asus laptop fiyatları vatan

Laptopta hangi marka daha iyi?

Dizüstü bilgisayarlar için en iyi markalar arasında Apple, Dell, Lenovo ve HP bulunur ve hepsinin güçlü yönleri vardır.

Dünyanın en iyi bilgisayarı ne?

Summit. Son yapılan ölçümlerde 200 petaflops'luk hızıyla dünyanın en hızlı bilgisayarı olarak adını tarihe yazdıran Summit, 9,216 IBM POWER9 ve 27,648 NVIDIA Tesla işlemcisiyle dikkat çekiyor.

En güçlü bilgisayarı hangisi?

Oak Ridge Ulusal Laboratuvarı'nın Frontier süper bilgisayarı, TOP500'ün süper bilgisayarlar listesinin başında yer alarak liderlik koltuğunu korudu. İkinci ve üçüncü sırada Japonya'nın Fugaku süper bilgisayarı ve Finlandiya'nın LUMI'si bulunuyor, ancak her ikisi de Frontier'in oldukça gerisinde kalıyor.

Lenovo marka hangi ülkeye ait?

Lenovo, Çin merkezli uluslararası bilgisayar ve akıllı telefon üreticisi.

Türkiyede bilgisayarı kim buldu?

1969'da Hacettepe Üniversitesi'ne alınacak 'makine' için ihale şartnamesine 'bilgisayar' yazdıran Elektronik Yüksek Mühendisi Aydın Köksal, 43 yaşına basan bu kelimenin mucidi. Makine Hikayeleri kitabı Köksal'ın öyküsünün yanı sıra sanayi tarihinden ilginç anılara yer veriyor.

Neden Freedos?

Freedos, işletim sistemsiz bilgisayarlara verilen isimdir. Bir laptop veya masaüstü bilgisayar almaya karar verildiğinde seçilen cihazın özellikleri arasında 'İşletim Sistemi: Freedos' ibaresi görülebilir. Bu, alacağınız üründe işletim sistemi bulunmadığı anlamına gelir.

Dünyanın en ucuz bilgisayarı kaç lira?

Dünyanın en ucuz bilgisayarı ünvanına sahip Raspberry Pi serisinin üçüncü nesli tanıtıldı. Fiyatı 105 TL'ye kadar düşen cihaz artık Wi-Fi ve Bluetooth özelliklerine de sahip. Dünyanın en ucuz bilgisayarı olan Raspberry Pi'nin yeni nesli tanıtıldı.

Dünyanın en güçlü bilgisayarı kaç gb RAM?

Xeon 16-core işlemci 768GB RAM ve 21TB HD ile CoreMc firması dünyanın en güçlü kişisel bilgisayarına sahip olduğunu söylüyor.

Dünyanın en ağır bilgisayarı kaç kilo?

II. Dünya Savaşı esnasında Amerikalı bilim insanları tarafından inşa edilen ENIAC ilk çıkan bilgisayardı. ENIAC, yaklaşık 167 (yüz altmış yedi) m² bir alana sığıyordu ve ağırlığı otuz (30) tondu.

Asus Alman mı?

ASUSTeK Computer Inc., 1989 yılında kurulmuş Tayvan merkezli bir bilgisayar ve donanım üreticisi.

Lenovo nerenin malı?

Acer (Çince: 宏碁股份有限公司), Xizhi, Yeni Taipei, Tayvan merkezli bir bilgisayar ve donanım üreticisi.

Acer nerenin malı?

Micro-Star International Co., Ltd (MSI) (Çince: 微星科技, 'Micro-Star Technology') 1986 yılında New Taipei'de kurulmuş olan Tayvanlı elektronik şirketidir. Dünyanın en büyük bilgi teknolojileri üreticilerinden biridir.

MSI kime ait?

Hewlett-Packard Company ya da kısaca HP, merkezi ABD'de Palo Alto, Kaliforniya'da bulunan çok büyük bir uluslararası şirkettir. Bilgi işlem, baskı sistemleri ve sayısal görüntüleme donanımları üreticisidir.

