arnica cyclone elektrikli süpürge bim

Arnica süpürge Türk malı mı?

Arnica, arkasındaki 50 yıllık SENUR deneyimi ve güvencesiyle Türkiye'de Küçük Elektrikli Ev Aletleri sektörünün liderlerinden biri haline gelmiştir. Arnica yurt dışında da Türkiye'nin gururu olmuş, 33 ülkede ve 5 kıtada Türkiye'yi başarıyla temsil etmiştir.

Fantom kime ait?

Kurulduğu 1988 yılından beri küçük ev aletleri ve profesyonel temizlik makineleri sektöründe geniş ürün yelpazesi, çok bilinen, tanınmış ve güvenilir markası Fantom ve Fantom Professional ile faaliyet gösteren Fanset Elektrikli Ev Aletleri San. ve Tic.

Senur hangi ülkenin?

1962 yılında, tüketiciler için fonksiyonel, kaliteli, pratik ve yenilikçi ürünler tasarlayıp üretmek misyonuyla yola çıkmıştır. Türkiye'de Küçük Elektrikli Ev Aletleri sektöründe birçok ilke imza atmış; bilgi, deneyim ve teknolojisiyle SENUR, dünya devlerinin de tercih ettiği üretici firmalardan biri haline gelmiştir.

Arnica ve arzum aynı mı?

'nin ürettiği elektrikli ev aletlerinin markası. senur firması, aslında bir pazarlama şirketi olan arzum ile yollarını ayırdıktan sonra kendi markasıyla çoğunlukla ihracat için üretim yapmaktadır. arnica markalı ürünler her yerde satılmamakla birlikte genelde carrefour tarzı hipermarketlerde bulunabilmektedir.

Arnica hangi ülkeye ait?

Hem Türkiye'nin hem dünyanın tercih ettiği bir marka olan Arnica, üretimini İstanbul'da en son teknolojiyle donatılmış 40 bin metrekarelik ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 belgeli tesislerinde gerçekleştirmektedir.

Arnica Türk markası mı?

Arnica markası, Türkiye'de kurulmuş olan bir Türk Şirketidir.

Fantom ne anlama gelir?

Fantom kelimesi Fransızca kökenli bir kelimedir. İngilizce phantom kelimesinden gelmektedir. Phantom kelimesi hayalet anlamına gelmektedir. Bu sebeple Türkçe anlamına bakıldığında fantom kelimesi hayalet anlamına gelmektedir.

Arnica nın sahibi kim?

Bugün yurt içi ve yurt dışında, yüz binlerce evde ARNICA'nın yenilikçi ve teknolojik küçük ev aletleri kullanılıyorsa, bunda en büyük pay hiç kuşkusuz Hasan Akın'ındır.

Arnica hangi markaya ait?

SENUR A.Åž.

Arnica elektrik süpürgesi ne kadar?

Arnica Elektrikli Süpürge Sıkça Sorulan Sorular

%7 indirimle Arnica Mila ET14440 750 W Antrasit Toz Torbasız Süpürge 2.029 TL'ye, %8 indirimle Arnica Pika Turbo ET14411 750 W Toz Torbasız Süpürge 1.990 TL'ye, %5 indirimle Arnica Vesta ET14120 750 W Toz Torbalı Süpürge 1.893 TL'ye sahip olabilirsiniz.

Arnica süpürge kırmızı ışık neden yanar?

Elektrik süpürgelerinde kırmızı ışık yanmasının sebebi süpürgenin toz vermesindeki bir arızadan kaynaklıdır.

Arnica Pika Süpürge kaç TL?

Arnica süpürge kac tl?

%5 indirimle Arnica Bora 4000 AA 1381 2400 W Su Filtreli Süpürge 8.550 TL'ye, %5 indirimle Arnica Tria Pro ET13310 Mor 850 W Dikey Süpürge 928 TL'ye, %11 indirimle Arnica Tesla Premium Ultra Sessiz Kumandalı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Rose+ Filitre Seti 3.698 TL'ye sahip olabilirsiniz.

Arnica süpürgeler kaç yıl garantili?

Garanti ve İade Koşulları | Arnica. 1- Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 3 yıldır. 2- Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı garanti kapsamındadır.

Arnica Merlin Pro kaç watt?

Peşin Fiyatına 3 Taksit! 16 saat 31 dakika içindesipariş verirsen en geçyarın kargoda!

Yıkanabilir AFS filtre nedir?

Yıkanabilir AFS filtre, maksimum hijyen elde etmenize yardımcı oluyor. Ayak ile kontrolü sağlanabilen açma-kapama ve kablo sarma butonları, pratiklik sağlıyor. Halı ve parke gibi farklı zeminlere uygun olarak özel olarak tasarlanan yenilikçi başlık, yüksek performans elde etmenizi kolaylaştırıyor.