arnavutköyden avcılara nasıl gidilir

Esenyurt Arnavutköy hangi Otobüs gider?

418, Esenyurt bölgesinde bulunan Arnavutköy konumundan geçen ilk Otobüs aracıdır.

Taksim Esenyurt hangi Otobüs gider?

İstanbul konumundaki Taksim konumundan Esenyurt konumuna doğrudan bir otobüs ile gidin: Taksim Tünel durağından 145T otobüs hattına binerekdurak ile Haramidere durak arasında gidin.

418 İETT nereden kalkıyor?

418 otobüs hattının ilk durağı Bizimkent - Büyükçekmece Yönü olup son durağı Şehit Ömer Halisdemir - Beylikdüzü-Hadimköy Yönü durağıdır.

Esenyurt hangi metro gider?

M7 Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı

Esenyurt Taksim arası kaç?

Taksim, İstanbul ve Esenyurt, İstanbul arasındaki mesafe yaklaşık olarak 37.69 km'dır ve genellikle 58 dk içinde kat edilebilir.

Metrobüs Esenyurt'a gider mi?

Metrobüsle Esenyurt'a Nasıl Gidilir

Esenyurt'a ulaşmak için kullanabileceğiniz metrobüs en hızlı ulaşım seçeneği olarak bilinmektedir. Metrobüsle Esenyurt'a gitmek için Beylikdüzü'ne giden metrobüslere binebilir ve Hadımköy durağında inebilirsiniz.

Mecidiyeköy Esenyurt hangi Otobüs gider?

146, Esenyurt bölgesinde bulunan Mecidiyeköy Kültür Merkezi konumundan geçen ilk Otobüs aracıdır.

429 iett çalışıyor mu?

429(İETT Bölgesel Hatlar)

429 (İstanbul Üniversitesi-Kiraç), hafta içi çalışıyor.

Alkent 2000 hangi Otobüs gider?

Hangi Otobüs hatları Alkent 2000 yakınından geçiyor? Bu Otobüs hatları Alkent 2000 yakınından geçiyor: 142ES, 144H, 418.

Esenyurttan Arnavutköy'e hangi Otobüs gider?

418, Esenyurt bölgesinde bulunan Arnavutköy konumundan geçen ilk Otobüs aracıdır.

Arnavutköyden Eminönüne hangi iett gider?

H-6, Arnavutkoy bölgesinde bulunan 336 arnavutköy eminönü iett konumuna giden son Otobüs aracıdır.

H6 kaç saat sürer?

H-6 (İstanbul Havalimani Garaj -Yunus Emre Mahallesi), her gün çalışıyor. Ek bilgi: H-6 hattında 51 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 86 dakika.

H6 kaç basıyor?

H6 Saatleri: 24 Saat Sefer Var (Gece Seyrek) / Ücret: 2 Tam Bilet / Sefer Süresi: 95 Dk.

H6 iett kaç dakika?

H-6 otobüs hattının ilk durağı Yunus Emre Mahallesi - Peron Yönü olup son durağı İstanbul Havalimani Garaj - Son Durak Yönü durağıdır. H-6 (Yunus Emre Mahallesi -İstanbul Havalimani Garaj), her gün çalışıyor. Ek bilgi: H-6 hattında 55 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 93 dakika.

H 1 kaç saat sürüyor?

H/1(BurulaÅŸ)

H/1 (Demirtaş (Geçici Güzergah)), her gün çalışıyor. Ek bilgi: H/1 hattında 37 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 50 dakika.

H2 kaç saat sürer?

Ek bilgi: H-2 hattında 30 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 51 dakika.

H 8 ne kadar sürer?

H-8 (Haciosman Metro -İstanbul Havalimani Garaj), her gün çalışıyor. Ek bilgi: H-8 hattında 29 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 74 dakika.

79T ne kadar basıyor?

İETT 79T (Gümüşsuyu Peron -Kayabaşi Kiptaş Peron) yolculuk ücreti ₺9.90 ile ₺19.79 arasındadır. Fiyatlar birkaç faktöre bağlı olarak değişebilir.

