banka hesabından ininal karta para gönderme

İninal isim gözükür mü?

Gönderen ismi (yani sizin isminiz) açıklama alanında yer alacaktır. Ancak alıcı bankaların açıklama alanı uzunluğu değişkenlik gösterdiği için her bankada gözükmeyebilir. Bu yüzden para gönderimini gerçekleştirdikten sonra gönderim yaptığınız kişiyi 'Alıcıyı Bilgilendir' butonunu kullanarak bilgilendirebilirsiniz.

Ä°ninal Kart sahibi kim?

Bülent Tekmen, Çelik Ören

2012 senesinde Bülent Tekmen ve Çelik Ören tarafından kurulan İninal, Türkiye'nin ilk ve tek yeni nesil ön ödemeli alışveriş kart markasıdır.

İninal kart çalınırsa ne olur?

Kartım çalınırsa veya kaybolursa ne yapmam gerekir? Kayıp veya çalıntı durumunda ininal mobil uygulaması üzerinden ya da 0850 311 77 01 ininal Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kartınızı kullanıma kapatabilirsiniz. Kendi bilgilerinizle kayıtlı farklı bir ininal kartınıza, kaybettiğiniz bakiyeniz aktarılabilir.

İninal kaç kişi kullanıyor?

İninal, 30 milyondan fazla insanın bankacılık ekosistemi dışında kaldığı Türkiye'de yeni dijital uygulamalarla yoluna devam ediyor. Ön ödemeli katlar sağlayan ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetler vermeyi hedefliyor.

12 yaşında ininal kart alınır mı?

ininal kartı 13 yaşından büyük herkes kullanabilmektedir.

İninal açılımı nedir?

Açılımı 'Point Of Sales Terminal' yani 'Satış Noktaları Terminali'dir. Kartların çiplerindeki bilgileri okuyarak çalışır, bu çip kart bilgilerinizin ve bakiye miktarınızın saklandığı çiptir. Berkay Dibek and 116 others like this.

İninal yaş sınırı kaç?

2019 sonunda 4 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan ininal, 13 yaşından büyük herkesin kullanımına açık ön ödemeli kartlar sunmaktadır.

Ininala tek seferde kaç tl yüklenir?

Banka kartıyla 5.000 TL, kredi kartıyla 2.750 TL'ye kadar hesaba bakiye yüklenebilir.

Ininal +18 mi?

ininal Kart'a tek seferlik sadece 5 TL ödeyerek sahip olabilirsin. Çipli ve temassız özellikli ininal Kart'ın ücreti ise yine tek seferlik 10 TL'dir. *ininal Kart'ında bakiye varsa kartınla işlem yapmasan da her ay 2 TL aylık kullanım ücreti alınır.

Ininal en az kaç TL?

Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kuruldu.

Ininal kaç yıl?

Günlük toplam işlem limiti nedir? Standart kullanıcılar için 1.250 TL, ininal Plus kullanıcıları için 150.000 TL'dir.

İninal limiti kaç?

ininal Cüzdan karta ihtiyaç duymadan güncel bakiyeni ve son işlemlerini kontrol edebilirsin. Para gönderme işlemlerinde limit standart kullanıcılar için 750 TL'dir. ininal Plus Hesap kullanıcılarının limiti ise 50 bin TL'ye kadar yükselebilir.

İninal kaç yıl?

Hakkımızda. Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kuruldu. Multinet UP'ın iştiraki olan ininal, 2017 yılında, BDDK'dan (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) elektronik para faaliyet izni aldı.

Ininal hangi bankaya bağlı?

*ininal Kart'ında bakiye varsa kartınla işlem yapmasan da her ay 2 TL aylık kullanım ücreti alınır. İçinde bakiye olmayan kartlardan aylık kullanım ücreti alınmaz, bir aylık dönem kartını ininal Cüzdan'a eklediğin gün başlar ve 31 günde bir yenilenir.

Ininal Kart sahibi kim?

Multinet UP'ın iştiraki olan ininal, 2017 yılında, BDDK'dan (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) elektronik para faaliyet izni aldı.

Ininal yaş sınırı kaç?

İninal Kart Yaş Sınırı Sorunları

İninal sağ olsun 13 yaşından küçüklere hesap vermiyor.

İninal ayda kaç TL keser?

Papara Card'a sahip olmak ve kullanmak için yaş sınırı 13'tür. Ücretler nelerdir? Kartınız ile yapacağınız tüm alışverişler ücretsizdir.

Ä°ninal hangi bankaya ait?

Günlük toplam işlem limiti nedir? Standart kullanıcılar için 2.750 TL, ininal Plus kullanıcıları için 150.000 TL'dir.

İninal Kart 18 yaş altı alabilir mi?

Papara hesabı oluşturmak için yaş sınırı 13 yaş ve üzeridir.

Papara yaş sınırı kaç?

Papara Black / Gray / Rose / Almond / Teal Card ücretsizdir. Papara Lite Card ücretsizdir.

Ininal Kart sınırı kaç TL?

Borçlanma, kazan. Papara Card asla borçlandırmaz, hesaptaki parayı kullanır. Harcamalarını kolayca takip et, Cashback ile anında nakit kazan. Üstelik kart ücreti, kullanım ücreti, kart aidatı yok.