avea fatura ayrıntı

Avea ismi deÄŸiÅŸti mi?

Marka birleşmesi ile tüzel kişilikler korunarak Avea ve TTNET markaları Türk Telekom olarak güncellendi.

Avea battı mı?

Avea, Türkiye'de Türk Telekom altında 19 Şubat 2004'te kurulup daha sonra 26 Ocak 2016'da tüm faaliyetleri ana şirket olan Türk Telekom'a aktarılarak feshedilen GSM operatörüdür.

Avea kime satıldı?

Zaman içerisinde diğer ortakların paylarını satın alan Türk Telekom, günümüzde Avea'nın tamamına sahiptir.

Aycell ne oldu?

8 Nisan 2004 tarihinde ise, Aria ile birlikte Avea çatısı altında birleşti. Bu yeni şirket, Aria'nın geniş servis yelpazesi ile Aycell'in uygun tarifelerini birleştirerek farklı bir açılım sağlamak istemiştir. 26 Ocak 2016 tarihinde Avea, Türk Telekom ile birleşmiştir.

TT mobil hangi operatör?

180 yılı aşkın köklü bir geçmişe sahip olan Türk Telekom, Türkiye'nin ilk entegre telekomünikasyon operatörüdür. Müşterilerinin hızla değişen iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına en etkili ve doğru şekilde cevap verebilmek amacıyla 2015 yılında Türk Telekomünikasyon A.Ş., TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. ve TTNET A.Ş.

Türk Telekom kime ait?

Türk Telekom'un hisselerinin yüzde 60'ı Türkiye Varlık Fonu'na, %25'i Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'na aittir. Geriye kalan yüzde 15'lik hissesi halka arz edilmiştir.

Türk Telekom kime satıldı?

Şirket, 14 Kasım 2005 yılında özelleştirme çalışmaları kapsamında, %55 hissesi ile Oger Telekomünikasyon A.Ş.'ye devredildi. 6 milyar 550 milyon dolara gerçekleşen devir, cumhuriyet tarihinin en büyük ihalesi olmuştur.

Türk Telekom Arapların mı?

2005 yılında Türk Telekom'un özelleştirilmesi kapsamında şirketin yüzde 55 hissesi, Lübnanlı Hariri ailesine ait olan Saudi Oger'e bağlı Oger Telecom'un bu amaçla kurduğu Ojer Telekomünikasyon AŞ olan OTAŞ'a geçmişti. 6 milyar 550 milyon dolara gerçekleşen devir, o dönem cumhuriyet tarihinin en büyük ihalesi olmuştu.

Avea hala var mı?

Avea, Türkiye'de Türk Telekom altında 19 Şubat 2004'te kurulup daha sonra 26 Ocak 2016'da tüm faaliyetleri ana şirket olan Türk Telekom'a aktarılarak feshedilen GSM operatörüdür.

Türk Telekom fatura ödenmezse ne olur?

Faturanızın son ödeme tarihi geçtiği halde ödenmemesi durumunda internet hizmetinizin erişimi kullanıma kısıtlanabilir ya da durdurulabilir. Kısıtlama/durdurma işleminden önce aboneye bilgilendirme yapılmaktadır. Erişimin kullanıma kısıtlanması halinde mevcut tarifeniz üzerinden faturalandırma devam eder.

Internet faturası kaç ay ödenmezse kapanır?

BTK'nın aldığı karar ile bu değiştirildi. İkinci faturanın son ödeme tarihinin 15 gün geçmesinin ardından hat kapatılıyor. Borcunu ödemeyen vatandaşlar hat kapama ve borç ödeme listesine alınıyor. Listenin durumuna göre kapatma işlemi bir ya da iki gün önce de gerçekleşebiliyor' açıklamasında bulundular.

Türk Telekom gecikme bedeli ne kadar?

İNDİRİMLER: Türk Telekom tarafından yapılan kampanyalar kapsamında kazanılan tutarlardır. GECİKME FAİZİ: 10.01.2020 itibarıyla fatura bedelinin son ödeme tarihine kadar ödenmemesi halinde gecikme faizi son ödeme tarihinden itibaren aylık %1,6 oranında uygulanacaktır.

Telefon borcu ödenmezse ne olur?

Operatörlerin taahhütlü kampanyalarla sattıkları cep telefonları, tüketicinin borcunu ödememesi üzerine cihaz kara listeye alınacak ve haberleşme hizmeti verilmeyecek. Ayrıca 7 yıldır kullanılmayan cihazların IMEI'leri de kara listeye alınacak.

Fatura ödenmezse internet yavaşlar mı?

Faturanızın son ödeme tarihi geçtiği halde ödenmemesi durumunda internet hizmetinizin erişimi kullanıma kısıtlanabilir ya da durdurulabilir.

İnternet ödenmezse ne zaman kesilir?

BTK'nın aldığı karar ile bu değiştirildi. İkinci faturanın son ödeme tarihinin 15 gün geçmesinin ardından hat kapatılıyor. Borcunu ödemeyen vatandaşlar hat kapama ve borç ödeme listesine alınıyor. Listenin durumuna göre kapatma işlemi bir ya da iki gün önce de gerçekleşebiliyor' açıklamasında bulundular.

Ttnet faturası kaç ay ödenmezse kapanır?

İkinci faturanın son ödeme tarihinin 15 gün geçmesinin ardından hat kapatılıyor.

Türk Telekom ne kadar hakkım kaldı?

3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz. 4. *123# ile bakiye sorgulamak için: *123#'yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut TL miktarınızı görebilirsiniz.

Türk Telekom erken iptal bedeli kaç TL?

Kullanıcının abonelik iptali yapması durumunda, her ay standart olan 100 TL ile indirimli ücret olan 80 TL arasındaki farkı ödemesi gerekiyor. Yani kısacası, sözleşmenin imzalanması sonrasında indirimli hizmetten yararlanılan her ay için 20 TL ödeme yapılıyor.

İcra borçları siliniyor mu?

Erdoğan'ın açıklamasına göre, 15 Ağustos 2022 tarihinden önce icra takibi başlatılmış 2 bin lira ve altındaki alacaklar, gider gösterilerek vergiden düşürülecek ve tasfiye edilecek. Varlık yönetim şirketlerine devredilmiş alacaklar da düzenlemeye dahil olacak.

Faturasız hat kaç ay ödenmezse kapanır?

Konuşma esnasında kullanıcının lira bakiyesi biterse, konuşma kesilir ve her iki taraf da (arayan ve aranan) anons ile uyarılır. Bekleme süresi, Aktif Kullanım Süresi'nin bitmesiyle başlayan 90 günlük süredir. Bu süre ile birlikte arama ve kısa mesaj gönderme kısıtlaması başlar.

İnternet borcu kaç ay ödenmezse icra gelir?

Haciz işlemleri 3 ay ya da daha sonrasında borç ödenmediği takdirde başlatılabilir. Burada avukat ile birlikte çalışılıp haczin kaldırılması için uğraşılır. Bankadan alınan kredi sonrasında bu kredinin ödenebileceği düşünülür. Fakat ödenmediği takdirde banka ya da alacaklı olan kişi haciz işlemlerini başlatılır.

Avea kime ait?

2015 yılında İş Bankası Grubu'nun sahip olduğu Avea hisselerinin Türk Telekom'a devir işlemlerinin tamamlanmasıyla Avea hisselerinin tamamı Türk Telekom'a geçti.