antares izle

Antares AVM sahibi kimdir?

2000 yılında Sn. Namık Tanık tarafından kurulan DOLUNAY, Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezleri arasında yer alan ANTARES'i hayata geçirmiştir.

Nata Holding sahibi kim?

Namık Tanık, şirketlerini 1995 yılında Nata Holding çatısı altında toplamıştır. Türkmenistan'da 500 günde 180 köprü yaparak bir ilke imza atmıştır. Türkiye'nin yüzde yüz yerli sermayeli en büyük AVM zincirini kurmuştur.

Mevlüt Kahraman kimdir?

1961, Kayseri'de doğan Mevlüt Kahraman, 1982 yılı Hacettepe Üniversitesi İnşaat Bölümünden mezun olmuştur. 1983 yılında Birlik İnşaat Ltd Şti'ni kurmuş, 1985 yılında Birlik Petrol A.Ş, 1999 yılında Birlik Hazır Beton Fabrikasını kurmuştur.

Galeria nın sahibi kim?

Bayraktar Kardeşler, 'Turbay' isimli bir turizm şirketi kurarak, Akdeniz sahil şeridinde yatırımlara başladı. Bayraktarlar'ın kurucu ortağı olduğu Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi olan Galleria'nın temeli İstanbul-Ataköy'de atıldı.

Hasan Tanık neden öldü?

Atılım Üniversitesi'nde okuyan Hasan Tanık, kullandığı otomobilin İncek'te dün bir kamyonla çarpışması sonucu hayatını kaybetmişti.

Namık Tanık kaç çocuğu var?

Yükseliş Koleji'nden mezun olduktan sonra üniversiteyi Açık Öğretim'de okudu ve İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 22 yaşındayken eşi Aysel Tanık'la evlendi. Hasan, Büşra ve Yusuf adında üç çocuğu oldu.

Vega AVM Sultangazi kimin?

Ankara kökenli inşaat firması Nata Holding, Türkiye genelinde Vega Alışveriş Merkezleri zincirinin 8'inci halkası Vega İstanbul'u hizmete açtı.

Mustafa Kahraman nereli?

1974 Mardin İli Derik İlçesi Kanatlı Köyü doğumlu Mustafa KAHRAMAN, ilkokul öğrenimini Kanatlı Köyü´nde, ortaokul öğrenimini Mardin Gazi Yibo´da gördü.

Ibrahim Kahraman nereli?

Şirket yetkililerinin verdiği bilgilere göre kiralanabilir 112 bin metrekarelik alanıyla tek aşamada yapılan en büyük AVM olan Antares'te 163 küçük, 14 büyük mağaza, 18 food-court mağazası, 4 cafe ve 15 restoran bulunuyor.

Antares kaç dükkan var?

2000 yılında Sn. Namık Tanık tarafından kurulan DOLUNAY, Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezleri arasında yer alan ANTARES'i hayata geçirmiştir.

Antares in sahibi kim?

Antares (α Scorpii, α Sco, Alpha Scorpii), Akrep Takımyıldızı'nda yer alan ikili yıldızdır. Samanyolu'nda yer alan parlak yıldızların en kırmızı renkli olanlarından Antares, eskiden Mars'la karıştırılmıştır. Kırmızı dev yıldızın adı da bu karışıklığı yansıtır: 'Ant-Ares', 'Anti-Mars' yani 'Mars karşıtı' demektir.

Antares in açılımı nedir?

Antares 39.969555 enlem ve 32.822754 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Ayvalı Mh. ve Keçiören ilçesine bağlıdır. Antares haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Antares nereye bağlı?

Giyimden kozmetiğe, dekorasyondan elektroniğe toplam 220 mağazayı ve perakende sektörünün devlerini bünyesinde barındıran alışveriş merkezinin Ankara manzaralı ve birbirinden uzak masalarla donatılmış yüksek tavanlı fast-food katı aynı anda 2.000 kişiye hizmet sunuyor.

Antares kaç mağaza var?

hala, teyze anlamında italyanca sözcük.

Antares AVM sahibi kim?

2000 yılında Sn. Namık Tanık tarafından kurulan DOLUNAY, Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezleri arasında yer alan ANTARES'i hayata geçirmiştir.

ZYA nedir?

Gayrimenkul sektörünün güvenilir isimlerinden Torunlar GYO tarafından inşa edilen Torium; büyüklüğü, çeşitliliği ve hizmet kalitesiyle yurt içi ve yurtdışından milyonlarca ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

Antares sahibi kimdir?

Akiş GYO, 2011 yılında açılan Akbatı'nın yakaladığı önemli başarı sonrası, hissedarı olduğu Akasya'nın 2014 yılında tamamlanması ile önemli bir projeye daha imza atmıştır. 2017 yılında SAF GYO ile birleşen Akiş GYO, bu birleşme ile birlikte gayrimenkul sektöründeki yerini bir kat daha sağlamlaştırmıştır.