antrenmanlarla matematik konu anlatımı

Antrenmanlarla Fizik kaçıncı sınıf?

Antrenmanlarla Fizik kitabı Üniversite sınavına hazırlık ve 9. ve 10. sınıflara yardımcı kaynak olarak hazırlanmıştır. Üniversiteye hazırlık konuları olan 9.sınıf ve 10. sınıfın tüm konularını kapsar.

Antrenman 1 kaç sayfa?

Antrenmanlarla geometri 1 de ne var?

Birinci kitap tamamen açı bilgisi ve üçgenlerden oluşuyor. Temel soru tiplerinden oluşan antrenmanlar adım adım sizi geometri korkunuzdan uzaklaştıracak. Sabırla ve kararlı bir şekilde tüm antrenmanları çözerseniz problemlerinizin zamanla azaldığını göreceksiniz.

Antrenmanlarla Geometri 2 de ne var?

Kitapta toplamda 30 günlük bir program bulunmaktadır.

Antrenmanlarla matematik 1 kaç gün?

Matematiği en kolay haliyle anlatan bu set Antrenman Yayıncılık tarafından hazırlanarak öğrencilere sunuluyor. Kendi alanında uzman eğitmenler tarafından titizlikle hazırlanan kitap içeriği toplam 1400 sayfadan oluşuyor. 4 kitaptan oluşan bu sette her kitap farklı bir beklentiyi karşılıyor.

Antrenmanlarla matematik kaç set?

8. Sınıf müfradatına uygun olarak hazırlanmıştır. Konu anlatımında bir kazanım ve özellik verildikten hemen sonra bunu pekiştirecek örnekler bulunmaktadır. Sonra diğer kazanım ve özellikler verilerek öğrencinin adım adım öğrenerek ilerlemesi hedeflenmiştir.

Antrenmanlarla matematik kaçıncı sınıf?

Mantık, kümeler, fonksiyonlar, veri çeşitleri, permütasyon, kombinasyon, binom açılımları, olasılık, polinomlar, ikinci dereceden denklemler, eşitsizlikler, parabol ve trigonometri konuları sırasıyla; eğlenceli, detaylı ve öğretici bir şekilde işlenir.

Antrenmanlarla matematik 3 de ne var?

Basit eşitsizliklerin çözümü, mutlak değerler, üslü ifadeler, köklü ifadeler, ikinci dereceden denklemler ve çarpanlara ayırma konuları da yine bu kitap içerisinde yer almaktadır. 368 sayfadan oluşan kitabın içerisinde örnek soru ve çözüm teknikleri de bulunmaktadır.