artistic bayan giyim

Moda stilleri nelerdir?

Pin up tarzı nedir?

Pin-up kızı ya da pin-up modeli, yaygın şekilde basılmış resimleri pop kültürü olarak kabul edilmiş olan mankenlere verilen isimdir. Pin-up kızları genellikle, moda modellerinden ya da kadın oyunculardan seçilirler.

Sofistike giyim tarzı ne demek?

Moda sektöründe çok yönlü ve özel anlamında kullanılan sofistike, kişilerin yansıttığı zevklerini tanımlamak için kullanılır. Olumlu ya da olumsuz birkaç sofistike anlamı olsa da moda alanında zarif, estetik, şık, cesur ve güçlü giyim tarzını belli etmek için kullanılır.

Eklektik giyim tarzı nedir?

Eklektik Akımı

Zıt parçaların birlikte kullanıldığı bir akımdır. Bu tarzda amaç zıt desenler, renkler veya tarzlardan parçaları bir araya getirerek şık bir bütün oluşturmaktır. Eklektik giyim tarzı eğlenceli, sıra dışı bir o kadar da zordur.

Pin kızı ne demek?

Pin-up kızı ya da pin-up modeli, yaygın şekilde basılmış resimleri pop kültürü olarak kabul edilmiş olan mankenlere verilen isimdir. Pin-up kızları genellikle, moda modellerinden ya da kadın oyunculardan seçilirler.

Feminen giyim tarzı ne demek?

Kadına ait, dişiliği öne alan ya da dişiye benzeyen giyim tarzına feminen denir. Feminen, kelimesi sözlükte; kadınsı, kadına benzer, dişi, dişil, kadın gibi, kadınımsı anlamına gelir. Feminenlik, kadınsı özelliklere fazlasıyla sahip olma, kadınsılığı; davranışları ve giyim tarzı ile gösterme durumuna denir.

Soft tarzı ne demek?

Soft, Türkçede 'yumuşak' anlamına gelen bir kelimedir. Yumuşak kelimesi ise dokunulduğunda hoş bir his bırakan, eski biçimini kaybeden, katı olmayan olarak tanımlanır. Buna bağlı olarak soft moda akımı ve soft parçalar; yumuşak, sakin ve nazik oluşu temsil eder.

Maskülen tarz ne demek?

Maskülen tarz; keskin ve sert hatlarıyla güçlü bir imaj yaratmak isteyen kadınların, erkek giysilerinin renk ve çizgilerle kendilerine büyük bir ustalıkla uyarlamasıyla oluşan bir stildir.

Maskülen moda nedir?

Maskülen giyim tarzı, içinizdeki erkeksi yanı kıyafetlerinizle yansıtmanızdır. Maskülen giyim tarzı erkek kıyafetlerinin, kadın giyimine uyarlanması ile oluşur. Giyiminizle erkeksi bir duruş sergileyeceğiniz maskülen stilde, feminen yanınız ise geri planda kalır.