ankara iskenderun arası kaç kilometre

İskenderun urfa arası kaç?

İskenderun - Şanlıurfa arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? İskenderun - Şanlıurfa arası toplam 356 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 6 saat 30 dakika sürüyor.

Ş Urfa Diyarbakır arası kaç km?

Kamil Koç ile Şanlıurfa - Diyarbakır yolculukları ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 226kms km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 1 saat 55 dakika saat kadar sürer. Biletinizi almanın en kolay yolu mobil uygulamamızı ya da internet sitemizi kullanmaktır.

Hatay iskenderun kaç lira?

Hatay - İskenderun arası ortalama otobüs bileti fiyatı ₺106.

Osmaniye urfa arası kaç?

Osmaniye - Şanlıurfa arası toplam 277 kilometre.

Adıyaman Urfa arası kaç?

Adıyaman - Şanlıurfa arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Adıyaman - Şanlıurfa arası toplam 112 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat 30 dakika sürüyor.

Diyarbakır mersin kac?

Özel araçla, Mersin ve Diyarbakır arası; 604 kilometredir ve 6 saat 38 dakikada yolculuk tamamlanabilmektedir. Otobüsle, Mersin ve Diyarbakır arası; 599 kilometredir ve 7 saat 58 dakikada yolculuk tamamlanabilmektedir.

Urfa Mardin arası kaç saat?

Şanlıurfa - Mardin arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 3 saat sürmektedir.

İskenderun uçak var mı?

İskenderun Havalimanı, şehir merkezinin güneyinde yer alır. Geçmiş dönemlerde çok işlek ve kalabalık olmasına rağmen günümüzde hizmet vermemektedir.

Ä°skenderun kac kisi?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) üzerinden alınan veriler çerçevesinde İlçemizin 2020 yılı nüfusu 250.964 olarak güncellenmiştir.

Hatay Urfa kaç TL?

İskenderun Sivas arası kaç?

İskenderun - Sivas arası toplam 523 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 10 saat 30 dakika sürüyor. İskenderun - Sivas arası hangi otobüs firmalarının seferleri bulunuyor? Turay Seyahat, Topçam Turizm, Malatya Zafer Turizm, Tokat Yıldızı Seyahat, Öz Sivas Turizm İskenderun - Sivas arası seferler düzenliyor.

İskenderun ne kadar büyük?

Nur Dağları'nın eteklerinde, genişliği 5 km2'yi bulan alan üzerinde kurulmuş olan İskenderun'un yüzölçümü 247 km2'dir.

Ankara Sivas arası kaç kilo?

Özel araçla, Sivas ve Ankara arasında; 440 kilometre bulunmaktadır ve 5 saat 19 dakikada yolculuk tamamlanabilmektedir. Uçakla, Sivas ve Ankara arasında; 356 kilometre bulunmaktadır ve 58 dakikada yolculuk tamamlanabilmektedir.

Hatay İskenderun kaç para?

Hatay - İskenderun arası ortalama otobüs bileti fiyatı ₺30.

İskenderun ne ile ünlü?

İskenderun, limanı ve sahip olduğu sanayisi ile Türkiye çapında büyük önem taşır.

İskenderun diğer adı nedir?

İSKENDERUN: Alexandreia, Hellen diline göre, Alexandros (İskender) Yurdu anlamındadır. Aynı adı taşıyan diğer kentlerden ayrılması için, Kilikya'daki bu kente, Roma döneminde, Alexandreia Minor (Küçük Alexandreia), Haçlılar döneminde de Alexandretta denmiştir.

Hatay ne ile ünlüdür?

Sivas Erzurum arası yol otobüsle 6 saat 15 dakika, özel araçla 5 saat 20 dakika sürmektedir.

Sivas'tan Erzurum'a kaç saatte gelinir?

Sivas - Tokat arası toplam 118 kilometre.

Sivas Ankara kac tl?

Hatay'a bağlı 15 ilçe, bu ilçelere bağlı 64 belde ve 362 köy bulunmaktadır.

Sivas Tokat kac?

Hatay'ın en önemli ve en büyük ilçelerinden biri olan İskenderun, il merkezine yaklaşık olarak 60 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.

Hatay kaç köy var?

Bursa Ankara arası mesafe yaklaşık olarak 387 km'dir. Bu güzergahı değişik ulaşım araçları ile kat etmek imkanı mevcuttur. Bursa Ankara Arası Kaç Km? Bursa Ankara arası 387 kilometredir.

Hatay İskenderun aynı şey mi?

Bursa - Ayvalık arası mesafe kaç km? Bursa - Ayvalık arası yaklaşık olarak 299kms'dir.

Ankara Bursa kaç k?

Çanakkale - Bursa arası yaklaşık olarak 278kms'dir.

Bursa Ayvalık arası kaç?

Ankara - Bolu arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Ankara - Bolu arası toplam 186 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 2 saat 30 dakika sürüyor.

Çanakkale Bursa arası kaç?

Ayvalık, Balıkesir il sınırında bulunan, Ege sahillerinin kıyısında, küçük bir ilçedir. Küçük olmasına karşın turizm bakımından oldukça tercih edilen, gezilip görülecek yerleri, plajları ve doğası ile yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği bir bölgedir.

Bolu Ankara arası kaç km?

Kaç günde gezilir: Ayvalık'ı ortalama üç günde gezmek mümkün ancak yaz tatili için gitmeyi düşünüyorsanız, planlarınıza göre bu durum değişebilir. Ziyaret için en uygun zaman: Ayvalık seyahati için en uygun zaman hiç şüphesiz Mayıs sonu ile Eylül başları arasını kapsayan yaz sezonu olacaktır.