Iett otobüsü kaç beygir?

Üzerinde 352 beygir gücü motor var. Ayrıca hibrit teknolojisinde olması nedeniyle iki tane 224 beygir gücünde enerji üretebilen elektrik motoru var.

H8 ne kadar?

H-8 (Haciosman Metro -İstanbul Havalimani Garaj) otobüs ücreti ne kadar? Haciosman Metro -İstanbul Havalimani Garaj (Haciosman Metro -İstanbul Havalimani Garaj) otobüs ücreti yaklaşık ₺15.33.

H8 kaç basıyor?

H-8 (Haciosman Metro -İstanbul Havalimani Garaj) otobüs ücreti ne kadar? Haciosman Metro -İstanbul Havalimani Garaj (Haciosman Metro -İstanbul Havalimani Garaj) otobüs ücreti yaklaşık ₺15.33.

H2 ücreti ne kadar?

H-2 (Mecidiyeköy Metrobüs -İstanbul Havalimani Garaj) otobüs ücreti ne kadar? Mecidiyeköy Metrobüs -İstanbul Havalimani Garaj (Mecidiyeköy Metrobüs -İstanbul Havalimani Garaj) otobüs ücreti yaklaşık ₺19.79.

Havaist ücreti ne kadar?

Sabiha Gökçen Havalimanı - Kadıköy ve Havalimanı - Taksim arasında hizmet veren HAVAİST otobüsleri ile kişi başı Kadıköy'e 35 ve Taksim'e 50 TL ücret karşılığında seyahat edebilirsiniz.

Arnavutköy'e Otobüs var mı?

Arnavutköy İlçesi'nin diğer yerleşim alanları ile ulaşımı otobüs ve minibüs hatları ile sağlanmaktadır. İlçe'den Eminönü, Mecidiyeköy, Cebeci, Habipler Metro İstasyonu, Gaziosmanpaşa, Fatih, Eyüp ve Edirnekapı istikametine otobüs seferleri düzenlenmektedir.

Arnavutköy metro gidiyor mu?

Arnavutköy İlçesi'nin diğer yerleşim alanları ile ulaşımı otobüs ve minibüs hatları ile sağlanmaktadır. İlçe'den Eminönü, Mecidiyeköy, Cebeci, Habipler Metro İstasyonu, Gaziosmanpaşa, Fatih, Eyüp ve Edirnekapı istikametine otobüs seferleri düzenlenmektedir.

Arnavutköy'e hangi metro gider?

Hangi Metro hatları Arnavutköy yakınından geçiyor? Bu Metro hatları Arnavutköy yakınından geçiyor: M6.

Arnavutköy kart nedir?

Kişiye özel verilen ve hak sahibinin kimliği ile her ay düzenli olarak idarece yüklenen kredi limiti oranında ihtiyacı olan ürünü, Asyam Marketimizden seçme ve alma imkânı sağlayan kontörlü alışveriş kartıdır.

Arnavutköy nereden ayrıldı?

Arnavutköy, Osmanlı döneminde Çatalca Sancağı'na ve daha sonra Çatalca Nahiyesi'ne bağlıdır. Cumhuriyet döneminde önce Eyüp İlçesi'ne bağlı bir köy iken, Gaziosmanpaşa'nın 1963 yılında ilçe haline gelmesiyle buraya bağlanmış 1987 yılında ise Gaziosmanpaşa İlçesi'ne bağlı belde statüsünü kazanmıştır.

Arnavutköy nereye yakın?

Doğusunda Eyüpsultan, güneydoğusunda Başakşehir ve Esenyurt, güneyinde Büyükçekmece ve batısında Çatalca ilçelerine komşudur.

Arnavutköy hangi yakada?

Arnavutköy, İstanbul Boğaziçi'nin Avrupa yakasında Beşiktaş ilçesinin sınırları içinde köklü ve tarihsel yapısı ile ünlü bir mahalledir. Arnavutköy İstanbul Boğazı'nın Avrupa yakasındaki sahilde Kuruçeşme ile Bebek arasında yer alır.