ata kardeÅŸler inÅŸaat

Ata Holding sahibi kim?

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne hayat veren Atatürk Barajı başta olmak üzere birçok başarılı projeye imza atan Grubumuzun Kurucusu Sayın Ertuğrul Kurdoğlu karayollarında stajyerlikle başladığı iş hayatına ünü dünyaya taşan işler sığdırdı.

Fasdat kime ait?

Erhan Kurdoğlu, 35 şirketin kurucu ortağı ve Fasdat, Ekmek Unlu Gıda, Atakey, Ekur Et, Reklam Üssü grup şirketlerinin kurucusudur.

Burger King hangi holdinge bağlı?

TAB Gıda hızlı servis restoran sektörünün lideri olan Burger King'in dünyadaki en büyük franchiseesi olma özelliği de taşımaktadır.

ATP kimin?

Ata Holding iştiraki olan ATP, çatısı altında bulunan Tradesoft, Zenia, ATP Dijital Dönüşüm ve ATP ArGe markalarıyla yenilikçi teknolojileri müşterileri için rekabet ve maliyet avantajına dönüştürerek, beklentileri her geçen gün artan son tüketicilerine daha kapsamlı ve iyi hizmet ve deneyim sunmalarına yardımcı oluyor ...

Fasdat Genel müdür?

Celal Oktay - General Manager - Fasdat Gida Dağıtım San ve Tic.A.S. | LinkedIn.

Popeyes kime ait?

Şirket, 12 Haziran 1972 tarihinde Al Copeland tarafından Louisiana'nın Arabi bölgesinde kurulmuş olup 2017 yılından bu yana Restaurant Brands International bünyesinde faaliyet göstermektedir.

Mc Donalds ın sahibi kim?

Amerikalı Starbucks şirketi zirvedeki yerini korudu ve değeri 41 milyar dolar oldu. Çinli Haidilao, listenin en hızlı büyüyen restoran zinciri oldu. McDonald's listenin en güçlü markası oldu.

Dünyanın en büyük restoran zinciri hangisi?

Alper İnşaat 2000 yılında kuruldu. İnşaat sektörüne Ankara ve Moskova'daki faaliyetleriyle devam eden Alper İnşaat Kart6al'da da konut projesi üretmeye devam ediyor. Dikkatleri üzerine çeken Alper İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alper ÜNSAL'dır.

Alper inÅŸaat sahibi kim?

Can İnşaat'ın Kurucu Başkanı Osman Can ve oğulları İnşaat Mühendisi Proje Müdürü Ali Can, İşletme Müdürü Rahmi Can, Genel Müdür Remzi Can ile sektörü değerlendirerek, samimi bir röportaj yaptık ve Türkiye'de aile şirketi olmayı konuştuk.

Can inÅŸaat sahibi kim?

Oran Mühendislik Ltd. Şti. 1995 yılında Kerime ve Kahraman Erinç tarafından inşaat ve taahhüt firması olarak kurulmuştur.

Oran inÅŸaat sahibi kim?

Tahir Tikici tarafından 1998 yılında kurulmuştur. 'İnsanın dünyadaki esas vazifesi dünyayı güzelleştirmektir.' sözünden yola çıkarak, kuruluşundan itibaren bugüne kadar geçen süre içerisinde büyüklü küçüklü birçok projeye imza atmıştır.

Yükseliş inşaat sahibi kimdir?

HELYA İNŞAAT - ADEM ÇALIŞKAN ORTAKLIĞI | İnşaat Mühendisliği ve Müteahhitlik | Selçuklu Konya , 0332 321 11 19 Bulurum.com.

Helya inÅŸaat sahibi kim?

yalçın doğru - İŞ SAHİBİ - HAN YAPI İNŞAAT | LinkedIn.

Han inÅŸaat sahibi kim?

MAY İNŞAAT; 1984 yılından günümüze kadar büyüyen istikrarlı başarılarımız ile kentlerde yükselen yeni nesil yapılar oluşturuyoruz... - Serdar YILMAZ / Yönetim Kurulu Başkanı.

May inÅŸaat sahibi kimdir?

Yönetim Kurulu Başkanı 1982 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Orhan Koral, bir yıl sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Tepe inşaatın sahibi kim?

Seyfi Beyaz Gümüşhane'de doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Çanakkale Meslek Yüksekokulundan mezun oldu. 25 yaşında babasından ayrı olarak kardeşi Muzaffer Beyaz ile baba mesleği olan İnşaatçıkta faaliyet göstermek için Beyaz İnşaat'ı kurdu ve Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Yükseliş inşaat kimin?

1986 yılında Ali Yükselgüngör tarafından kurulan Sinan İnsaat, bugün 6 şirket ve 300'ü aşkın profesyonel kadrosuyla inşaat, turizm, mühendislik, müteahitlik ve mobilya alanlarında faaliyet göstermektedir.

Beyaz inşaat'ın sahibi kim?

1964 yılında Muzaffer Keskin tarafından kurulan Keskin İnşaat, günümüze kadar birçok iş merkezi, konut projesi ve kamu binalarını hayata geçirmiştir.

Sinan inÅŸaat sahibi kim?

Korhan Kurdoğlu, Ata Yatırım'ın kurucusu ve 1990'dan bu yana Yönetim Kurulu Başkanıdır. Kurdoğlu, Ata Grubu bünyesinde yer alan 35 şirketin kurucu ortağı ve yönetim kurulu üyesidir.

Keskin Ä°nÅŸaat kimin?

Tuncer Köklü

şirketlerinin kurulması ve grubun teknoloji şirketlerinin yapılandırılması görevlerinde yer aldı. 1999 yılından bu yana Grubun Holding şirketi olan Ata Holding'e Koordinatör olarak görevine devam eden Tuncer Köklü halen Ata Grubundaki çeşitli şirketlerin yönetim kurullarında görev yapmaktadır.

Ata kimin?

Hoca Ahmed Yesevi'nin ilk hocası Arslan Baba'nın torunu, Tac Hoca'nın oğlu, Süleyman Hakim Ata'nın halifelerinden olan, Türkistan'ın büyük evliyalarından Zengi Ata, Taşkent bölgesinde 12 ve 13'üncü yüzyıllarda yaşadı.

Tuncer köklü kimdir?

Cumhurbaşkanının, başbakanın yıllarca kullandığı ANA ve ATA isimli uçakların, geçen hafta içinde sessiz-sedasız satış devri yapıldı. Esenboğa'da bulunan uçaklar, hükümete yakınlığı ile bilinen bir iş adamının şirketine satıldı. Uçak satışları için 1 milyon 390'ar bin dolara anlaşıldı.