başkasıyla konuşurken gelen çağrıyı görme turkcell

*# 43 nedir?

Telekonferans ve Çağrı Bekletme

Öncelikle Müşteri Hizmetlerimizi arayarak servis özelliğini aktif konuma getirmeniz gerekmektedir. Sonrasında Çağrı Bekletme Servisi'ni cihaz menüsünden veya cihaz ekranı üzerinden *43# yi tuşlayarak aktive edebilirsiniz.

* 43 ne iÅŸe yarar?

*43# tuşlayıp aramaya bastığınızda çağrı bekletme özelliğini açabilirsiniz. Çağrı bekletme özelliğini kapatmak için de #43# tuşlayıp aramaya basmanız yeterli.

*# 62 * Nedir?

Turkcell Telefonu Başka Numaraya Yönlendirme

**61*telefon numarası# yazıp aradığınızda cevap veremediğiniz durumlarda belirtilen numaraya yönlendirme yapılır. **62*telefon numarası# yazıp aradığınızda telefonunuz kapalı iken ya da çekmiyorken belirttiğiniz numaraya yönlendirme yapılır.

*# 62 ne işe yarıyo?

Vodafone ve Türk Telekom aboneleri arama ekranına yönlendirme türüne göre farklı kodlar girer. Size ulaşılamayan durumlarda; **62*yönlendirmek istediğiniz diğer telefon numarası#'yi tuşlayarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Meşgul olduğunuz zaman; **67*yönlendirme yaptığınız numara#' ile özelliği kullanabilirsiniz.

*# 61 kodu nedir?

5- Arama yönlendirme hakkında daha fazla bilgi: *#61#

Galaxy telefonlarda bu kod, bir çağrının mesaj merkezine iletilene kadar ne kadar süreceğini bildiren bir açılır pencere açıyor. iPhone'da, operatörden bağımsız olarak, bu kod size sadece *#67# ile aynı bilgiyi gösteriyor.

* 143 nedir Turkcell?

Turkcell'in Çağrı Bekletme Servisi sayesinde gelen hiçbir aramayı kaçırmazsınız. Telefonunuz meşgulken başka bir arama geldiğinde, bu servis sizi bir sinyalle uyarır ve arayan kişiyi beklemeye almanızı sağlar.

* 43 nedir?

Çağrı bekletme ne işe yarar? Çağrı Bekletme Servisi'nden nasıl yararlanırım? Öncelikle Müşteri Hizmetlerimizi arayarak servis özelliğini aktif konuma getirmeniz gerekmektedir. Sonrasında Çağrı Bekletme Servisi'ni cihaz menüsünden veya cihaz ekranı üzerinden *43# yi tuşlayarak aktive edebilirsiniz.

532 numara kime ait?

532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne nasıl ulaşabilirim ? Turkcell hatlı telefonunuzdan sadece 532'yi tuşlayarak ister sesli yanıt sisteminden isterseniz canlı müşteri temsilcisiyle işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

* 100 Turkcell nedir?

Telefonunuzdan *100#'yi tuşlayıp arama tuşuna basarak menüdeki işlem adımlarını takip edebilirsiniz. Neler Yapabilirim? Fatura borcunuzu, güncel harcama tutarınızı veya TL hareketlerinizi öğrenebilirsiniz. Paketlerinizden kalan kullanımları öğrenebilirsiniz.

* 43 Nedir Türk Telekom?

Çağrı bekletme seçeneğini aktif ettiğiniz zaman, arayanı görebilir ve dilerseniz anlık görüşmenizi beklemeye alarak, arayan kişinin aramasına cevap verebilirsiniz.