aldesa autogas equipments

Aldesa ne malı?

Hakkımızda. ALDESA Otogaz Sistemleri , 1994 yılında Türkiye' nin ilk LPG Dönüşümü Kit Üreticisi olarak İstanbul ' da kurulmuştur .

Aldesa kimin?

Hakkımızda. Aldesa Otogaz Sistemleri 1994 yılında Lütfü Çolakoğlu ve Oğulları'nın önderliğinde LPG dönüşüm sistemlerinin Ar-Ge çalışmalarına başlamıştır. 1995 senesinde ilk ürünler Bayiler tarafından arabalara uygulanmaya başlanmıştır.

LPG buharlaştırıcı nedir?

Buharlaştırıcı yüksek basınçta gelen sıvı LPG yi motor soğutma suyunun sıcaklığını kullanarak gaz haline dönüştürür, motorun ihtiyacına göre LPG ayarlaması yapar….. Regülatörün elektronik ve vakumlu olarak iki tipi vardır. Elektronik tipinde regülatörden karbüratöre giden hat kontak ile birlikte çalışır.

LPG kaç barda Sıvılaşır?

LPG Türkiye'de, %70 Bütan ve %30 Propan gazının karşımı olarak standartlaştırılmıştır. Bütan, 15 santigrat derece sıcaklıkta, yaklaşık 0,8 bar basınçta sıvı hale gelir ve kalorisi Propandan biraz daha düşük ve daha ucuz ayrıca Propandan daha ağır bir gazdır.

LPG performans iyileştirici nasıl kullanılır?

UYGULAMA: · Katkıdan tam performansla yararlanabilmek için LPG Tankı boşken ürünün tanka eklenmesi (Tüp en az 10 saniye bastırarak boşaltımın tamamlanması sağlanmalıdır.) ardından LPG dolumu yapılması önerilir. DOZAJ: · 50ml'lik bir tüp katkı, bir depo (30/40 Litre) LPG için yeterlidir.

LPG dolum basıncı kaç olmalı?

Yakıt almadan önce uyarın basıncın 9 bar veya mevsime göre uygun seviyeye çıkarılmasını isteyin.

LPG çok yakıyor neden?

Araçta bulunan supapların normalden daha gevşek ya da daha sıkı olması aracın LPG'yi çok yakmasına neden olacaktır. LPG sistemi ile çalışan bir araçta su azalması oluyorsa ya da araç yağ yakıyorsa bu durum aracın motorunda bir sorun olduğunu ve motorda bir sorun olması da LPG'nin çok yanmasına neden olacaktır.

LPG az yakması için ne yapmalı?

LPG gazının havadan ağır oluşu nedeniyle yere çökelmesi özelliği ve bu nedenlede tahliyesinin oldukça güç olduğuna dikkat etmemiz gerekir.