ak yapı inşaat

Akyapı kimin?

MAHMUT ASMALI

Saha Mühendisi olarak başladığı meslek hayatının 1989-1998 yılları arasında, birçok başarılı projeye imza atarak, özel sektörde Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi. 1998 yılında ise çalıştığı şirketten ayrılarak, mühendis bir arkadaşı ile Akyapı İnşaat'ı kurdu.

Makro inÅŸaat sahibi kim?

Şimdi gelelim, Arda Turan transferinin sponsoru olan Makro İnşaat'a… Şirketin sahibi Ercan Uyan. Makro İnşaat, Türkiye'nin ilk gayrimenkul sertifikasının ihraç edildiği Park Mavera 3 projesinin yüklenicisi, TOKİ'nin de uzun yıllardır çalıştığı, kamudan yüklü ihaleler alan bir şirket.

Ak inÅŸaat sahibi kim?

Ak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Ak önümüzdeki dönem de projelerine yenilerini eklemeyi hedeflediklerini belirtiyor…

Hüseyin Dinçel kimdir?

2015 yılında yetim çocukların bakım, eğitim ve öğretimlerine katkıda bulunabilmek için Akyuva Vakfını kurarak Yönetim Kurulu başkanlığını üslenmiş olup çalışmaları sürdürmektedir. Hüseyin Dinçel evli ve dört çocuk babasıdır.

KG inÅŸaat sahibi kim?

Kalite Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Danacı 27.

Can inÅŸaat sahibi kim?

Can İnşaat'ın Kurucu Başkanı Osman Can ve oğulları İnşaat Mühendisi Proje Müdürü Ali Can, İşletme Müdürü Rahmi Can, Genel Müdür Remzi Can ile sektörü değerlendirerek, samimi bir röportaj yaptık ve Türkiye'de aile şirketi olmayı konuştuk.

IntaÅŸ inÅŸaat sahibi kimdir?

FEHMİ Yılmaz Şirketler Grubunun bünyesindeki İNTAŞ İnşaatçılar ve Sosyal Şehircilik San. Tic. A.Ş.'nin temellerini 1963'te atan Fehmi Yılmaz, bugün de oğulları ve torunlarıyla yoluna devam ediyor.

SK Yapı inşaat sahibi kimdir?

Ersin Arıoğlu Biyografisi

Arıoğlu 1940'da İstanbul'da doğdu. 1963 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden İnşaat Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu.

Yapı tek inşaat kimin?

zonguldak'taki maden göçüğünün birinci el sorumlularından olan şirket. sahibi ya da sahiplerinden biri basri köse'dir.

Dasif inÅŸaat sahibi kim?

Yönetim Kurulu Başkanı Adil Eroğlu, 'Dasif İnşaat, 1997'de Gaziemir'de kuruldu. O tarihten beri günün koşullarını göz önüne alarak müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda konut ve işyeri üretiyoruz. Bugüne kadar toplamda 90 bin metrekare alanda, 850 konut ve 250 işyeri tamamladık.

Güçlü inşaat sahibi kim?

Güçlü Group'un temelleri Hüseyin Çelik tarafından 1991 yılında kurulan ve bugün Güçlü Group'un lokomotif şirketi olan Güçlü İnşaat A.Ş. ile faaliyete başlamıştır.

Keskin Ä°nÅŸaat kimin?

1964 yılında Muzaffer Keskin tarafından kurulan Keskin İnşaat, günümüze kadar birçok iş merkezi, konut projesi ve kamu binalarını hayata geçirmiştir.

Klv inÅŸaat sahibi kim?

İhalede en yüksek teklifi veren ortaklıkta yer alan KLV İnşaat ve Fema İnşaat Ankara merkezli iki firma. KLV'nin sahibi Mehmet Kılavuz, Fema'nın sahibi ise Muzaffer Şakar.

Helya inÅŸaat sahibi kim?

HELYA İNŞAAT - ADEM ÇALIŞKAN ORTAKLIĞI | İnşaat Mühendisliği ve Müteahhitlik | Selçuklu Konya , 0332 321 11 19 Bulurum.com.

Han inÅŸaat sahibi kim?

yalçın doğru - İŞ SAHİBİ - HAN YAPI İNŞAAT | LinkedIn.

May inÅŸaat sahibi kimdir?

MAY İNŞAAT; 1984 yılından günümüze kadar büyüyen istikrarlı başarılarımız ile kentlerde yükselen yeni nesil yapılar oluşturuyoruz... - Serdar YILMAZ / Yönetim Kurulu Başkanı.

En büyük inşaat firması hangisi?

Özellikle bazı firmaların 2019 yılına kıyasla basamak atlamaları dikkat çekti. Bu firmalardan en büyüğü olan Rönesans İnşaat, bir yılda 10 basamak atlama başarısını elde etti. Rönesans İnşaat'ı takip eden iki şirket Limak Holding ve Tekfen Holding oldu.

K Yapı inşaat sahibi kim?

K Yapı Gayrimenkul: Sahibi, Mimar Murat Karaduman, Öztürk Ailesi'nin gayrimenkul şirketi Regnum'un eski ortağı.

Beyaz inşaat'ın sahibi kim?

Seyfi Beyaz Gümüşhane'de doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Çanakkale Meslek Yüksekokulundan mezun oldu. 25 yaşında babasından ayrı olarak kardeşi Muzaffer Beyaz ile baba mesleği olan İnşaatçıkta faaliyet göstermek için Beyaz İnşaat'ı kurdu ve Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Akyapı lojistik kimin?

Yıl dönümünü kutlayan Akyapı, 1998'de Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel tarafından kuruldu.

Gümüştaş lojistik sahibi kimdir?

Çimento satış ağının büyümesine paralel olarak, kara ve deniz nakliye filosunu da geliştiren Muhammet Gümüştaş A.Ş, lojistik filosuyla yurt içi lojistik sektöründe de kendine yer edindi. 2007 yılında Giresun Bulancak'ta ilk yerleşik beton santrali kuruldu ve hazır beton üretimine başlanıldı.

Ãœlkem lojistik sahibi kimdir?

Mustafa Cihanbeylerde - Owner - Ulkem Lojistik ve Soguk Hava Depoları | LinkedIn.

Buzmavi lojistik sahibi kimdir?

Mehmet Burak TAFTALI - Logistics Director - Buzmavi Deniz ve Hava Taşımacılığı Ltd.Şti.

Muhammet Gümüştaş nereli?

Muhammet Gümüştaş A. Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmekte olan Muhammet Gümüştaş, 1 Şubat 1954 tarihinde Trabzon Araklı'da dünyaya geldi. 1974 yılında Muhammet Gümüştaş, A.Ş'yi kurdu.

Ali Fuat Gümüştaş kimdir?

Ali Fuat Gümüştaş - Executive Board Member - MUHAMMET GÜMÜŞTAŞ ÇİMENTO HAZIR BETON NAKLİYAT İNŞAAT TURİZM AKARYAKIT SAN. VE TİC. A.Ş. LinkedIn.