aile huzuru için suya okunacak dua

EÅŸimle aram bozuk hangi dua?

Allahümme elif beyne kulubina ve aslih zate beynina ve'hdina sübüle'sselami ve necnina mine'z-zulümati ile'n-nuri ve cennibe'l fevahişe ma zahare minha ve ma betane. Manası: Allah'ım kalplerimizi birleştir. Aramızı düzelt ve bizi kurtuluş yollarına ilet.

Eşimle sürekli tartışıyorum ne yapmalıyım?

Karı-Koca arasındaki soğukluk neden olur?

Fazla kilo almak, temizlik ve hijyene dikkat etmemek, kıyafetlerde ve görünüşte özensizlik çiftlerin birbirlerinden soğumalarına ve uzaklaşmasına yol açan en önemli sebep oluyor.

Küs olan kocaya nasıl davranmalı?

İlişkilerimizde genellikle altta yatan ilişki doyumsuzluğu nedeniyle tartışırız. Çoğu zaman partnerimiz bizi yeterince değerli ya da yeterli hissettirmediği için, bunları konuşmak benliğimize çok zarar vereceği için bu yüzden bunun yerine küçük şeyler hakkında kavgalar yaparız.

Evli çiftler neden kavga eder?

Cinsel ilişki yaşamak isteyen çiftlerden, 30'lu yaşta olanlar haftada 2 kez, 40'lı yaştakiler haftada 1 kez, 50'li yaştakiler 15 günde bir kez, 60 ve üzeri yaş grubundakiler ise ayda bir kez ilişkiye girmeliler.

Kavga ettikten sonra nasıl davranmalı?

Tevbe suresinin 129. Ayeti her gün 7 defa okunmalı, Bakara 2:269 3 kez okunmalıdır. 41 defa Bismillahirrahmanirrahim ve Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni duası okunmalıdır.

Sürekli kavga eden çiftler ne yapmalı?

*'Bir kimse, sıkıntılı zamanında on defa, Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm'i okursa, Allahü teâlâ üzüntüsünü giderir.'

Küsen koca için ne yapmalı?

Lâ ilâhe illallahül melikül hakkul mübin. Muhammedü-Resülüllahi sadikul va'dil emin. Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Hayyu, Ya Kayyum, Ya zel Celali vel İkram. Es'elüke ya Rabbel arşil azimi en yerzükani rizkan halalen tayyiben birahmetike ya erhamer Rahimin.

Yaşa göre cinsel ilişki kaç günde bir olmalı?

Kişide herhangi bir hastalık yoksa ruhsal sorunların akabinde veya birden gelişen korku ve heyecan durumlarından sonra iç sıkıntısı yaşanabilir. Bu tip vakalarda kimi zaman iç sıkıntısı dışında kalp ve akciğer gibi önemli diğer organlarda bir hastalık olabilir.

PEYGAMBER EFENDÄ°MÄ°ZÄ°N SIKINTILI ZAMANINDA OKUDUÄžU DUA

Bazı kaynaklara göre Peygamber Efendimiz (s.a.v.) sıkıntılı zamanlarında şöyle dua edermiş: 'Ya Hayyu ya Kayyum! Bi rahmetike esteğîsu.'

Hangi sure eve huzur verir?

Muaviye b.Ebu Süfyan'dan rivayet olunmuştur. Rasûlullah(s.a.v)'tan şöyle buyurduğunu nakletmiştir: 'Kim şu beş kelime ile Allah'a duâda bulunursa, Allah istediğini mutlaka o kimseye verir.' İşte o 5 kelime... 'Bismillahirrahmanirrahim.

Içteki sıkıntı nasıl geçer dua?

'Ya Latifu Ya Kerim' esması, 'Bismillahi Latif' olarak her gün 9 defa okunduğu takdirde, rızık bollaşır ve bereketli kazançlar elde edilir. 'Ya Ğaniyyu Ya Muğni' esması namazın ardından 1000 kere okunursa, fakirlik o eve uğramaz. 'Ya Atufu Ya Vehhab' esmaları da zengin olmak için okunabilir..

Bol para gelmesi için hangi dua okunur?

'Allahümme innî eûzü bike mine'l-hubsi ve'l-habâis.' Tuvalete girerken sol ayakla girilir; çıkarken de sağ ayakla çıkılır. Ayakta ihtiyaç giderilmez, konuşulmaz, bir şey yenilmez.

Daralma sıkılma neden olur?

*'Bir kimse, sıkıntılı zamanında on defa, Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm'i okursa, Allahü teâlâ üzüntüsünü giderir.'

Peygamber Efendimiz canı sıkılınca ne yapardı?

Evlerimiz dahil olmak üzere herhangi bir yere girerken veya çıkarken besmele ile başlamak sünnettir. Zira her hayırlı işe besmele ile başlamak sünnettir. Eve girerken veya çıkarken Ayetü'l-kürsi de okunabilir.

Kim bu beÅŸ kelime ile dua ederse?

âyete göre evde kimse olmasa bile eve giren şahsın kendi kendine selâm vermesi gerekmektedir. böyle bir durumda verilecek selâm da 'es-selâmü aleynâ ve alâ ibâdillâhi's-sâlihîn' şeklinde olacaktır.

Zengin olmak için hangi zikir çekilir?

LÂ HAVLE VE LÂ KUVVETE İLLÂ BİLLAH.' EVDEN ÇIKARKEN OKUNACAK DUA. BİSMİLLAH.

Rızık nasıl artar?

Peygamber (asm) evden çıkarken şöyle dua ederdi: 'Allah'ın, ismiyle kapıdan çıkıyor ve O'na gü¬veniyorum. Kötülüklerden dönme gücünü de, iyiliklere sarılma gücünü de veren yalnız Allah'tır.'