azeltin 500 mg nedir ne için kullanılır

AZAX aç mı tok mu?

Bu uyarılar, geçmişteki herhangi bir dönemde dahi olsa sizin için geçerliyse lütfen doktorunuza danışınız. AZAX'ı yemekten sonra veya aç karnına kullanabilirsiniz.

AZAX kaç gün kullanılır?

S. pyogenes tonsilit/farenjit tedavisinde toplam doz 5 gün süre ile 1. gün 500 mg daha sonraki günler (2, 3, 4 ve 5. gün) günde 250 mg şeklinde kullanılır. Uygulama yolu ve metodu: Ağızdan bütün olarak yutulmalıdır. Film kaplı tabletler, sıvı ile birlikte çiğnenmeden yutulmalıdır.

AZAX ne kadar?

AZAX ilacı ne işe yarar?

AZAX, erkeklerde ve kadınlarda cinsel temasla bulaşan ve Chlamydia trachomatis'e bağlı, komplike olmayan genital enfeksiyonların tedavisinde endikedir.

AZRO günde kaç defa?

AZRO günlük tek doz olarak alınmalıdır. Chlamydia trachomatis, Haemophilus ducreyi veya duyarlı Neisseria gonorrhoeae kaynaklı cinsel temasla bulaşan hastalıkların tedavisi için doz, ağızdan bir kere alınan 1000 mg'dır.

Azomax kaç yaş?

AZOMAX süspansiyonun çocuklarda kullanımına ait bilgiler yukarıda yer almaktadır. 5 ayın altındaki bebeklerde azitromisin kullanılması önerilmez. Yaşlılarda kullanımı: Yaşlılar için erişkinler ile aynı doz kullanılır.

Azeltin her gün kullanılır mı?

® nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: AZELTİN® günlük tek doz olarak alınmalıdır.

Azeltin hangi hastalığa iyi gelir?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar:

AZELTİN® günlük tek doz olarak alınmalıdır. Chlamydia trachomatis, Haemophilus ducreyi veya duyarlı Neisseria gonorrhoeae kaynaklı cinsel temasla bulaşan hastalıkların tedavisi için doz, ağızdan bir kere alınan 1000 mg'dır.

Azeltin icinde ne var?

biofarma ilaç firmasına ait makrolid grubu azitromisin içeren antibiyotiktir.

Azeltin sabah mı akşam mı?

AZELTİN®'i yemeklerden 1 saat önce ya da 2 saat sonra alınız. İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

AZAX 500 miligram hap ne iÅŸe yarar?

AZELTİN® kullanımı sırasında düzensiz kalp atışı, nefes kesilmesi, baş dönmesi veya baygınlık hali, Ani olarak gelişen hırıltılı solunum, Nefes almada zorluk, Göz kapaklarının şişmesi, Yüz veya dudakların şişmesi, Döküntü veya kaşıntı (özellikle tüm vücudu etkiliyorsa).

Azeltin yan etkileri nelerdir?

AZELTİN®, erkeklerde ve kadınlarda cinsel temasla bulaşan ve Chlamydia trachomatis'e bağlı, komplike olmayan genital enfeksiyonların tedavisinde endikedir.

Azeltin aç mı tok mu?

AZELTİN® oral süspansiyon hazırlanması için, beyaz renkte, ahududu-muz kokulu, homojen tozdur. 15 ml & 30 ml'lik beyaz plastik şişelerde bulunur, her ölçek (5ml) 209.64 mg azitromisin dihidrat içerir.