agrolig leonardit

1 dönüme kaç kg leonardit kullanılır?

Leonardit bitkiyi yakar mı?

Leonardit asla bitkiyi yakmaz. Diğer ürünlerle karıştırılması sonucu doğacak zararlar öngörülemez.

Hümik asit mi leonardit mi?

HUMİK ASİT' mi / FULVİK ASİT'mi ? İşin aslı, leonarditde bulunan humik ve fulvik asitlerin %90'ından fazlası humik asittir.

En iyi leonardit markası hangisi?

En iyi toz leonardit Agrohum. Türkiye'de üretilmiş ilk organik toprak düzenleyicidir. İçerisinde yüksek oranda hümik ve fulvik asitler ve düşük pH'lı doğal leonardit vardır.

1 dönüme kaç kg leonardit?

Ne kadar çok atılırsa organik madde miktarı o kadar artar. Firmamız tecrübeleri sonucu dönüme en az 300 kg leonardit ve ayrıca 3 lt hümik asit uygulanmasını öneriyoruz.

Bir fidana ne kadar leonardit?

b. Eğer toprak sürülmeden dikim yapılacaksa; açılacak çukur doldurulurken kullanılacak üst toprağa 3,5-4 Kg toz leonardit karıştırılıp fidan dikiminde kullanılabilir.

Leonardit pH düşürür mü?

Leonardit, asidik ve bazik özelliklerdeki toprakları nötralize eder. Fazla tuzluluğu ve fazla kireçliliği gidererek toprağın pH'ını düzenler. Bazik topraklarda yüksek pH aktivitesini ve miktarını düşürür.

1 ton suya ne kadar hümik asit kullanılır?

UYGULAMA ŞEKLİ: Uygulanacak 1 ton suya 1litre HÜMİK ASİT karıştırılarak toprak yüzeyine püskürtülüp, 10-15 cm derinliğe karıştırılır yada sulama suyuna ilave edilerek uygulanır. UYGULAMA ZAMANI: Ekim dikim esnasında yada hemen öncesinde 1 ton suya 1 litre ilave edilerek karıştırılır.