aras kargo cep numarası

Aras Kargo ücreti ne kadar?

Aras kargo ücretleri 2022 yılı itibari ile 1 kiloluk bir kargo için 11,70, iki kiloluk bir kargo için 12,89 ve 3 kiloluk kargolar için de 14,32 TL olarak belirlenmiştir. Mesafeye ve kargonun büyüklüğüne göre de fiyatlarda değişiklikler meydana gelir.

En ucuz kargo ÅŸirketi hangisi?

Kargo firmaları arasında en ucuz kargo ve taşımacılık hizmeti veren firma PTT'dir. PTT kargo firması, devlete ait olup taşımacılıkta vatandaşlara diğer özel firmalardan daha uygun fiyatlı hizmet vermektedir. Özel kargo firmalarına gelecek olursak sıralama şu şekilde devam ediyor; Yurtiçi kargo ve MNG kargo.

20 desi ne demek?

Kargo işlemlerinde hacimsel ağırlık anlamına gelen kelimedir. Kargo ile gönderilecek kolinin desisini hesaplamak için en, boy ve yüksekliği birbiri ile çarpılır ve 3000'e bölünür. Örneğin 50 cm eninde, 40 cm boyunca ve 30 cm yüksekliğinde bir kolinin desisi 20'dir (50 x 40 x 30 = 60.000 / 3000 = 20).

Desi ne anlama gelir?

Desi Nedir? Desi, bir kargonun, paketi ile birlikte taşıdığı hacimsel ağırlığını ifade eden bir ölçü birimidir. Yurt içi ve yurt dışı gönderilerde farklı şekillerde hesaplanan desinin mümkün olduğunda düşük değerlerde olması önemlidir.

Kargo 1 kg kaç TL?

PTT'den alınan bilgilere göre genel fiyatlandırılma şöyle; PTT kargoda 1 kg olan gönderinin ücreti ( 1 kg dahil olmak üzere) 16,25 TL'dir. PTT kargoda 2 kg olan gönderinin ücreti ( 2 kg dahil olmak üzere) 18,25 TL'dir. PTT kargoda 3 kg olan gönderinin ücreti ( 3 kg dahil olmak üzere) 20 TL'dir.

1kg kargo kaç TL?

2022 senesi yurtiçi kargo ücreti şehir içi olmak üzere ve 0-1 kg ağırlığında olmak üzere 9.90 TL belirlenmiştir. 1-2 kg aralığındaki kargolar ise 14.41 TL olarak ücretlendirilmektedir. Yine 2 ile 3 kg ağırlığı arasındaki kargolar da 15.55 TL olarak ücretlendirilmiştir.

En sorunsuz kargo ÅŸirketi hangisi?

Katılımcıların en çok memnun kaldığını belirttiği kargo şirketi %18 ile Yurtiçi Kargo olurken, Aras kargo %14 ile ikinci sırada yer aldı. MNG kargo %8 ile üçüncü sırada, PTT %6 ile dördüncü sırada, Sürat Kargo ise %4 ile beşinci sırada yer aldı.

1 ayak kaç desi eder?

Ayak: (Tr.) Derilerin büyüklüğünü belirten 10 desimetre karelik ölçü birimi.

Bir oto lastik kaç desi?

Lastik diş derinliğinin minimum 1,6 mm olması gerektiği yasalarda belirtilmiştir. Yani lastiklerinizin diş derinliği 1,6 mm'den azsa lastik değişim zamanı gelmiş de geçiyor demek! İdeal lastik diş derinliğinin kış lastikleri için 4 mm, yaz lastikleri için de 3 mm olduğunu not düşelim.

1 koli kaç desi?

Kargo gönderimi yaparken bir ürünün hacimsel ağırlığını hesaplamak istiyorsanız çarpma ve bölme işlemleriyle bu ağırlığı hesaplayabilirsiniz. Desi hesaplanırken gönderilecek olan kolinin boyutları yani en, boy ve yükseklik birbiriyle çarpılır ve bu sonuç 3000'e bölünerek bir ürünün desisi hesaplanır.

