çağrı çıtanak başak gümülcinelioğlu

Gümülcinelioğlu nereli?

1991 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde doğdu. Bahçelievler Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lise eğitimi sırasında yaz aylarında Londra, Cenevre ve Brüksel'de yaz okullarında eğitim gördü.

Başak Gümülcinelioğlu aslen nereli?

Genç ve güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu'nun sadece burun estetiği yaptırdığı biliniyor.

Başak Gümülcinelioğlu burnu estetik mi?

Güzel oyuncu, dizide Turna rolünü oynayacak. Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinde sezon finalinde kadrodan ayrılan güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu'nun yeni adresi belli oldu.

Başak Gümülcinelioğlu yargıdan ayrıldı mı?

Yükseköğrenimine Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde devam etti. Mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde mimari tasarım üzerine yüksek lisans eğitimine devam etti ve bir mimarlık bürosunda çalıştı.

Başak Gümülcinelioğlu ne mezunu?

Amerika'da lise eğitimini tamamlamış, Müzikal Tiyatro eğitimine başlamıştır. Ardından Türkiye'ye dönen oyuncu Mimarlık bölümünden mezun olmuş ve Londra'ya oyunculuk kariyeri için gitmiş LAMDA 'da drama ve kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır.

Çağrı Çıtanak nereli?

1990 yılında Antakya'da dünyaya gelen Çağrı Çıtanak 10 yaşında temel tiyatro eğitimine başladı ve 4 yıl boyunca eğitim aldı. Daha sonra üniversite eğitimi için İstanbul'a taşındı ve oyunculuk kariyerine burada başladı.

Çağrı Çıtanak ne iş yapar?

1990 yılında Antakya'da dünyaya gelen Çağrı Çıtanak 10 yaşında temel tiyatro eğitimine başladı ve 4 yıl boyunca eğitim aldı. Daha sonra üniversite eğitimi için İstanbul'a taşındı ve oyunculuk kariyerine burada başladı.

Başak Gümülcinelioğlu neden yargıdan ayrıldı?

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı diziden yeni sezonda senaryo gereği ayrılan isim Başak Gümülcinelioğlu oldu. Yargı dizisinde Neva karakteriyle tanıdığımız Başak Gümülcinelioğlu'nun ayrılık diziden ayrılık sebebi ise dizi ile imzaladığı sözleşmenin sona ermesi.

Çağrı Kimdir Tozluyaka?

Ahmet Haktan Zavlak kimdir? Reklam ve dizi film oyuncusu. 178 cm boyunda ve 65 kg. 2001 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 178 cm boyunda ve 65 kg'dır. Oyunculuk eğitimlerine devam eden Haktan Zavlak, ilk dizi deneyimini Bir Aile Hikayesi dizisinde ile yaşamıştı.