bağdat ocakbaşı menü fiyatları

Bağdat Ocakbaşı nereli?

Doğu'nun enfes lezzetleri ile Batı'nın düzenini bir araya getirmeyi başarmış bir yer burası. Yaptıkları yemeklerde özen var ve fiyatlar nisbeten makbul.

Ali Ocakbaşı sahibi kim?

Ali Ocakbaşı, 2013 yılında Volkan ve Okan Akkaş kardeşler tarafından, binlerce yıllık zengin, eşsiz ve lezzetli Anadolu'nun et kültürüne vizyoner bir yaklaşım getirmek amacıyla kurulmuştur.

Ali Ocakbaşı kim?

Ali Ocakbaşı, Köşebaşı'nın sahibi Ali Akkaş'ın oğulları Volkan ile Okan'ın kurduğu, klasik kebapçılardan daha genç, modern bir ocakbaşı. Özelliği, bütün kebap ve mezeler sipariş verildikten sonra sıfırdan hazırlanıyor.

Sembol Ocakbaşı nereli?

şanlıurfa bulunan ocakbaşı markası.

Köşebaşı kebap kimin?

Köşebaşı'nın sahibi Ali Akkaş'ın oğulları Volkan ve Okan Akkaş'ın kurduğu Ali Ocakbaşı Amsterdam ve Viyana'dan sonra Londra'da da bir şube açtı. Şimdi sırada Köşebaşı Londra var.

Köşebaşı kaç şubesi var?

Günümüzde Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini Casablanca'dan Cidde'ye kadar 3 kıtada, 7 ülkede ülke sınırlarına taşıyan 30 şube. Dünyaca ünlü Time dergisinin 'İstanbul'daki En İyi Kebap Restoranı' olarak adını dünyaya duyurduğu bir restoran zinciri.

Sur Ocakbaşı sahibi kim?

Mehmet Sur'un İstanbul Fatih'te büyük bir ocakbaşı restoranı bulunuyor. Yine İstanbul'da bir sakatat dükkanına da sahip olan Mehmet Sur, MasterChef'e katıldıktan sonra iş hayatında atılım yaptı. Yarışmayla tanınmanın getirisini kâra dönüştüren Mehmut Sur, Adapazarı'nda yeni bir ocakbaşı restoran daha açtı.

Ocakbaşı Restaurant ne demek?

Ocakbaşı, aslında yöresel fast food olarak tanımlanabilir.

Büyük dükkan tutacak maddi gücü olmayan ustalar, bir ocak kurup etrafına sandalyeler dizmiş ve kebaplarını bu şekilde satmışlardır. Bu da masalar, mutfaklar olmadan bir ocağın etrafına insanların toplandığı, yemeğini yediği bir sektörün oluşmasını sağlamıştır.