alanya manavgat arası kaç kilometre

Antalya'da kaç tane ilçe var?

Antalya ilinde 19 tane ilçe vardır.

Antalya en büyük ilçesi hangisi?

Şehrin yüzölçümü 20.177 km2dir. İlde km2ye 130 kişi düşmektedir. En kalabalık ilçesi 2021 yılı itibarıyla 591.895 kişiyle Kepez ilçesidir. Nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu ilçe ise km2 başına 5429 kişi ile Muratpaşa ilçesidir. 19 ilçe ve belediye, bu belediyelerde toplam 914 mahalle bulunmaktadır.

Antalya kaçıncı büyük şehir?

Antalya Büyük Şehir mi?

Antalya Belediyesi 2 Eylül 1993'te büyükşehir konumuna yükseltildi ve o tarihte Antalya Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi unvanını aldı.

Antalya Türkiyede kaçıncı sırada?

Türkiye nüfusunun yüzde 18,71'inin ikamet ettiği İstanbul'u 5 milyon 747 bin 325 ile Ankara, 4 milyon 425 bin 789 ile İzmir, 3 milyon 147 bin 818 ile Bursa ve 2 milyon 619 bin 832 ile Antalya izledi.

Antalya neyi ile meÅŸhur?

Ülkedeki en fazla nüfusu barındıran il İstanbul, en az nüfusu barındıran il Tunceli'dir. Ayrıca en büyük yüzölçümüne sahip il Konya, en küçük yüzölçümüne sahip il Yalova'dır.

Antalya en kalabalık kaçıncı şehir?

Evliya Çelebi'ye göre limanı, 200 parçalık gemi alacak büyüklüktedir. İdarî bakımdan Konya'ya bağlı Teke Sancağı'nın merkezi olan Antalya, Osmanlı imparatorluğunun son yıllarında bağımsız sancak haline getirildi.

Türkiye'nin en küçük ili hangisi?

Yerleşik yabancılar arasında, ilk sırayı Ruslar alıyor. 10 bin civarında olan Rus vatandaşı sayısı 2019 yılında 16 bin 724'e yükseldi. Rus nüfusunun 6 bin 525 kişisi Alanya'da yaşıyor. Alanya'yı 3 bin 996 kişiyle Konyaaltı, 2 bin 802 kişiyle Muratpaşa ve 1004 kişiyle Kemer takip ediyor.

Antalya eskiden nereye bağlıydı?

Anamur - Alanya arası yaklaşık olarak 123kms'dir.

Antalyada ne kadar Rus var?

Anamur - Manisa arası toplam 927 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 13 saat 30 dakika sürüyor.

Anamur Alanya arası kaç?

Mersin - Antalya arası mesafe kaç km? Mersin - Antalya arası yaklaşık olarak 475kms'dir.

Konya - Anamur arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Konya - Anamur arası toplam 350 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 5 saat 30 dakika sürüyor.

Manisa Anamur arası kaç?

Kayseri - Anamur arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Kayseri - Anamur arası toplam 311 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 5 saat 30 dakika sürüyor.

Antalya Mersin arası kaç?

Anamur, Mersin'e bağlı bir ilçe olup, Türkiye'nin güneyinde bulunur. Anamur Türkiye'de muz, yer fıstığı narenciye ve çilek ile ünlü bir ilçedir. Güneyinde Akdeniz, batısında Antalya'nın Gazipaşa, kuzeyinde Karaman'ın Ermenek, kuzeydoğuda Gülnar ve doğusunda Bozyazı ilçeleri vardır.

Konya Anamur arası kaç?

Konya ile Mersin arası ulaşımda kullanılabilecek karayolları D330 karayolu ve D715 karayoludur. Eğer otobüs ya da özel araç ile yolculuk yapacaksanız bu iki yolu tercih etmeniz gerekmektedir. D330 karayolu yaklaşık olarak 356 km, D715 karayolu ise yaklaşık olarak 341 km'dir.

Kayseri Anamur arası kaç?

Bodrum - Antalya arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Bodrum - Antalya arası toplam 313 kilometre.

Anamur il mi?

Ankara - Mersin arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Ankara - Mersin arası toplam 493 kilometre.

Konya Mersin arası kaç?

Ankara - Manavgat arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Ankara - Manavgat arası toplam 544 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 8 saat sürüyor.

Bodrum Antalya yakın mı?

Antalya Belek Side arası kaç km; Side Belek arası 44,3 km ve yaklaşık 45-50 dakika arası sürmektedir.

Mersin Ankara arası kaç?

Ankara - Didim arası toplam 597 kilometre.

Ankara Manavgat Arası Kaç?

Ankara - Seydişehir arası toplam 261 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 3 saat 30 dakika sürüyor. Ankara - Seydişehir arası hangi otobüs firmalarının seferleri bulunuyor? Özkaymak, Metro Turizm, Kontur Turizm, Ali Osman Ulusoy, Şimşek Seyahat Ankara - Seydişehir arası seferler düzenliyor.

Side Belek arası kaç?

Side ise Antalya'nın en büyük ilçelerinden bir tanesidir. Akdeniz Bölgesi'nde yer alan Side ilçesinde çok sayıda turistik tesis ve 5 yıldızlı oteller yer alıyor. Yazın gelen yerli ve yabancı turistler ilçenin nüfusunun yaz aylarında artmasını da sağlıyorlar.

Ankara Didim Arası kac?

Side Otogarı Ulaşım Araçları

Taksi:Manavgat Merkez - Side Otogar arası mesafe 6 km, süre 15 dak., ücret 29 TL'dir.