aksaray nora city sinema vizyondakiler

Sinemalar kaç para?

17.02.2023 tarihi itibarıyla güncel sinema bilet fiyatları: Cinemaximum hafta içi tam sinema bilet fiyatı: 60,00 TL. Cinemaximum hafta içi indirimli sinema bilet fiyatı: 55,00 TL. Pazartesi – Çarşamba günü indirimli sinema bilet fiyatı: 44,00 TL.

Sinema yaşı kaç?

Çocuğunuzu sinemaya götürmek için doğru yaş aslında kendisine bağlıdır. Genelde çocuklar ilk sinema filmlerini izlemeye 3 ya da 4 yaşında gider. Bazı ebeveynler ise çocuklarını sinemaya götürmeden önce biraz daha büyümesini beklerler. Özellikle çocuklar yüksek sese ve karanlığa hassas ise beklemekte yarar var.

IMAX ne farkı var?

Normal bir film karesi 35 mm formatındayken, IMAX filmleri 70 mm'dir. Imax teknolojisinde 2 boyutlu veya 3 boyutlu olmak üzere akan film 7 katlı bina yüksekliğinde ve bir basketbol sahası büyüklüğünde olan dev perdeye yansıtılır.

Gold Class ne demek?

Geniş ve yatabilen koltuklarıyla bambaşka bir konfor sunan Gold Class, sinemaseverleri bekliyor. Gold Class salonlarının kendine ait ayrı bir fuaye alanı var. Dileyen misafirlerimiz için telefon şarj ünitesi bulunan salondaki rahat koltuklar konforda sınırı bir üst seviyeye taşıyor.

Sinemada +13 ne demek?

7 yaşından küçükler ancak aileleriyle birlikte gelirlerse bu filmi izleyebilir deniyor. 13+, yani 13 yaş üzeri olanlar izleyebilirler var, 13A var. 13A ne demek? Tahmin edeceğiniz gibi 13 yaşından küçükler ancak aileleriyle birlikte gelirlerse bu filmi izleyebilirler. 15+ var, yani 15 yaş ve üzerindekiler izleyebilir.

R+ yaş sınırı ne demek?

amerikadaki rating degerlendirme sistemine gore degerlendirilmis ve restricted seklinde ibare almis filmler icin kullanilir. 17 yasindan yanlarinda yetiskin kimse olmadan izlemesine izin verilmeyen filmler icin kullanilir. filmin icindeki cinsellik, konusma dili ve siddet baslica kriterlerdir.

Filmlerde 6a ne demek?

Sinema sektörünün korunması amacıyla yapılan düzenleme ile sinema filmleri gösterim tarihinden itibaren 5 ay geçmeden ücretli yayın yapan platformlarda, 6 ay geçmeden ücretsiz yayın yapan platformlardan gösterilemeyecek.

IMAX 4K mı?

IMAX salonlarda vizyona giren filmler, IMAX'e özel kameralarla çekiliyor. Görüntü iki adet 2K veya 4K çözünürlüğünde projeksiyonlarla yansıtılıyor.

IMAX 2D mi 3D mi?

IMAX Sinema Sistemi

IMAX, bugüne dek yaratılmış 'GERÇEĞE EN YAKIN' 3 boyutlu sinema teknolojisi ile 'DÜNYANIN EN ETKİLEYİCİ FİLM DENEYİMİ'ni sunar.

Van AVM Sinema neler var?

2 d ne demek?

İki boyutlu uzay ya da kısaca 2D, içinde yaşadığımız evrenin düzlemsel yansımasının geometrik modelidir. 2 boyutlu olan varlıklar sadece genişlik ve yükseklikten (İki boyut/2 Dimension) oluşan düzlemsel bir yüzeye sahiptirler ve derinlikleri yoktur.

Vanda hangi sinemalar var?

3D, Türkçe anlam olarak 3 boyutlu anlamına gelir ve bu anlamda kullanılır. 3 boyutlu demek ise derinliğin, genişliğin ve yüksekliğin olması demektir.

Gözlük takmanızı gerektirmeyen standart sinema deneyimidir. İki boyutlu uzay ya da kısaca 2D, içinde yaşadığımız evrenin düzlemsel yansımasının geometrik modelidir. 2 boyutlu olan varlıklar sadece genişlik ve yükseklikten (İki boyut/2 Dimension) oluşan düzlemsel bir yüzeye sahiptirler ve derinlikleri yoktur.

3D ne oluyor?

2D iki-boyutlu anlamına gelmektedir. 3D üç-boyutlu anlamına gelmektedir. 2D objeleri sadece 2 boyutta gösterir. 3D objeleri 3 boyutta gösterir.