baba 4 bölüm izle puhutv

Baba TV dizisi nerede çekiliyor?

Baba dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleşmektedir. Beşiktaş ve Galata semtleri başta olmak üzere İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekilen Baba dizisinde yer alan konak ise Reşat Paşa Konağı'dır.

Kardeşlerim dizi seti nerede çekiliyor?

Yapımına NGM'nin imza attığı Kardeşlerim dizisi İstanbul Fatih'te çekiliyor. Dizinin diğer sahneleri de İstanbul'da birçok farklı ilçede de çekiliyor. Anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin birbirine tutunarak verdiği hayat mücadelesini anlatan dizide, kardeşlerin ailesiyle yaşadıkları ev İstanbul Balat'ta yer alıyor.

Yalı Çapkını nerede çekiliyor?

Star TV'nin reytinglerde zirvede yer alan yeni dizisi Yalı Çapkını'nın çekimleri Gaziantep ve İstanbul'da yapılıyor. Dizinin Gaziantep çekimleri Millet Hanı'nda yapılırken, İstanbul sahneleri ise Beylerbeyi'nde bir yalıda çekiliyor.

Saruhanlı ailesi gerçek mi?

Show TV'de yayınlanan Baba dizisinde Anadolu'dan gelen Saruhan ailesinin hikayesini konu alınıyor. Dizinin hikayesi uyarlama değil fakat gerçek hikaye olup olmadığı hakkında bir bilgi bulunmuyor. Dizinin senaryosunu ise Gökhan Horzum ve Ekin Atalar kaleme alıyor.

Ataman Koleji gerçek mi?

Dizinin okul sahneleri Ataman kolejinde geçmekte. Okulun gerçekteki adı ise İstanbul Doğa Okulları Kemerburgaz Bilim Okuludur. Bu okulun adresi ise şöyledir: Selanik Bulvarı, Mithatpaşa Mahallesi, No 26/28 Eyüp/İstanbul.

Ataman Koleji hangi semtte?

Kardeşlerim Ataman Koleji nerede çekiliyor? Anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin birbirine tutunarak verdiği hayat mücadelesini anlatan dizide, kardeşlerin ailesiyle yaşadıkları ev İstanbul Balat'ta yer alıyor. İstanbul Balat'ta yer alan bu iki katlı müstakil ev daha önce Canevim dizisinde de kullanılmıştı.

Bir Küçük gün ışığı nerede çekiliyor?

Bir Küçük Gün Işığı nerede çekiliyor? Bir Küçük Gün Işığı dizisi İtalya ve İstanbul'da çekildi. İstanbul'un Beşiktaş ve Galata gibi yerlerinde çekilen Bir Küçük Gün Işığı dizisinde renkli görüntüler oluştu.

Yasak elma evi nerede?

Yasak Elma dizisi İstanbul'da çekilmektedir. Dizinin çekimleri İstanbul'un Çubuklu bölgesindeki Hidiv Kasrı'nda yapılmaktadır.

Aşk 101 yalı neresi?

Sinan ve ailesine ait olan yalıdaki sahneler için, Beykoz'un Kanlıca semtinde bulunan ve 19. yüzyıldan kalma tarihî Ferruh Efendi Yalısı seçildi.

Baba 7 bölüm ne zaman?

Baba dizisi 7. bölümüyle 29 Mart Salı günü 20.00'de Show TV ekranlarından yayınlandı.

Baba dizisi ölen kim?

Baba dizisinde Ferit Karaçam'a usta oyuncu Macit Koper hayat verdi. Dizi gereği ölen Koper, kadrodan ayrıldı. Baba izleyicileri ise sosyal medyadan tepki gösterdi.

Baba 8 bölüm ne zaman yayınlanacak?

Peki, Baba'nın 5 Nisan Salı günü yayınlanan 8. bölümünde neler yaşandı? Emin'in hastalığını öğrenen aile yıkılır. Kadir ve Fazilet, Emin'in tedavisiyle ilgilenirken, onların yokluğunda köşkte fırtınalar kopar. Servet ve Yaşar arasındaki gerilim, ipleri kopma noktasına getirir.

Baba 12 bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show Tv ekranlarından izleyiciyle buluşan Baba dizisi, 12. bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Baba izleyicileri, dizisinin 10 Mayıs Salı günü ekranlara gelen 12. bölümünde neler yaşandığı merak ediyor.

Emin Saruhanlı kimi öldürdü?

SHOW TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Baba'nın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünün final sahnesi izleyenleri şoke etti. Emin Saruhanlı, Kadir'e birisini öldürdüğünü itiraf etti.

Baba dizisi ilhan Büşra neden ayrıldı?

Baba'nın 13. Bölümünde; Eve geldiğinde Büşra'yı bulamayan İlhan, onun Elif'e gitmiş olabileceğini düşündü ve evinin önüne gitti. Elif'in korumalarıyla kavga eden İlhan, Büşra'nın kendisiyle gelmeye ikna olması üzerine evin önünden ayrıldı.

Baba dizisi 12 bölüm ne zaman?

Show Tv ekranlarından izleyiciyle buluşan Baba dizisi, 12. bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Baba izleyicileri, dizisinin 10 Mayıs Salı günü ekranlara gelen 12. bölümünde neler yaşandığı merak ediyor.

Baba dizisi 14 bölüm ne zaman?

Show Tv ekranlarından izleyiciyle buluşan Baba dizisi, 14. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Baba izleyicileri, dizisinin 24 Mayıs Salı günü ekranlara gelen 14. bölümünde neler yaşandığını merak ediyor. İşte Baba'nın 14. bölüm bilgileri...

Baba dizisi 10 bölüm ne zaman?

Show Tv ekranlarından izleyiciyle buluşan Baba dizisi, 10. bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Baba izleyicileri, dizisinin 19 Nisan Salı günü ekranlara gelecek 10. bölümünde neler yaşanacağı merak ediyor. İşte Baba'nın 10. bölüm bilgileri... Uğur'un köşke gelmesiyle birlikte evde bütün dengeler bir anda bozulur.

Baba Bayramda var mı?

Ramazan Bayramı nedeniyle Baba yeni bölüm yayınlanmayacak. Baba dizisinin yeni bölümü 10 Mayıs Salı günü ekrana gelecek.

Baba neden yok?

Baba dizisi, Show TV ekranlarındaki ekranlara veda etti. Sevilen dizi, 27 Aralık Salı günü yayınlanan final bölümüyle yayın hayatını sonlandırdı.

Baba 6 bölüm ne zaman?

Show Tv ekranlarından izleyiciyle buluşan Baba dizisi, 6. bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Baba izleyicileri, dizisinin 22 Mart Salı günü ekranlara gelecek 6. bölümünde neler yaşandığını merak ediyor. İşte Baba'nın 6. bölüm bilgileri...

Baba 7 ne zaman?

BABA 7. BÖLÜM NE ZAMAN? Baba dizisi 7. bölümüyle 29 Mart Salı günü 20.00'de Show TV ekranlarından yayınlandı.

Baba 13 ne zaman?

İzleyiciler, Baba dizisinin 17 Mayıs Salı günü ekranlara gelen 13. bölümünde neler yaşandığını merak ediyor.

Bab hangi gün?

Baba dizisi her hafta Salı günü saat 20:00 'da Show TV'de ekranlara geliyor.