alpiÅŸ inÅŸaat konkordato

AlpiÅŸ holding kimin?

Firmamız 2004 yılında Sertaç KARAALP ve kardeşleri Selim ve Kerim KARAALP tarafından inşaat ve taahhüt işleri yapmak üzere Bursa'da kuruldu.

Konkordato mühleti kim verir?

Konkordatonun ilk aşaması konkordatonun yetkili asliye ticaret mahkemesinde talep edilmesidir. Söz konusu taleple birlikte, ilgili belgelerin de tam olması halinde borçlu hakkında ticaret mahkemesi tarafından geçici mühlet kararı verilebilir.

Konkordato süresi en fazla kaç ay?

Kesin mühlet için mahkeme kendisi tarafından atanan komiserin raporunu inceler ve konkordatonun başarıya ulaşacağı kararına varılırsa 1 yıllık kesin mühlet verilir.Kesin mühlet, ihtiyaç olan durumlarda 6 ay kadar daha uzatılabilir.Mümkün olan tüm sürelerin kullanılması halinde konkordato süreci 23 ay kadar sürebilir.

Konkordato da faiz iÅŸler mi?

7101 sayılı Kanunun 22 maddesi ile faiz konusu 294/3 maddesi hükmünde şöyle düzenlenmiştir; 'Tasdik edilen konkordato projesi aksine hüküm içermediği takdirde kesin mühlet tarihinden itibaren rehinle temin edilmemiş her türlü alacağa faiz işlemesi durur'.

Konkordato bozulursa ne olur?

Konkordatonun onaylanması hakkındaki karar bozulursa, devam eden takipler durur ve konkordatonun reddedilmesi kararı kesinleşmedikçe, borçlu aleyhine iflas davası açılamaz (Coşkun, 2016: 4869).

Konkordato neden reddedilir?

Konkordato süresi verilmesi için gereken şartları borçlunun taşımadığı sonucuna varılırsa, konkordato başvurusu reddedilir. Borçlunun gerekli şartları taşıdığı sonucuna varılırsa, borçluya konkordato süreci tayin edilir ve komiser atanır.

Åžirketler neden konkordato ilan ediyor?

Kesin mühlet için mahkeme kendisi tarafından atanan komiserin raporunu inceler ve konkordatonun başarıya ulaşacağı kararına varılırsa 1 yıllık kesin mühlet verilir.Kesin mühlet, ihtiyaç olan durumlarda 6 ay kadar daha uzatılabilir.Mümkün olan tüm sürelerin kullanılması halinde konkordato süreci 23 ay kadar sürebilir.

Konkordato ilan eden firma tazminat öder mi?

Konkordato, şirketlerin borçlarının yeniden yapılandırılması için başvurdukları hukuki bir yöntem. Mali durumu bozulmuş olan borçlunun, borçlarını belli bir oranda ve vadede ödemesine ilişkin alacaklıları ile yaptığı ve mahkemece onaylanan bir anlaşma niteliği taşıyor.

BTG inÅŸaat sahibi kimdir?

Feshetse de kıdem tazminatını alamaz. Ancak, konkordato ilan eden işveren ne zamanki ücret ödemelerini aksatır, o zaman işçiye iş akdini fesih hakkı doğar. Ücretini bir aydan fazla alamayan işçi, iş akdini feshedebilir. O iş yerinde bir yıldan fazla çalışmışsa, kıdem tazminatını talep edebilir.

Ned inÅŸaat kimin?

BTG İnşaatın temelleri 2005 yılında, İnşaat Mühendisi olan Berat GÖRAL tarafından atılmıştır.

AlioÄŸlu inÅŸaat sahibi kimdir?

Ned markası, Nedimoğulları İnşaat'ın 1974 yılından bu yana ortaya çıkardığı projelerinin bir yansıması olarak ortaya çıkmıştır. Yılların verdiği güven ve deneyimle artık Nedimoğulları İnşaat'ın projeleri ortak bir çatıda marka yapısını ve hizmetlerini güçlendirmiştir.

Gbc inÅŸaat kimin?

MERTCAN ALIOGLU - Şirket Sahibi - Alioğlu Yapı San ve Tic Aş | LinkedIn.

Beyaz inÅŸaat sahibi kim?

GBC İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Dinç, konut, iş ve alışveriş merkezleriyle birlikte hizmet yelpazelerinin genişlediğini belirterek, özellikle konut sektöründe özel projelerle büyümeyi hedefl ediklerini ifade etti.

Can inÅŸaat sahibi kim?

SEYFÄ° BEYAZ

25 yaşında babasından ayrı olarak kardeşi Muzaffer Beyaz ile baba mesleği olan İnşaatçıkta faaliyet göstermek için Beyaz İnşaat'ı kurdu ve Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Kaya inÅŸaat sahibi kim?

Can İnşaat'ın Kurucu Başkanı Osman Can ve oğulları İnşaat Mühendisi Proje Müdürü Ali Can, İşletme Müdürü Rahmi Can, Genel Müdür Remzi Can ile sektörü değerlendirerek, samimi bir röportaj yaptık ve Türkiye'de aile şirketi olmayı konuştuk.

2016 yılında gelişen teknoloji ve çevre politikası ile inşaat sektörüne giriş yapmış olan İsmail Kaya ; Kaya İnşaat olarak sektöre giriş yapmıştır. Kaya İnşaat ; müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli, özgün, lüks, modern projelere çağın gerektirdiği normları uygulayarak tecrübeli hizmet çalışmalarına devam etmektedir.