az maliyetli çok kazandıran işler

100.000 TL ile ne iş yapılır?

Evde nasıl işler yapılabilir?

Kadınlara İŞKUR üzerinden evde kına paketleme, evde nikah şekeri yapma, poşet katlama, mandal montajı, takı tasarımı, bitki çayı paketleme, evde sabun yapma, tırnak kutulama ve cetvel seti hazırlama gibi işler yapacaklar. Yapılan her iş başına para ödemesi yapılacak.

Yemek üzerine ne iş yapılır?

Kadınlara İŞKUR üzerinden evde kına paketleme, evde nikah şekeri yapma, poşet katlama, mandal montajı, takı tasarımı, bitki çayı paketleme, evde sabun yapma, tırnak kutulama ve cetvel seti hazırlama gibi işler yapacaklar.

Parayı nasıl değerlendirelim?

İŞKUR evde iş imkanı fırsatından yararlanmak isteyen ev hanımları ilgili ilanın yayımlanması ile beraber kendilerine en yakın İŞKUR şubesine giderek İŞKUR evde ek iş başvuru formu dolduracak. Bu form doldurulurken formu dolduran ev hanımının eğitim sertifika belgeleri meslek danışmmanı tarafından kayıt edilecek.

IÅŸkur evlere iÅŸ veriyor mu?

Instagram'da caner paketleme acentesi diye bir yer sabun paketleme isi için 550₺ kayıt ücreti isteyip arkasından 876₺ kargo ücreti istiyorlar kabul etmeyince para iadesi yapmıyorlar ve ödeme yapmazsanız hukuki işlem başlatılacak diye tehdit ediyorlar 550₺ hesaplarında geri göndermiyorlar sözde devle...

Evden ne yapıp satabilirim?

Seyyar satıcıların sattıkları en popüler nesnelere örnek olarak kızartılmış muz, kestane, pamuk şeker, yer fıstığı, ayçekirdeği, farklı kurabiyeler, patlamış mısır, kızarmış erişte, kabarcık çay, limonata gibi içecekler ve dondurma, ayrıca takı, kıyafet, kitap ve resim gibi yenilebilir olmayan eşyalar gösterilebilir.