ayten karaman

Fatma Karaman Kimdir?

Hâkimlik stajının ardından sırasıyla Feke/Adana ve Koyulhisar/Sivas Adliyelerinde hâkim olarak görev yapmıştır. 2011 yılında atandığı Yargıtay 11. Hukuk Dairesinde tetkik hâkimliği görevini sürdürürken 2015 yılında Anayasa Mahkemesine raportör olarak atanmıştır.

Sami Karaman Kimdir?

Trabzon'da inşaat, hafriyat ve mühendislik sektöründe faaliyet gösteren 46 yaşındaki Sami Karaman aynı zamanda Hekimoğlu Trabzon FK yönetiminde de yer almaktadır. TRB Kar-Yapı ve Gün-Yapı isimli şirketlerle iş hayatındaki faaliyetini sürdüren Karaman evli ve 3 çocuğu vardır.

Hasan Karaman Kimdir?

Üniversitede Fakülte, bölüm ve üniversite başkanlığı, genel merkez birim başkanlığı ve Ankara Şube Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2021 yılı itibariyle Hanım Üyeler Komisyonu'ndan sorumlu AGD Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. Karaman evli ve 2 çocuk babasıdır.

Süleyman Karaman nereli?

Süleyman Karaman (1956, Alaçayır Köyü, Refahiye), TCDD genel müdürü olarak da görev yapmış olan makine yüksek mühendisi.

Fatih Karaman Kimdir?

1984 yılında Bolu'nun Göynük ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Göynük'te, liseyi İzmit İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Askerlik vazifesini ifa ettikten sonra ticarete atılan Karaman, halen özel bir şirkette pazarlama Müdürü olarak çalışmaktadır. Ayrıca kendi adına işletmekte olduğu bir şirketin de sahibidir.

Ãœmit Karaman nereli?

ISBN: 978-9944-237-86-4. Asıl adı Ümit Karaman olan Âşık Coşkunî, 1 Ocak 1955 tarihinde Erzurum'un Şenkaya ilçesine bağlı Göreşken köyünde doğmuştur.

Yusuf Karaman Kimdir?

14 Temmuz 2020 tarihli 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca ayrıca iyi derecede İspanyolca bilen Yusuf İzzet KARAMAN, evli ve üç çocuk babasıdır.

Ayten Kahraman kimdir?

Ankara'da öğretmenlik yapan 47 yaşındaki Ayten Kahraman, 2015 yılında sosyal medya üzerinden Adem Dolapçı ile tanıştı. Bu tanışmanın ardından hayatı altüst olan Ayten Kahraman, kendisini büyük bir dolandırıcılığın içinde buldu. Adem Dolapçı ile nişanlanan Kahraman, eski nişanlısına 5.5 milyon TL kaptırdı.

Adem Dolapçı kimdir?

Adem Dolapci - ABC Şirketler Grubu Yön.Kur.Başkanı - ABC Otomasyon Su arıtma Mühendislik ve Tavuk Ekipmanları Teknolojisi | LinkedIn.

Adem Dolapci kimdir?

Ayten öğretmeni 5.5 milyon lira dolandıran Adem Dolapçı'nın, dernek yöneticisini 20 milyon, belediye çalışanını ise 500 bin lira dolandırdığı ortaya çıktı. 7 sene önce sosyal medya üzerinden tanıştığı genç adam Ayten Kahraman'ın adeta kabusu oldu.

Ayten Kahraman kaç yaşında?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugünkü konuklardan biri olan ve dolandırıcılık mağduru olduğu ortaya çıkan Ayten Kahraman 47 yaşında ve özel bir kolejde drama eğitmeni olarak çalışıyor.

Adem Can nereli?

Biyografi. 14 Şubat 1971'de Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine bağlı Sarışeyh Köyü'nde dünyaya geldi. Eğitim hayatına bu köyde başladı. 2000 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. 2002-2010 yılları arasında aynı üniversitenin Fen-Edebiyat fakültesinde yüksek lisans ve doktora yaptı.

Ayten Kahraman ne öğretmeni?

Ayten Kahraman, kendisini dolandıran Dolapçı ve 8 kişi hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Ankara'da yaşayan 47 yaşındaki iki çocuk annesi Ayten Kahraman özel bir kolejde drama öğretmeni olarak çalışırken 7 sene önce Adem Dolapçı ile tanıştı.