ankara aÅŸti aydoÄŸanlar turizm

Aydoğanlar otobüs firması kimin?

Kaliteli ve güvenli hizmet ilkesi ile hareket ediyorlar

Niğde Aydoğanlar Turizm ve firma sahibi Sayın Murat Aydoğan da bu anlayışa sahip.

Aydoğanlar Turizm kaç otobüsü var?

16 yıldır sektör yolculuklarının bulunduğunu belirten Murat Aydoğan, 'Firmamızın kuruluş tarihi 2004. Filomuzdaki araç sayısı bu yeni yatırım ile 23'e ulaştı. Filomuzun tamamı Setra, Tourismo ve Travego olmak üzere Mercedes marka araçlardan oluşuyor.

AydoÄŸanlar Turizm hangi ilin?

Niğde Aydoğanlar Turizm, İç Anadolu Bölgesi'nin en hızlı gelişen şehirlerinden Niğde'yi İstanbul, Afyon, Sakarya, Ankara, İzmir gibi noktalarla buluşturuyor.

Inan turizm nerenin firmasi?

Niğde'nin niğdelilerin firması olan İnan turizm Mersin- Ankara arası bilet ücreti 180 TL.

Süha Turizm kime ait?

2007 yılında İç Anadolu Bölgesi'nin önde gelen şehirlerinden Kayseri merkezli olarak kurulan Süha Turizm, günümüzde 90'dan fazla aracıyla yolcularına hizmete devam ediyor. Filosunda Man ve Mercedes markalı araçlara yer veren firmanın otobüslerinde 220 volt prizlerden internete pek çok olanak mevcut.

Turgut Reis Turizm kaç otobüsü var?

Turgutreis Turizm'in filosunda 12 adet otobüs bulunmaktadır. Otobüslerin ortalama yaşı 5'tir.

NiÄŸde AydoÄŸanlar Turizm sahibi kim?

Bundan sonra hizmet sırası oğulları olan Ümit AYDOĞAN ve Murat AYDOĞAN'a gelmiştir. Kendileri genç, dinamik, çağdaş felsefeyle babalarının bıraktığı şirket bayrağını ellerine alarak 2004 yılının ekim ayında Aydoğanlar Şeref Petrol'ü ve Niğde Aydoğanlar turizm'i kurmuşlardır.

AydoÄŸanlar sahibi kim?

Aydoğanlar Şirketler Grubu'nun kurucusu Hidayet AYDOĞAN, 1950'li yıllarda Otomotiv Sektörü ile başlattığı grup şirketi projesinin, yıllar sonra 5000 kişilik bir kadroya ulaşabileceğini elbette ki garanti edemezdi.

Aydoğanlar otobüs kimin?

Kaliteli ve güvenli hizmet ilkesi ile hareket ediyorlar

Niğde Aydoğanlar Turizm ve firma sahibi Sayın Murat Aydoğan da bu anlayışa sahip.

AydoÄŸanlar Turizm kime ait?

Bundan sonra hizmet sırası oğulları olan Ümit AYDOĞAN ve Murat AYDOĞAN'a gelmiştir. Kendileri genç, dinamik, çağdaş felsefeyle babalarının bıraktığı şirket bayrağını ellerine alarak 2004 yılının ekim ayında Aydoğanlar Şeref Petrol'ü ve Niğde Aydoğanlar turizm'i kurmuşlardır.

AydoÄŸanlar hangi ilin?

Niğde Aydoğanlar Turizm. Sefer düzenlediğimiz güzergahları, sefer özelliklerini ve fiyatları inceleyebilirsiniz. Şubelerimizi inceleyebilir, iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Inan turizm nerenin firması?

Metro, 1964 yılında Almanya'da kurulan ve bugün 30'dan fazla ülkede hizmet veren uluslararası perakende şirketidir.

Metro Turizm kime ait?

Yeni İnan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Resul Çelik, 'Niğde merkezli firmayız. 60 yıldır sektördeyiz ve 3'üncü kuşak olarak firmayı yönetiyoruz.

Inan Turizmin sahibi kim?

Nokta Turizm; Avni Demirkol ve Hakkı Demirkol tarafından Ordu'da kurulmuştur. Fatsa, Gebze, Kumru, İstanbul, Kıraç, Ünye, Kocaeli (İzmit) gibi Türkiye'nin çok farklı noktalarındaki il ve ilçelere seferler düzenlemektedir. Firma aynı zamanda yurt içi ve yurt dışı turlar da düzenlemektedir.

Nokta Turizm sahibi kim?

PaylaşTweetlePaylaşPin0 PaylaşımlarNiğde Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde Zafer Özer ve Tevfik Eren tarafından açılan Niğde VİP Turizm düzenlenen görkemli açılış töreni ile Niğde'de hizmet vermeye başladı.

NiÄŸde VIP kimin?

Es Turizm Kırıkkale otobüs firmasıdır. Özellikle Ankara Kırıkkale arası yoğun sefer düzenleyen Es Turizm için otobüs bileti arıyorsanız, obilet.com üzerinden Es Turizm otobüs bileti alabilirsiniz.

Es Turizm nereye ait?

Metro Turizm, Kasım 1992'de Galip Öztürk tarafından kurulmuş şehirlerarası otobüs firması. Bünyesinde 455'i firmaya ait, toplamda 1303 otobüs bulunmaktadır.

Metro Turizm kaç tane otobüsü var?

'Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 13.04.2022 tarihli kararı ile; 1- Şirketimizin %100 oranında sahibi olduğu 100.000.000 TL ödenmiş sermayeli Metro Turizm Seyahat Organizasyon Ve Ticaret A.Ş. paylarının tamamı ve bağlı ortaklığı olan MEPET Metro Petrol ve Tesisleri San.

Metro Turizm de ne oldu?

Evet, Esadaş Turizm otobüslerinde priz bulunuyor.

Es Turizm priz var mı?

Kamil Koç Kamil Koç Otobüs İşletmesi, Türkiye'nin en büyük yolcu taşıma şirketlerinden biri. Çok köklü bir geçmişe sahip. 1926 yılında kurulan Kamil Koç Otobüsleri A.Ş karayolu taşımacılığında faaliyet gösteren ilk firma aynı zamanda.

Türkiye'nin en büyük otobüs firması hangisi?

1863 yılında Dünyanın ilk metro sistemi Londra metrosu açıldı. İlk tren Bishop durağından 9 Ocak 1863'te kalktı. Metroyu ilk ayında günlük 26 bin kişi kullandı. Doğu londra demiryolu şirketi Thames Tüneli'nden tren seferlerine başladı.

Metro hangi ÅŸehre ait?

Şirket halen filosunda bulunan 77 otobüs sayısını 100'e çıkartmayı planlıyor.