android oyun club apk clash royale

Clash Royale en fazla kaç level?

Şu anda maksimum seviye oynanış, Turnuva Kuralları oynanışını doğru şekilde yansıtmadığı için şu değişiklikleri yapma gereği duyduk: Efsanevi seviye kapasitesi: 6'dan 5'e. Destansı seviye kapasitesi: 8 (aynı kaldı)

Clash Royal ne kadar kazanıyor?

Supercell'in oyunu olan Clash Royale günde yaklaşık olarak 1 milyon 500 bin dolar kazanıyor ve 30 binden fazla kişi indiriyor.

Clash Royale 1 saat kaç mb yer?

Ve merak eden arkadaşlar için sonuçları paylaşayım dedim.Oyuna girip uzatmalı (4 dakikalık) bir savaş yaptığınızda 0.41mb kota harcıyor. Günde bir saat oynarsak 6.15 mb kota harcar.Bir ayda ise 184.5 mb kota harcar. Yani rahat rahat oynuyabilirsiniz.

Clash Royale kaç kupa?

Önceden 3000 Kupanın üzerindeki oyuncular, her iki haftada bir 3000 kupaya sıfırlanıyordu ('Sezon' bu şekilde işliyor) ve eksilen tüm Kupalar için oyunculara Efsane Kupalar veriliyor. Bugün başlayan şu anki Sezondan itibaren oyuncular bunun yerine Sezon sonunda 4000 Kupaya sıfırlanacak.

Supercell kaç çalışanı var?

Hesap satmak, satın almak, paylaşmak veya diğer oyunculara vermek Hizmet Koşullarımıza aykırıdır ve Supercell tarafından hiçbir koşul altında desteklenmez. Hesap satışıyla ilgili riskler şunlardır: Satıcı, paranızı alıp size asla bir hesap vermeyebilir. Satıcının hesabı kullanmaya devam etmeyeceğinden emin olamazsınız.