alapala makina sanayi

Alapala sahibi kim?

Mehmet Alapala daha sonra oğullarıyla birlikte, un değirmenlerinde ve anahtar teslim değirmenlerde kullanılan tüm makineleri imal etmeye başladı. 1982 yılında Alapala Yem Değirmenini ve 1984 yılında da Çorum Alapala Un Değirmenini açarak, Alapala Grubunun temellerini attı.

Mehmet Alapala kimdir?

Mehmet Alapala 1923 yılında Çorum'da dünyaya geldi. Ahşap inşaat malzemeleri imal eden babası Abdullah Alapala'ya yardımcı olmak için 1930'lı yılların sonlarında çalışma hayatına atıldı. Yıllar sonra kardeşi Mustafa Alapala ile birlikte kendi marangozhanesini kurarak marangozluğa başladı.

Görkem Alapala kim?

Kansas State Üniversitesi'nde 'Değirmen Bilimi ve Yönetimi' eğitimi aldıktan sonra, Missouri Park Üniversitesi'nden 'İşletme Yönetimi' derecesi ile mezun oldu. Halen Alapala Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve DEIK Türkiye-Angola İş Konseyi Üyesi ve Başkan Yardımcısıdır.

Alapala Genel müdür?

Cengiz Tiryakioğlu 1971'de İstanbul'da doğdu. 1994 yılında Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. 1996-2001 yılları arasında Yedek Parça Süpervizörü olarak beş yıl Hyundai'de çalıştıktan sonra Bayraktar Şirketler Grubu Satış Sonrası Müdürü olarak altı yıl görev yaptı.

Alapala holding kimin?

Cengiz Tiryakioğlu 1971'de İstanbul'da doğdu. 1994 yılında Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.

Alapala holding sahibi kimdir?

Mehmet Alapala, Henry Simon adında bir İngiliz firması tarafından 1961 yılında Çorum'da inşa edilen Hatap Un Fabrikası'nın kurulumunda aktif olarak görev aldı. O yıllarda değirmencilik makineleri ahşaptan imal edilirdi.

Ismail alapala kimdir?

Alapala Grup ve Alapala Makina Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. 1998 yılında yılın işadamı ve girişimcisi olan Alapala, 2008 yılında Anadolu'nun En Verimli 100 İş İnsanı arasında yer alan almış, 2011 yılında Ekonomist'in düzenlediği bir yarışmada Anadolu'nun en etkili 50 İş İnsanından biri seçildi.