antalya kuşadası arası kaç km

Çeşme ile Kuşadası kaç km?

Kuşadası - Çeşme arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Kuşadası - Çeşme arası toplam 106 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat 30 dakika sürüyor.

Kuşadası bir il mi?

Kuşadası Türkiye'nin Aydın ilinin bir ilçesidir. İlçenin kuzeyinde İzmir ilinin Selçuk ilçesi, doğusunda ve güneyinde Söke ilçesi, batısında Ege Denizi bulunmaktadır. İlçede turizm gelişmiştir.

Kuşadası Dikili arası kaç?

Kuşadası - Dikili arası toplam 106 kilometre.

Urla Kuşadası arası kaç?

Kuşadası - Urla arası mesafe kaç km? Kuşadası - Urla arası yaklaşık olarak 130kms'dir. Kamil Koç ile Kuşadası - Urla seyahatiniz tahmini olarak en az 1 saat 55 dakika saat sürer. Bu durum hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir.

Kuşadası neden ada denmiş?

Kuşadası niye kuş adası? Ortaçağlarda Venedik ve Cenevizliler buraya 'Scalanova' (Yeni İskele) adını vermişlerdir. 1413 yılında 1. Mehmet çelebi zamanında Osmanlılar tarafından zapt edilmiş ve içinde pek çok kuş yuvası bulunan Güvercin ada' ya itafen adına Kuşadası denmiştir.

Kuşadası neden önemli?

Kuşadası aynı zamanda Türkiye'nin en büyük 3. limanıdır. Bu nedenle Kuşadası, uygun liman ve coğrafî koşulları nedeniyle uluslararası gemi turizminde önemli bir paya sahiptir. Ayrıca Kuşadası sınırlarında yer alan Dilek Yarımadası Millî Parkı da bölgenin önemli turizm alanlarından biridir.

Kuşadası'ndan Alaçatı kaç kilometre?

Alaçatı - Kuşadası arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Alaçatı - Kuşadası arası toplam 106 kilometre.

Kuşadası Denizli arası kaç?

Denizli ile Kuşadası arasındaki mesafe 199kms km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 3 saat 5 dakika kadar sürmektedir.

Didim Dikili arası kaç?

Dikili - Didim arası toplam 106 kilometre.

Manavgat Kuşadası arası kaç?

Manavgat - Kuşadası arası mesafe kaç km? Manavgat - Kuşadası arası yaklaşık olarak 494kms'dir. Kamil Koç ile Manavgat - Kuşadası seyahatiniz tahmini olarak en az 8 saat 35 dakika saat sürer.

Kuşadası'ndan bodrum kaç saat?

Kuşadası - Bodrum arası toplam 99 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat 30 dakika sürüyor.

Kuşadası'na Neden Kuşadası demişler?

Küçükada (Güvercinada), Bizanslılar için önemli bir askeri üs görevini yapan önemli bir yerdi,1834 yılında büyük bir yenilenme görmüş ve ünlü kalesi yapılmıştır. 'Kuşadası' adı bu kaleden gelmektedir.

Kuşadası gece nereye gidilir?

Kuşadası Bodrum kaç TL?

Sıkça Sorulan Sorular. Kuşadası - Bodrum otobüs bileti ne kadar? Kuşadası - Bodrum arası otobüs bileti fiyatları 120.00 TL'den başlamaktadır. Bu seferler için ortalama bilet fiyatları yaklaşık olarak 120.00 TL'dir.

Kuşadası Bodrum kaç lira?

Kuşadası Türkiye'nin Aydın ilinin bir ilçesidir. İlçenin kuzeyinde İzmir ilinin Selçuk ilçesi, doğusunda ve güneyinde Söke ilçesi, batısında Ege Denizi bulunmaktadır.

Kuşadası nereye bağlı?

Türkiye'nin önemli ve gelişmiş merkezlerinden biri olan Kuşadası; iki yat limanı, çok sayıda plajı, kamp alanları, tatil köyleri ve eğlence mekanları ile bilinir. Kadınlar Denizi Plajı, Sevgi Plajı, Milli Park Plajları, Yılanlı Burnu Plajı ve Güzelçamlı Plajı denize girmek için en ideal noktalarındandır.

Kuşadası nasıl bir yer?

Kuşadası Türkiye'nin Aydın ilinin bir ilçesidir. İlçenin kuzeyinde İzmir ilinin Selçuk ilçesi, doğusunda ve güneyinde Söke ilçesi, batısında Ege Denizi bulunmaktadır.

Kuşadası kime ait?

Kuşadası, Kurtuluş Savaşı'nda 1919-1921 yılları arasında İtalya'nın, onların çekilmesiyle Yunanistan'ın işgaline girdi ve 7 Eylül 1922'de düşman işgalinden kurtuldu. Cumhuriyet'in ilanından sonra İzmir'e bağlanan Kuşadası, 1954'te Aydın'a dahil olmuştur.