aqua dolphin yiyecek içecek fiyatları

Aqua Dolphin yaş sınırı kaç?

Yüzerken ve kayarken üzerinizde anahtar ve mücevherat bulundurmayınız.12 yaş altı çocuklara, en fazla bir kol mesafesinde yetişkin biri refakat etmelidir. Ayrıca 12 yaş altı çocukların kolluksuz yetişkin havuzlarını kullanması yasaktır.

Aqua Dolphin kişi başı kaç TL?

Aqua Dolphin düğün fiyatları hafta içi yemekli kişi başı 350 - 500 TL, hafta içi kokteylli ise kişi başı 100 - 200 TL aralığından başlamaktadır. Aqua Dolphin düğün fiyatları hafta sonu yemekli kişi başı 500 - 750 TL, hafta sonu kokteylli ise kişi başı 200 - 350 TL aralığından başlamaktadır.

Aquapark kaç TL 2022?

Tuzla Marina kaç TL?

Water World Aqua Park, Ölüdeniz

Ölüdeniz'de konumlanan Water World Aqua Park, bulunduğu çevredeki en büyük aqua park.

Türkiye'nin en büyük aqua parkı nerede?

2-16 yaş altı çocuklar ebeveynsiz tesise giremezler. 3-Kaydıraklarda yaş ve boy sınırlandırması olup, görevliler tarafından ikazı yapılacaktır. 4-Sağlık problemleri olanların (hamileler dahil) kaydırakları kullanması sakıncalıdır.

Aquapark kaç yaş?

Biz hafta içi çarşamba günü ailecek gittik. Hafta içi olmasına rağmen çok kalabalıktı. Fiyatını İnternet sitesinden bakabilirsiniz, Aquapark olarak diğer aquaparklara nazaran kaydırak sayısı fazla, lakin fiyatının bu kadar yüksek olmasına değer mi emin değilim.

Aqua Dolphin Hafta içi kalabalık mı?

DAMSIZ GÄ°RÄ°Åž YOKTUR !

Çocuklarını getiren veliler, çocuklarını gözetimsiz bırakmamalıdır. Geri ödeme ve yağmur iadesi yoktur.

Aqua Park damsız alıyor mu?

Yüzme bilmeyenlerin kaydırak kullanması yasaktır. Yüzme bilmeyen yetişkinlerin can yeleği, çocukların ise can yeleği/kolluk kullanması zorunludur.

Aquapark fiyatları kaç TL?

Hayır tesis içinde alkol tüketimi yasaktır.

Yüzme bilmeyen Aquaparka girebilir mi?

Teknenizin Keyfini Sezonluk Değil 12 Ay Yaşayın Viaport Marina, Via Grup tarafından 2015 Mayıs'ta hayata geçirilen konfor ve lüksün bir arada sunulduğu Türkiye'nin en güvenilir marinalarından biridir.

Aquapark giriş ücreti kaç TL?

0-3 yaş arası çocuklar için ücret talep edilmiyor. Yetişkinlerden 79 TL alınıyor. Öğrenciler ise 59 TL ödeyerek giriş yapabiliyor.

Aqua parkı kaç TL?

Marina Aquapark Kurallar – Marina Aquapark. 18 yaş altı çocuklar velisiyle giriş yapabilir. DAMSIZ GİRİŞ YOKTUR !