HP Türk malı mı?

Lenovo, Çin merkezli uluslararası bilgisayar ve akıllı telefon üreticisi.

Sony mi Lenovo mu?

Dell, Teksas (ABD) merkezli, Lenovo ve HP'nin ardından dünyanın en büyük üçüncü kişisel bilgisayar üreticisidir. Aynı zamanda sunucu ve diğer ağ birleşenleri, veri depolama donanımı, yazılım ve KDA (PDA) gibi yan bileşenler üreten firma, dünya genelinde 100.000 kişiye iş olanağı sağlamaktadır.

Dell hangi ülkenin?

Monster Notebook, 2000 yılında kurulmuş Türkiye merkezli bir dizüstü bilgisayar üreticisidir. Monster kelimesi İngilizce dilinde Canavar anlamına gelmektedir. Şirketin slogan olarak kullandığı hedefi masaüstü bilgisayar performansına sahip taşınabilir bilgisayarlar üretmektir.

Asus kimin malı?

Kimi zaman işler kimi zaman da oyun oynamak için ihtiyaçları karşılayan bilgisayar üretiminde sınırlar zorlanıyor. Bilgisayar üretiminde 200 milyona yakın konfigürasyonu gerçekleştiren Casper, anakart üretimini de gerçekleştirdiği teknoloji üssünde Türkiye'deki bilgisayar üretiminin de %80'ini karşılıyor.

Monster hangi ülkede üretiliyor?

Farkı kalitesi ama daha çok zamanında kaliteli olduğu için isim yapmış olmasından kaynaklı pahalı. Donanımların uyumluluğu anakarttan ekran kartına MSI üretimi parçalar kullanması birinci etmen. Fan ve kasa kalitesi ayrıca bazı modellerde kullanılan SteelSeries klavyeler fiyatı artırıyor.

Türkiye bilgisayar üretiyor mu?

MSI neden daha pahalı?

Micro-Star International Co., Ltd (MSI) (Çince: 微星科技, 'Micro-Star Technology') 1986 yılında New Taipei'de kurulmuş olan Tayvanlı elektronik şirketidir. Dünyanın en büyük bilgi teknolojileri üreticilerinden biridir.

Everbook hangi ülkenin?

ASUS isminin kaynağı

Asus ismi, Yunan mitolojisine göre bilim ve sanatın ilham kaynağı olduğuna inanılan ve kanatlı bir at olan 'Pegasus'un son dört harfinden gelmektedir. Pazara sunduğu ürünlerde kalitesinin yeniliğinin, gücünün üst düzeyde olduğunu bu varlık ile sembolize etmektedir.

MSI nin anlamı ne?

Penta Teknoloji, ASUS'un yetkili distribütörüdür.

Asus açılımı nedir?

ROG güç kaynakları, pazara güçlü yenilikler sunmak için oyun donanımında yılların endüstri deneyiminden yararlanır. Üst düzey ekran kartlarımızdan ve ROG soğutuculardan gelen fan teknolojisi, tüm ürün yelpazesinde örnek niteliğinde bir soğutma sağlar.

ROG kimin?

ROG, sektördeki dünyanın en güçlü ve çok yönlü oyun dizüstü bilgisayarlarını yaratmak amacıyla kuruldu. Birinci sınıf cihazlarımızda sınıfının en iyisi ekranlar, en üst düzey grafikler ve performansı yeni zirvelere taşıyan yenilikçi soğutma çözümleriyle oyun deneyimlerini yükseltir.

ASUS Türkiye distribütörü kim?

TUF Game Alliance, TUF kapsamında uyumlu PC bileşenleri üretmeyi amaçlayan, ASUS ve büyük PC donanımı üreticileri arasında bir işbirliğidir. Bu uyumluluk sadece çalışmak değil, aynı zamanda vizyon ve tarzın uyumu demektir...