akmer granit

Granit mi pahalı mermer mi?

Mermer ile granit arasındaki fiyat farkı da iki malzeme arasında tercih yapılırken dikkate alınan bir diğer etkendir. Fiyat olarak mermer daha uygun fiyatlara sahipken granit ise mermerden daha pahalı bir malzemedir.

1 m2 granit kaç TL?

150 – 400 TL arasında değişen metre kare fiyatları ile avantajlı bir fiyat politikasına sahip granit tezgâh fiyatları ile daha naif, sağlam ve kaliteli bir mutfakta zaman geçirmenin keyfini yaşayacaksınız.

En sağlıklı mutfak tezgahı hangisi?

Mutfak tezgahı nasıl seçilir diyorsanız diğer önerimiz de kompozit mutfak tezgahları. Çimstone ve kuvars olarak bilinen kompozit tezgahlar, doğal taştan üretilir ve yapısındaki kuvars nedeniyle çok sert ve dayanıklıdır. Çizilme ve darbe gibi durumlarda direnç gösteren kompozit mutfak tezgahları, uzun ömürlüdür.

Granit su çeker mi?

Sıvı Emmez: Su emme katsayısı %0.05 – %0.20 gibi son derece değişen oranlardadır. Bünyesine sıvı kabul etmeyen Granit, bu özelliği sayesinde leke tutmaz.

Çimstone tezgâh metresi ne kadar?

Orijinal bir çimstone mutfak tezgâh fiyatlandırma, M.tül olarak fiyatlandırılır. 950 TL, den başlayan metre tül fiyatı 1.400 TL ye kadar renk ve model seçeneği ile belirlenir. Tezgah alırken çimstone`nin orijinal olmasına dikkat etmelisiniz.

Mermer mi granit mi?

Mermer doğal olarak sert bir malzeme olsa da granite kıyasla daha yumuşaktır. Bundan dolayı da granite kıyasla çizilmesi ve hasar alması daha kolaydır. Granit ise çok sert olduğu için şekil vermek daha güçtür. Ancak ömrü mermerden daha uzundur.

Çimstone mu Belenco mu?

Kuvars Çimstone ve Belenco nun sağlam olmasını sağlamasıyla değil,aynı zamanda leke tutmaz yapısı ve çok güzel cilalı yüzeyi olmasını sağlamaktadır. Belenco yapısının %97'sini kuvars dan oluşturduğu için Çimstone %85 oranından daha fazla kuvars bulundurduğu için Çimstone'dan daha kalitelidir.

Leke tutmayan tezgah hangisi?

Granit Tezgahlar

Doğal taş özelliklerini barındırmasına rağmen leke tutmaz ve kullanımda özel tedbir gerektirmez. Isıyı izole etme özellikleri ile uzun ömürlü kullanıma uygundur.