altınyunus çeşme iletişim

Altın Yunus Oteli kimin?

Altın Yunus Çeşme | Yaşar Holding.

Altınyunus Çeşme sahibi kim?

Altın Yunus Çeşme | Yaşar Holding.

Çeşme Altınyunus kimin?

Dünden bugüne Altın Yunus

Otelimiz Yaşar Holding'in bir kuruluşu olup, Ege'nin incisi, güzel İzmir'in 80 km. batısındaki Çeşme ilçesinin Boyalık Mevkii Kalem Burnu'nda 140.000 m2'lik alanda kurulmuş Türkiye'nin en büyük tesislerinden biridir.

Çeşme Altınyunus otelin sahibi kim?

465 odası, 1.100 yatağı, 180 yat kapasiteli marinası, 8 konferans salonu ve 12 restoranı bulunan tesisin yüzde 61,84'ü Yaşar Holdinge, yüzde 30'Koç Holdinge ve yüzde 8,16'sı ise diğer yatırımcılara ait. Bu Haber 02.09.2021 - 11:30:02 tarihinde eklendi.

Altın Yunus Çeşme ne iş yapar?

Çeşme Altın Yunus Otel'in de sahibiydi

Yaşar Holding bünyesinde Çeşmenin ünlü oteli Altın Yunus ve Bintur seyahat acentası da bulunuyor. Türkiye'nin en büyük otellerinden biri olan Altın Yunus oteli 1974'ten bu yana faaliyet gösteriyor.

Marmaris Altınyunus kaç tane oteli var?

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ, turistik oteller ve tatil köyleri işletimi ve turizm hizmetlerinin verilmesiyle iştigal eden Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirketin Marmaris'te Divan Mares markası altında faaliyet gösteren bir oteli ve Antalya'da Divan Talya olarak bilinen bir oteli vardır.

Marmaris Altınyunus kime ait?

TEMEL TÄ°CARET VE YATIRIM A.Åž.

7800 Çeşme sahibi kim?

Gökhan Çarmıklı ile Cem Kalyoncu, iki yıl önce 25 milyon yatırımla Çeşme Ilıca'da '7800' adını verdikleri konut ve 12 odalı bir otel projesini hayata geçirmişti. 7800, son birkaç yıldır yıldızı iyice parlayan Çeşme'de, İstanbul'un elitlerinin favori mekanlarından biri haline gelmişti.

Kime ne Alaçatı sahibi?

Genç iş insanı Eray Yaşar'ın Alaçatı Hacı Memiş'de bu sezon başında açtığı 'Alaçatı Kime Ne Yeni Nesil Meyhane' de ünlüler adeta geçit yapacak.

Çeşme Marina Müdürü kim?

Setur'dan yapılan açıklamaya göre, Çeşme Marina Müdürü Hakan Tellioğlu Kuşadası Marina Müdürü olurken, Finike Marina Müdürü Onur Kunduz da Çeşme Marina Müdürü olarak göreve başladı.

Çeşme nereli?

Alaçatı ve Çeşme aynı yer mi?

Alaçatı, İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı bir mahalle. Ege Denizi'ne kıyısı vardır. Tarihî taş evleri ve yılın 360 günü rüzgâr alması sebebiyle rüzgâr sörfüne elverişli plajları ile ünlüdür.

Didim Alaçatı arası kaç?

Didim - Alaçatı arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Didim - Alaçatı arası toplam 106 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat 30 dakika sürüyor.

Alaçatı Port sahibi kim?

Port Alaçatı, merkezi İstanbul'da yer alan Alaçatı Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Bu şirketin yüzde 51'i işadamı Aykut Mutlu'ya, yüzde 14'ü Agrilya Turizm'e, yüzde 10'u işadamı Kenan Suiçmez'e, yüzde 10'u projeyi inşa eden Ant Yapı'ya, diğer yüzde 10'u ise Yves Spoerry'e ait.

D-Marin Sahibi Kim?

Doğuş Grubu'na bağlı D-Marin işletmelerinin, 70 milyon dolara inşa ettiği D-Marin Didim Marina, VC Capital Partners, VII. CVC Fonu'na satıldı.

Çeşme Ne Yenir?

Çeşme; İzmir kumrusu, taze ve nefis balıkları, deniz mahsulleri, lezzetli Ege otları, döneri, pidesi, serpme kahvaltısı, damla sakızlı dondurması, kabak çiçeği dolması ve çok daha fazlasının yer aldığı mutfağı ile damaklara da hitap etmektedir.

Isla Alaçatı kimin?

Dedim ya; bu yıl farklı oluyor. Yeni açılan markalar arasında şüphesizki en fazla konuşulanı Isla. Tektekçi ve Korto gibi birçok ekol olmuş markanın kurucusu Berti Palambo'nun eseri. Alaçatı'da yol kenarında bir vaha gibi adeta!

Altınyunus Marina kimin?

Koç Topluluğu bünyesindeki Setur Marinaları, faaliyetlerine 1978 yılında Çeşme Altınyunus Marina ile başlamıştır. Marinacılık sektöründe Akdeniz Çanağı'nın sayılı zincir işletmelerinden biri olan Setur Marinaları, Türkiye'nin de lider marina zinciridir.