arda turan aslen nereli

Arda Turan kimle sevgili?

Arda Turan geçtiğimiz günlerde sevgilisi Aslıhan Doğan'a 500 bin TL değerinde 5 karatlık tektaş yüzükle evlilik teklifi ederek büyük bir sürprize imza atmıştı.

Sinem Kobal Ardayi aldatti mi?

Türk futbolunun dünyadaki gururu Arda Turan'la evliliğin eşiğinden dönen Sinem Kobal'ın, Muratcan Akdoğan ile flört ettiğine dair bir haber çıktı önceki gün. Kobal'dan da anında yalanlama geldi.

Arda Turan neden Galatasaray veda etti?

Galatasaray ve Türk futbolunun önemli oyuncularından olan Arda Turan, 35 yaşında futbolu bırakma kararı aldı. Geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı takımın formasını giyen tecrübeli oyuncu, hiçbir takımla anlaşma sağlayamadı. Bu nedenle, futbola başladığı kulüp olan Galatasaray'da veda etti.

Arda Turan düğün yaptı mı?

Nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üstlendi. Arda Turan dün akşam Aslıhan Doğan ile Beykoz Çubuklu'daki Vadi Konakları'nda yapılan sade bir nikah töreni ile dünyaevine girdi. Arda Turan'ın dün akşam saatlerindeki nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da katıldı.

Sinem Kobal ikinci bebegine ne oldu?

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan oyuncu Sinem Kobal bugün doğum yaparak ikinci kez annelik heyecanını yaşadı. İkinci kızını dünyaya getiren 34 yaşındaki Kobal'ın ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Çift, kızlarına 'Leyla' ismini verdi.

Ibrahim Çelikkol ve Sinem Kobal Neden Ayrıldı?

İkilinin neden ayrıldığı aylar sonra ortaya çıktı. Sinem Kobal'ın İbrahim Çelikkol'dan kendisine tokat attığı için ayrıldığı iddia edildi. Arda Turan'dan ayrıldıktan sonra oyuncu İbrahim Çelikkol ile ilişki yaşamaya başlayan, hatta evlenecekleri iddia edilen Sinem Kobal'ın bu ilişkisi de hüsranla sonuçlanmıştı.

Sinem Ardayi kimle aldatti?

İşte gerçek..! Sinem Kobal'ın yalanladığı aşk doğru çıktı! Arda Turan'ın yakın arkadaşı Cansın Hacısoyu; kardeşi Muratcan ile Sinem ... Sinem Kobal'ın yalanladığı aşk doğru çıktı!

Arda Turan neden hapis yatti?

Asliye Ceza Mahkemesi, Arda Turan hakkında Özlem Şahin'e yönelik 'Cinsel taciz' suçundan beraat kararı vermişti. Mahkeme, Arda Turan'a 'Korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek', 'Ruhsatsız silah bulundurmak' ve 'Kasten yaralama' suçlarından ise toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası vermişti.

Arda Turan kime kafa attı?

Futbolcu Arda Turan'ın kafa atarak hastanelik ettiği şarkıcı Berkay konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Davamın sonuna kadar arkasındayım. Cezasını çekecek' dedi.

Arda Turan sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek Arda Turan, Galatasaray sevgisini hep ön planda tuttuğunu söyledi.

Arda Turan ne kadar para alıyor?

Milli futbolcu Arda Turan'ın Barcelona kulübünden alacağı yıllık ücret açıklandı. İspanyol basınına yansıyan haberlere göre Arda ,Katalan kulübü ile yıllık 8 milyon euroya imza atmış. Bu rakamın primlerle birlikte 11 milyon euroya çıkabileceği vurgulandı.

Arda Turan neden kavga etti?

Arda Turan'ın, Emirgan'daki bir mekanda Berkay'ın eşi Özlem Şahin'i taciz ettiği ve bunun üzerine Berkay ile kavga ettiği iddia edilmişti. Sonrasında Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırmıştı. Turan'ın, popçunun tedavi gördüğü hastaneye silahla gidip ateş etme görüntüsü ekranlara yansımıştı.

Arda Turan neden ceza verildi?

PFDK, Arda Turan'a 16 maç men cezası verdiğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; Arda Turan'a müsabaka hakemine yönelik saldırısı nedeniyle 10 resmi maç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 maç, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik tehdidi nedeniyle 3 maç, toplamda 16 maçtan men cezası verildi!

Arda Turan neden bitti?

6 Haziran 2017 Makedonya maçından dönerken uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye küfredip boğazını sıkarak saldırdığı için eleştirilere uğrayan Turan, millî takım kariyerini sonlandırdı.

Arda Turan hapis cezası aldı mı?

Futbolcu Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin ile kavga etmesiyle ilgili 3 ayrı suçtan toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı, mahkeme hükmün açıklanmasını geri bıraktı. İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık-müşteki Berkay Şahin ve avukatı katıldı.

Arda Turan neden hapis cezası yedi?

Asliye Ceza Mahkemesi, Arda Turan hakkında Özlem Şahin'e yönelik 'Cinsel taciz' suçundan beraat kararı vermişti. Mahkeme, Arda Turan'a 'Korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek', 'Ruhsatsız silah bulundurmak' ve 'Kasten yaralama' suçlarından ise toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası vermişti.

Arda Turan Galatasarayı bıraktı mı?

Son olarak Galatasaray formasını terleten Ardan Turan, profesyonel futbolculuk kariyerini noktaladığını duyurdu. Kariyerine Bayrampaşa Altıntepsi'de başlayan Arda Turan; Galatasaray, Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir formaları giydi.

Arda Turan soyunma odası kaç maç ceza?

Fenerbahçe derbisinde soyunma odasına rakip takıma küfür ettiği için 2 maç men cezası alan Arda Turan için yapılan itiraz başvurusu, Tahkim Kurulu tarafından reddedildi.

Arda Turan gidiyor mu?

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Arda Turan, 35 yaşında aktif futbol kariyerini noktaladığını duyurdu. Deneyimli futbolcu son olarak geride bıraktığımız sezon sarı-kırmızılı formayı giymişti. Arda Turan, futbolu bırakma kararını eşinin YouTube hesabından yayınladığı video ile açıkladı.