avend beytepe kiralık

Avend sahibi kim?

Rast Grup Yönetim Kurulu Başkanı

Avend Beytepe kim yapıyor?

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects imzalı 'Avend Beytepe' ; World Architecture Community tarafından 2006'dan bu yana düzenlenen ve dünyanın pek çok ülkesinden katılımın gerçekleştiği WA Awards yarışmasının 'Tasarlanmış Proje' kategorisinde ödül kazandı.

Rast Grup kimin?

AVEND markası, RAST Grup bünyesinde, yenilikçi ve yüksek standartlardaki hizmet kalitesi ile yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçirerek; insanların ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan, mümkün olanın en iyisini üreterek, daha iyi bir yaşam için çalışır.

Beytepe 1923 kimin?

Daha önce Ankara'da büyük projeleri hayata geçiren 'Rast Grup' marka değerine sahip Ferce Tulumtaş; ev sahiplerine önemli bir yatırım fırsatı sunuyor.

Avend Beytepe kaç daire?

Oğuzata Grup tarafından geliştirilen konut projesidir.2 bloktan oluşan projede 230 adet konut ve 56 adet ticari alan bulunmaktadır.

Officium Beytepe kimin?

Avend Beytepe 29664-1 parselde; toplam 73.917 m2 inşaat alanında 234 konut bulunmaktadır.

BCM inÅŸaat kimin?

Proje Sahibi : HASMER A.Åž.

Avend Beytepe ne zaman teslim?

1974 yılında Aleeddin ÇELİK tarafından Ardahan'da kurulan şirketimiz, ülkemizin ticari faaliyetlerinde ve kalkınmasında daha etkin bir rol oynayabilmek için 1991 yılında Ankara'ya taşınmıştır.

Beytepe nerenin?

Proje Özellikleri

Beytepe'de 2021 Haziran teslim lüks konut projesi Ankara Çankaya'da yükselen 'Avend Beytepe', Rast Grup tarafından Beytepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. 46.500 metrekarelik arsa alanında yükselen projede toplam 430 konut bulunuyor.

Beytepe, Ankara ilinin Çankaya ilçesine bağlı bir mahalledir.