

Sıfır araba kaç ay sonra satılır?

Bir vatandaş satma amacı gütmeden 1 yıl içerisinde dilediği kadar otomobil satın alabilir. Ancak şu unutulmamalıdır ki; ne kadar otomobil almış olursa olsun yetki belgesi olmadan 1 yılda maksimum 3 araç satışı yapabilir.

50 bin liraya hangi araba alınır?

Adım Otomotiv; 8 Ağustos 2008 tarihinde Otomotiv sektöründe 1986 yılında İmam Kayalı Oğulları Otomotiv de iş hayatına başlayarak edindiği 22 yıllık deneyimiyle Ümit Buzul, Otomotiv sektöründe deneyimli Cuma Güzel, ile İmam Kayalı Oğulları Şirketler Grubunun 4.kuşak temsilcileri Alican Yılankırkan, Mehmet Doğan ...

Sıfır araba alırken yüzde kaç peşinat?

Ortaklar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Oya Küçükberber ise, 'Yıllarca lüks araç segmentinde büyük tecrübe edindik. Modern Premium anlayışıyla hazırlanan araçlar, bizim Ortaklar Otomotiv olarak agresif büyüme hedefimizde güçlü bir argüman olacak' diye konuştu.

1 yıl içinde kaç araba alabilirim?

En ucuz araba listesinde 0 araçlar içinde 400 bin sınırında olan araç Toyota markasının Yaris modelidir. Bu aracın 5 kapısı vardır. Bagaj hacmi düşük olmasına rağmen 100 km'de sadece 4.7 Litre benzin tüketir. Otomatik viteslidir.

400 bin TL hangi araba alınır?

İnsanların çoğu gezmeye geliyor. Araç fiyatları da yüksek olduğu için vatandaş ne araç alabiliyor ne de satabiliyor. İkinci el araba Eskişehir fiyatlarını yüksek bulan vatandaşlar, en ucuz ikinci el arabaların, Ankara, Bursa, ve Bilecik'te fiyatların daha uygun olduğu belirtiliyor.

Adım Otomotiv sahibi kim?

Hindistan üretimi olan Tata Vista, 1.4 lt'lik benzinli motoruyla, şu an Türkiye'de satılan en ucuz binek otomobil. Liste fiyatı 26.900 TL olan araç, peşin indirimli anahtar tesliminde 23.900 TL'ye kadar bulanabiliyor.

Ortaklar Otomotiv sahibi kim?

Audi A1 Sportback – Bu araç kendi segmentinde sıralamada en üst sıraya yerleşti ve yetişkin korumada %95, çocuk korumada %85 ve yayalara ayrılmış olan puanlamada ise %73 başarı kaydetti.

Dünyanın en pahalı arabası ya da dünyanın en lüks arabası gibi bir liste yapılacaksa 2022 itibarıyla kuşkusuz ilk sırayı Bugatti La Voiture Noire alıyor. 18 milyon doları aşan satış fiyatı ile adeta bir servet eden araç, 8 litrelik devasa bir motora sahip.

50 bin liraya hangi araba alınır Sahibinden?

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus forması giyen 34 yaşındaki Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun, dünyanın en pahalı arabası olarak gösterilen Bugatti La Voiture Noire'yi satın aldığı belirtildi.