barış yarkadaş tv100 den neden ayrıldı

Gürkan Hacır Şimdiki zaman neden yok?

Barış Yarkadaş: KRT TV'de Şimdiki Zaman, kanal yönetiminin aldığı bir karar sonrası yayından kaldırıldı Salı geceleri KRT TV'de yayınlanan ve Gürkan Hacır'ın sunduğu, Şimdiki Zaman adlı yayının, gerekçe gösterilmeden yayından kaldırıldığı duyuruldu.

Åžimdiki Zaman KRT bitti mi?

salı geceleri ekrana gelen Şimdiki Zaman'ı yayından kaldırdı. Krt yönetimi ve emekçilerine bugüne kadar verdikleri destek ve gösterdikleri dayanışma için teşekkür ederim. Şimdiki Zaman yolculuğuna başka mecralarda devam edecek. gerçekleri dile getiren izlediğimiz bir programdı.

Gürkan Hacır hangi kanalda program yapacak?

Halk TV'de başlayıp KRT TV'de devam eden 'Şimdiki Zaman' adlı programı hazırlayıp sunmuştur. 2022 yılından bu yana TV100 kanalında Taksim Meydanı programını sunmaktadır. Gürkan Hacır, 2007 yılından beri belgesel yapımcılığı ile ilgilenmektedir.

Gürkan Hacır KRT ayrıldı mi?

Kanal yönetimine de bugüne dek verdikleri destek ve gösterdikleri güven için teşekkür ederim. televizyonundan kendi isteğimle ayrıldım. Kanal yönetimine gösterdikler güven ve destek için teşekkür ederim.

Gürkan Hacır Şimdiki Zaman neden yok?

Barış Yarkadaş on Twitter: 'Saat 20.30'da @ulusalkanal 'dayım. https://t.co/VABzmnhaWp' / Twitter.

Barış Yarkadaş hangi Tv'de program yapıyor?

Halk TV'den çıkarılanlar önümüzdeki günlerde aynı programı KRT ekranlarından sunmaya başlayacaklarmış.

Barış Yarkadaş hangi TV kanalında?

KRT Televizyonunda 'Şimdiki Zaman' programı yayından kaldırıldı. Yerine ekonomi programı geleceği öğrenildi... KRT Televizyonunda Gürkan Hacır'ın sunduğu 'Şimdiki Zaman' programı sonlandırıldı.

Åžimdiki Zaman siyaset nerede?

Barış Yarkadaş (2 Ağustos 1974), Türk gazeteci, siyasetçi ve yazar. Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul milletvekili seçildi.

Åžimdiki Zaman ne oldu?

Gürkan Hacır, (d. 1970, Ankara) Türk gazeteci, yazar ve televizyon programcısıdır. Yeni Harman Dergisine hazırladığı röportaj ve dosyalarla medyada ilgi topladı.

Barış yandaş kimdir?

Gürkan Acar Kimdir?

a teşekkürlerimle. Şimdiki Zaman deprem özel yayın yarın saat 21.00 de. Prof Mithat Baydur ve Prof Barış Doster.

SavaÅŸ KerimoÄŸlu Uyanma Vakti | KRT TV.

KRT şimdiki zaman saat kaçta?

Mesaj TV, Meltem TV, Yeni Mesaj gazetesi, Meltem Radyo ve İcmal dergisi Mesaj Yayın Grubu bünyesindeki en önemli yayın organlarıdır. Mesaj Yayın Grubu, Bağımsız Türkiye Partisi başkanı Haydar Baş'a aittir.

KRT TV sahibi kimdir?

FİKRET BULUT KİMDİR? Skytürk'te uzun yıllar haber müdürlüğü görevinde bulunan Bulut, 8 yıl önce Habertürk TV'ye transfer oldu. Bir süre haber müdür yardımcılığı görevinde bulunan Bulut, Aralık 2015'te Haber Müdürü olarak atandı.

Åžimdiki Zaman niye yok?

Cadde TV, AZE Medya Grubu bünyesinde Ankarada 5 Eylül 2022 tarihinde kurulan bir Türk haber kanalıdır.