ankara medicana kardiyoloji

Medicana nın sahibi kim?

Meslek yaşamına Diş Hekimi olarak başlayan Medicana Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, 1992 yılında birkaç hekim arkadaşı ile birlikte ilk özel hastanesini kurdu.

Medicana CEO kim?

Hüseyin Bozkurt, 9 Mart 1962 tarihinde İstanbul'da doğdu. Evli ve iki çocuk babasıdır. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur. Meslek yaşamına Diş Hekimi olarak başlayan Medicana Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr.

Hüseyin Bozkurt Medicana aslen nereli?

Sağlık turizminde 2023 hedefini 1,5 milyon sağlık turisti olarak açıklayan Sağlık Bakanlığı'nın ilk 'Sağlık Turizmi Yetki Belgesi'ni' Menzil Cemaati'ne ait olan Özel Emsey Hospital Hastanesi'ne verdiği ortaya çıktı.

Medicana hangi tarikat?

Medicana Sağlık Grubu, Türkiye genelinde, İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Samsun, Sivas ve Bursa olmak üzere 7 ilde 12 hastane ve 2 tıp merkezi ile hastalarına sağlık hizmeti sunmaktadır.

Kaç tane Medicana Hastanesi var?

Hüseyin Bozkurt, 9 Mart 1962 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur. Meslek yaşamına Diş Hekimi olarak başlayan Medicana Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, 1992 yılında birkaç hekim arkadaşı ile birlikte ilk özel hastanesini kurdu.

Medicananin sahibi kim?

Medicana Grup, merkezi İstabul'da bulunan, Sağlık ve Eğitim alanında faaliyet gösteren bir şirketler topluluğudur. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Dr.Hüseyin Bozkurt yürütmektedir.

Medicana Hastaneler Grubu kimin?

Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu Sayın Hüseyin Bozkurt'un hem sağlık hem eğitim alanındaki yatırımları ve vizyonu çok kıymetli.

Medicana EÄŸitim Grubu kime ait?

Uzmanlık eğitimi sonrasında Özel Kavaklıdere Umut Hastanesi, Medicana International Ankara Hastanesi, Çankaya Hastanesi gibi birçok saygın kurumda görev yapmış olan Doç. Dr. Ramazan ATAK, mesleki çalışmalarına şu anda Özel Muayenehane'de devam etmektedir.

Prof Dr Ramazan Atak hangi hastanede?

Dr. Alp Burak Çatakoğlu, LIV Hospital – Ulus'ta girişimsel kardiyolog olarak Kateterizasyon ve Anjiografi Laboratuarı'nda çalışmaktadır.

Dr Ramazan Uçar Kimdir?

Özgeçmiş 1970'de Muğla, Köyceğiz'de doğdu.1995 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1997 yılında İstanbul Koşuyolu Kalp Hastanesinde kardiyoloji ihtisasına başladı. Aynı hastanede 2001 yılında ihtisasını tamamladı.

Dr Alp Burak Çatakoğlu hangi hastanede?

Doğum tarihi 28.11.1964 Doğum yeri Malatya, Görev Yeri; Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi, e-mail adresi: rozdemir@bezmialem.edu.tr Telefon; 05324936064 Eğitim Hayatı; 1990 Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, 1997 İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Yardımcı Doçent, 1999 Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Doçent, 2005 İnönü Üniversitesi ...

Prof Dr Ramazan Atak nereli?

Uzmanlık eğitimi sonrasında Özel Kavaklıdere Umut Hastanesi, Medicana International Ankara Hastanesi, Çankaya Hastanesi gibi birçok saygın kurumda görev yapmış olan Doç. Dr. Ramazan ATAK, mesleki çalışmalarına şu anda Özel Muayenehane'de devam etmektedir.

Prof dr ramazan özdemir kaç yaşında?

İdari ve Mali Hiz. Müd. ve Yrd. Sağlık Bakım Hiz.