aselsan yeraltı görüntüleme cihazları

ASELSAN ne satar?

Türkiye'nin en büyük savunma elektroniği kuruluşu olan ASELSAN; başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı ihtiyaç makamlarının, haberleşme ve bilgi teknolojileri, radar ve elektronik harp, elektro-optik, aviyonik, insansız sistemler, kara, deniz ve silah sistemleri, hava savunma ve füze sistemleri, ...

ASELSAN faiz geliri var mı?

ASELSAN'ın Faiz, Amortisman ve Vergi Öncesi Kârı (FAVÖK) 1 milyar TL olarak gerçekleşirken net kârı da geçen senenin aynı dönemine göre %36 artış göstererek 1,7 milyar TL seviyesine ulaştı.

ASELSAN dünyada kaçıncı sırada?

Amerika Birleşik Devletleri merkezli haftalık Defense News dergisi tarafından belirlenen dünyanın en büyük 100 savunma sanayi firmasının listelendiği Top 100 listesi yayınlandı. Sıralamada 2 Türk firması yer aldı. ASELSAN, geçen sene 74'üncü sırada yer aldığı listede 67'nci sıraya yükseldi.

ASELSAN kârı ne kadar?

Şirket, 2022 yılının üçüncü çeyreğinde 1 milyar 956 milyon TL'lik net dönem kârı elde etti. Aselsan'ın 2022 yılı üçüncü çeyrek finansal sonuçları açıklandı. Yılın üçüncü çeyreğinde 1 milyar 956 milyon 359 bin TL net kâr elde eden şirketin, bir önceki yılın aynı dönemine göre net kârı yüzde 224 oranında yükselmiş oldu.

ASELSAN yılda kaç temettü veriyor?

ASELS temelleri

ASELS temettüleri yıllık ödenir. Son hisse başına temettü 0.20 TRY miktarındaydı. Bugün itibarıyla Temettü Getirisi (TTM) 0.37%'dir.

ASELSAN temettü 2022 ne zaman?

ASELSAN bir hisse ne kadar?

Bugün için ASELS fiyatı 53.35 TL ve son 24 saatlik işlem hacmi 1.421.823.110,00 TL olarak gerçekleşti.

Kaç tane ASELSAN fabrikası var?

Ankara'da Macunköy, Akyurt, Gölbaşı ve Teknokent'te yerleşik dört ayrı tesiste üretim ve mühendislik faaliyetlerini sürdürmekte olan ASELSAN'ın Genel Müdürlüğü Ankara, Macunköy'de bulunmaktadır.

ASELSAN turkiyede var mi?

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin haberleşme ihtiyaçlarının milli imkanlarla karşılanması için 1975 yılında kurulan ASELSAN; Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na (TSKGV) bağlı bir anonim şirkettir. ASELSAN hisselerinin %74,20'si TSKGV'ye aittir, %25,80'lik kısım ise Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmektedir.

ASELSAN kaç çalışanı var?

ASELSAN kaç çalışanı var? ASELSAN, 2020 yılı 0cak ayı itibarıyla 541 kişiyi daha istihdam ederek toplam çalışan sayısını 8 bin 106 kişiye çıkardı.

Proton ELIC nerenin malı?

Şu anda tamamen yerli imkanlar ve yerli yazılımla Proton Elic adını verdiğimiz 2 milyon dolarlık dünyanın en teknolojik cihazını ürettik.' Proton Elic'teki teknolojinin dünyanın hiçbir ülkesinde bulunmadığını belirten Başbuğ, 'Proton Elic, 50 metre derinlik, bin metre de menzile sahip.

Proton ELIC fiyatı ne kadar?

Proton Elic LB-2 Fiyatı 60.000,00 TL Assuva Dedektör Fiyatları

( PROTON ELIC SMART ) YENİ ELEKTROMANYETİK FAZ OKUMA YANI SIRA HASSAS ÖLÇÜME SAHİP TEKLİ THERMAL SENSÖRE SAHİPTİR.( MS SENSÖRÜ ) İLE ÜSTÜN NESNE TANIMLAMA VE METAL AYRIMI DERİNLİK TESPİTİ UZAKLIK VE KONUM BİLGİSİ ALINABİLMEKTEDİR.

Proton ELIC ne demek?

Savunma Sistem Teknolojileri Sektör Başkanlığı (SST) ve. Ulaşım, Güvenlik, Enerji ve Otomasyon Sistemleri Sektör Başkanlığı (UGES) olmak üzere beş ayrı Sektör​ Başkanlığı bünyesinde örgütlenmiştir.

ASELSAN UGES ne demek?

Genel Müdürlük, Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri, Savunma Sistem Teknolojileri ve Ulaşım, Güvenlik, Enerji, Otomasyon ve Sağlık Sistemleri Sektör Başkanlıkları, ASELSAN Macunköy tesislerinde bulunmaktadır. Akyurt Tesisleri 54.500 m2'si kapalı alan olmak üzere toplam 231.000 m2'lik alan üzerine kurulmuştur.

Aselsan HBT nerede?

GENEL MÃœDÃœR YARDIMCISI

İbrahim Bekar 1972 yılında Sivas'ta doğmuştur. 1995 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Akron Üniversitesi'nde 1999 yılında yüksek lisans, 2003 yılında doktora çalışmalarını tamamlamıştır.

Dr Ibrahim bekar kimdir?

ASELSAN Akademi programında lisansüstü dersler ASELSAN yerleşkelerinde gerçekleştiriliyor. Bu sayede ilk defa bir sanayii kuruluşu, birden çok üniversitenin (Gazi Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi) dış kampüsü konumunda bulunuyor.

Aselsan Genel Müdürü Yardımcısı Kimdir?

Asıl görevi Türk silahlı kuvvetleri için elektronik teknolojileri üretmek olan Aselsan, aşağıdaki alanlarda faaliyet göstermekte: Elektronik, Elektro – optik ve mekanik teknolojiler, Bilgisayar destekli geliştirme ve üretim altyapısı.