Aras Kargo kime ait?

Aras Kargo, Türkiye'de faaliyet göstermekte olan bir kargo şirketidir. 1979 yılında Celal Aras tarafından kurulan Aras Dağıtım ve Pazarlama'nın ardından taşımacılıkta da 1989'da faaliyete geçen şirket, Aras Kargo'nun da temellerini oluşturmuştur.

Sürat Kargo kime ait?

Sürat Kargo 2003 yılında kurulmuştur. Sürat Kargo'nun sahibi TMSF (Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu) 'dir.

MNG nin sahibi kim?

2000 yılından bu yana Türkiye'ye 5 milyar dolardan fazla yatırım getirmeyi başaran Turkven'in danışmanlığını yaptığı kurumsal yatırımcılar ve başta Haydar Sancak ile Suat Sancak olmak üzere, Sancak Ailesi 2017 yılında MNG Kargo'yu satın almıştır.

Aras Kargo ne kadara satıldı?

Türkiye'de kargo sektörünün önde gelen şirketlerinden Aras Kargo'nun yüzde 25'lik hissesi Avusturyalı Austrian Post'a satıldı. Rekabet Kurulu'nun onayının ardından tamamlanan satış ile Austrian Post, Aras Kargo'nun yüzde 25'lik hissesi için 125 milyon TL ödedi.

Sürat Kargo battı mı?

İSTANBUL - 'FETÖ' operasyonları sonucunda el konulan 800'e yakın şirketten birisi olan Sürat Kargo, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 29 Temmuz 2021 günü ihaleyle satıldı. Resmî açıklamaya göre ihalede finale 3 şirket kaldı.

Aslan Kut kim?

Aslan Kut, Mardinli ve 12 çocuklu çiftçi bir ailenin en büyük çocuğu olarak dünyaya gelir. Öğretmen Lisesi'nden sonra Ankara Gazi Üniversitesi Eğitim Enstitüsü'nü kazanan Kut, resim yapan, piyano ve bağlama çalan bir öğrencidir.

MNG nin açılımı ne demek?

Mehmet Nazif Günal - Vikipedi.

MNG Kargo kime ait?

Sürat Kargo, 2003 yılında kurulan İstanbul merkezli Türk lojistik şirketidir. Şirket, 2015 yılına kadar Kaynak Holding'e ait olmakla birlikte 15 Temmuz olayları sonrasında Kaynak Holding kayyum altına alınmış ve tüm bağlı şirketleriyle birlikte TMSF'ye devredilmiştir.

Aras Kargo eve ne zaman gelir?

2000 yılından bu yana Türkiye'ye 5 milyar dolardan fazla yatırım getirmeyi başaran Turkven'in danışmanlığını yaptığı kurumsal yatırımcılar ve başta Haydar Sancak ile Suat Sancak olmak üzere, Sancak Ailesi 2017 yılında MNG Kargo'yu satın almıştır.

Aras kargo ücreti ne kadar?

Çağrı merkezi için 444 25 52 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Aras Kargo'da 15:30'dan sonra yapılan kurye çağırma talepleri ertesi gün kayıtlara düşer ve ertesi gün adresinize gelirler. Cumartesi günü yani hafta sonu da 12:00'ye kadar evden veya adresten kargo alınmaktadır.

En iyi ve hızlı kargo hangisi?

Yurtiçi Kargo; standart teslimatların yanı sıra VIP teslimatlarda da kargoyu en hızlı şekilde ulaştırabilen firmalar arasında ilk sırada yer almaktadır. Standart teslimatlarda mesafeye göre 3 iş gününe kadar kargoyu alıcıya ulaştırmaktadır.

Kurye çağırmak ücretli mi?

Kurye çağırmak ücretsizdir. Kargo firmaları bu hizmeti tüm müşterileri için ücretsiz bir şekilde sunmaktadır.